czarny.onyks Re: Dobranoc 23.02.09, 23:36 tak sobie myslę, że wypadałoby żeby móc rano wstać do pracy... Odpowiedz Link
kawamija Re: Dobranoc 25.02.09, 22:39 Mappi co Ty ?????? Dopiero dobranocka sie skończyła ?????????? Spać ???????? p.s. Jak postanowienie o rzuceniu palenia ? Odpowiedz Link
zabelina Re: Dobranoc 25.02.09, 22:39 jak to dobranoc...ja dopiero co przyszłam z mojego flamenco Odpowiedz Link
mappi Re: Dobranoc 25.02.09, 22:42 ...a to Ty Zabelino na flamecno się zapisałaś... a ja się tyle czasu zastanawiałam kto to powiedział... ...dobra... jutro Cię pomęczę...w temacie Kawa ...dzisiaj ...piękne ...okrąglutkie...niczym jajeczko...ZERO.... ...a już mnie jakoś takoś... ale nie... ide..... Odpowiedz Link
zabelina Re: Dobranoc 25.02.09, 22:49 Trzymam kciuki, choć nie czuję klimatów.. W życiu papierosa nie zapaliłam)) Chociaż o jeden nałóg mniej)) Odpowiedz Link
kawamija Re: Dobranoc 25.02.09, 22:50 Mappi ............BRAWO !!!!! moze nastepne postanowienie: polubić nocne forumowe zycie ?? Odpowiedz Link