Dodaj do ulubionych

Zaroiło się od rycerzy

02.03.09, 09:30
w lśniącej zbroi. Nie szkodzi, że pordzewiałej. Patrzę i nadziwić się
nie mogę:
~kiedy ktoś bez sensu pisze kurwa mać zostaje bohaterem;
~~kiedy kto inny korzysta z dowcipu z uznanej powieści Gartha zasługuje na wykasowanie i zbanowanie; znane są czasy palenia całych książek; wracają na tym forum?
~~kiedy (...) piszą małą literą niemiec, polak, polska zasługują na poklask;
~~kiedy ktoś od czasu do czasu pisze wersalikiem zasługuje na naganę.
Od osób, które nie wiedzą, że wersalik to DUŻE LITERY!!! Powinien chyba pisać: ._ _/./._./.../._/._../../_._/ czyli alfabetem Morse'a.
Tylko czy odczytają go osoby słabo posługujące się nawet polskim???

Ciekawe, czy ktoś zaorze ten ugór?
Obserwuj wątek
    • salsa13 Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 09:38
      Wers wróciłeś?
    • rumunska_ksiezniczka Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 09:39
      he he, może się mylę, ale ten post pachnie mi wesikiem.
      nick z myślniczkiem, odgrzewanie starego, nieświeżego kotleta, nawiązanie do
      pisowni wersalikami...
      ale może to tylko wrażenie wink))
      pozdrawiam wink
      • antekcwaniak Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 09:49
        Pewnie, że to wersal. Czuć ten nieprzyjemny zapach na całe forum.
        • ktoj-akto Banować, k... jego mać, banować 02.03.09, 09:59
          Zwyczajem tego forum jest mierna-toryczna dyskusia. Ważniejsze niż CO
          jest KTO!!! Zacznę chyba pisać "brylantem" = 1,128 mm.
          • ktoj-akto Re: Banować, k... jego mać, banować 02.03.09, 10:02
            P.S. Na usunięcie fetoru najlepsza kąpiel!
            • antekcwaniak Re: Banować, k... jego mać, banować 02.03.09, 10:05
              To się wykąp. To twój fetor roznosi się po forum !
              • ktoj-akto Re: Banować, k... jego mać, banować 02.03.09, 11:14
                Słyszałem o urojeniach paranoidalnych. Do takich należy chyba smród
                z monitora. Mnie nie śmierdzi, bo jestem normalny.
                • antekcwaniak Re: Banować, k... jego mać, banować 02.03.09, 11:20
                  Do normalności to masz tysiące lat świetlnych.
                  Co samotność doskwierała i zmieniłeś nick ?
    • salsa13 Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 10:08
      Dzisiaj taki cudny, ciepły, wiosenny dzionek.
      Jak chcecie to załóżcie sobie jeden wątek i wyzywajcie się do woli, jednak tylko
      jedensmile
      Obiecuję, zero interwencji.
      To tak z okazji zbliżającej się wiosnysmile
      Tak cudnie się zrobiłosmile
      • hey_you_reaktywacja Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 10:19
        salsa13 napisała:

> Tak cudnie się zrobiłosmile

To prawda, w wawie wiosna pełną gębą.
        • salsa13 Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 10:25
          A jak cieplutkosmile
          • rumunska_ksiezniczka Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 10:28
            i słoneczko świeci prosto w okna, zaraz klimę włączę wink
            śmiesznie, bo ostatnio się dogrzewałam, a teraz trzeba ochłodzić wink
            • kawamija Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 10:53

moze taaaaaaaaaaaki rycerz...........taki na wiosnę smile)

stuff.swir.us/2008/03/02/rycerz-xxi-wieku.jpg
              • rumunska_ksiezniczka Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 11:00
                to ja się po niego zgłaszam, kawo wink
                już zaklepany!
                • kawamija Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 11:13

............i zyli długo i szczęśliwie...........smile))

pozdrowionka smile
      • ktoj-akto Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 11:17
        Do kogo ta mowa, Czcigodna Salso? Spójrz tylko, kto TU się wyzywa?
        A że kwestie dalekie od meritum? Normalka!
    • aspirea Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 10:27
      się normalnie wzruszyłam...
      • salsa13 Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 10:41
        aspirea napisała:

> się normalnie wzruszyłam...

Prawda? Wiosna zbliżasmile
        • aspirea Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 10:50
          hihi... chyba tak...czuc ją wszędzie, mimo że wokolo śniegu jeszcze
          pełno wink
          • ktoj-akto Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 11:21
            Jak zwykle są wyjątki: niektórzy czują jeno smród. Może to po Słonimskim:

"Wiosną mowa była głównie
            o tającym w odwilż gównie..."
            • rumunska_ksiezniczka Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 11:25
              wersik, ja cie podziwiam wink
              to jest jednak słodkie, że nie możesz się z nami rozstać i wracasz choćby
              incognito wink
              i jaki dla nas komplement, ze zasługujemy na twą atencję wink
              ale ja cię w pełni rozumiem, mi też ciężko rozstać się z forum wink
              • antekcwaniak Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 11:29
                Co Ty księżniczko piszesz ? Ten typ po prostu nie ma honoru i
                charakteru. Obwieszcza, że odchodzi i nigdy nie wróci. A po banie
                zmienia nick. Po prostu facet bez JAJ !!!
                • ktoj-akto Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 11:39
                  Autodekonspiracji urojeń ciąg dalszy!

Salso! Namawiasz do wyzwisk? To wpuść tu wersalika, może skorzysta
                  (podkreślam: może) i przywali WESALIKIEM.
                  • antekcwaniak Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 11:42
                    Jak dziecko się zachowujesz !!!
                  • salsa13 Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 11:44
                    Przecież ja nie namawiam do wyzwisk.
                    Najzwyczajniej zaproponowałam takie miejsce do gadania co kto chce.
                    S
                    Przestań się mnie czepiać, to co chciałeś mi przekazać dostałam wczoraj w mailach.
                    Dziękuję.
                    • antekcwaniak Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 11:47
                      Slso i znów się nasuwa pomysł zablokowania IP tego typa.
                      • ktoj-akto Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 11:52
                        Jakiś monotematyczny ten pomysł! Trzeba jeszcze starym zwyczajem dodać "kurwa mać".
                        • antekcwaniak Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 11:53
                          Twoim zyczajem można dodać CWEL.
                      • salsa13 Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 11:53
                        Antonio
                        życie jest zbyt piękne i krótkie aby przejmować sięsmile
                        A może to jedyna rozrywka Tego pana w Jego smutnym życiu?
                        • antekcwaniak Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 11:58
                          Masz rację SALSO. U mnie też świeci słońce smile
                        • ktoj-akto Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 12:08
                          Ta życzliwa "jedyna rozrywka" to w ramach nienamawiania do wyzwisk?
                          Nie będę ukrywać: też Cię nie lubię. A rozrywek mam więcej niż Ty.
                          Autentycznych, choć przyznam, że jedną z nich jest czytanie bełkotu.
                          • frip0 Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 12:11
                            Wersal! kończ Waść wstydu oszczędź!
                            • hesse.1 Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 12:20
                              ja pierdolę... bejzbola na Was trzeba, bo rozumem to już nic nie zdziałamy,
                              potem kaftan bezpieczeństwa i przez miesiąc zastrzyki... przeciwko wściekliźnie
                              wiosennej... chyba...
                              • hesse.1 Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 12:23
                                ale, że to kur... nie zbrzydnie... ja nie wiem... jak puste pudła po
                                zdezelowanych katarynkach, co sie nawet do muzeum nie nadają...
                                • ktoj-akto Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 13:18
                                  A cóż to za słownictwo u lidera-wierszoklety? Chiba nie przystoi!
                                  Może nawet nadaje się do kasacji!

P.S. Najpierw należy nauczyć się NIE REAGOWAĆ. Wybrzydzać tylko w ostateczności. Ale do tego trzeba więcej niż grafomana.
                                  • hesse.1 Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 13:42
                                    "P.S. Najpierw należy nauczyć się NIE REAGOWAĆ. Wybrzydzać tylko w
                                    ostateczności. Ale do tego trzeba więcej niż grafomana."
                                    dokładnie dokładnie..
                                    Mam pytanie: co to jest:
                                    "lidera-wierszoklety? Chiba nie przystoi!"
                                    "Ale do tego trzeba więcej niż grafomana."
                                    ????
                                    Pytam się Ciebie... bo znów zaczynasz.I doskonale wiesz, czym to się skończy...
                                    Prawda? wink Kataryniarzu? smile
                                    • ktoj-akto Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 14:13
                                      Trzymasz władzę jak swojego wacka - z pietyzmem. Na Twoje groźby...
                                      naplewat'. Jeśli będę chciał, to znajdę 179 innych nicków. Na pewno
                                      nie po to, żeby ścierać się z Tobą. Byłaby to ściera... do podłogi.
                                      • jchlebowska Re: Zaroiło się od rycerzy 04.03.09, 21:46
                                        eh ja jakos nadal istnieje czyli mozna miec inne zdanie nie wyzywajac innych tongue_out
                                        • antekcwaniak Re: Zaroiło się od rycerzy 04.03.09, 21:49
                                          Chlebosiu tu nie chodzi o inne zdanie. Tu chodzi o obrażenia przez
                                          tego pajaca.
                                          • jchlebowska Re: Zaroiło się od rycerzy 04.03.09, 22:12
                                            Jak dla mnie może sobie obrażać mnie tongue_out Jak jeden uwielbiający PIS się zamknął
                                            po dyskusji ze mną sad, aż szkoda sad Bo lubie takie dyskusje tongue_out
                            • ktoj-akto Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 13:08
                              Frip, jeśli się wstydzisz, znaczy, że nie zatraciłeś cech ludzkich.
                              I nie grasz "samby na jedną nutę". Tak trzymaj.
                              • frip0 Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 14:21
                                Wers przypominasz mi mnie samego sprzed roku-byłem upierdliwy i xle
                                się to dla mnhie skończyło. Jestes intelientny facet -tego jesttem
                                pewny w 100% więc czemu jestes tu gdzie Cie nie chcą ?Żeby nie było
                                mi nie przeszkadza Twoja obecnośc ale uważam że wtedy z Finka
                                przegiełeś ostro...Nie masz honoru???
                                • ktoj-akto Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 14:47
                                  Frip, Chłopczyku w miarę sympatyczny. Dlaczego? Grzecznie Ci odpowiem. Bo tam gdzie mnie bardzo chcą (istnieją TAKIE), nudzą mnie
                                  jak flaki z olejem rycynowym. TU mogę się pośmiać z ignorancji, z braku poczucia humoru, z... Długo by wyliczać. Nie warto.

Z finką przegiąłem? W pewnym momencie potraktowałem ją jak córkę, której chciałem opowiedzieć o nieznanym jej świecie. Też tego nie
                                  widzisz? Znaczy, że widzisz zbyt mało.
                                  • frip0 Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 14:57
                                    Wersaliku mężczyzno tongue_out otóz ja Ci odpowiem równiez miło -nie wiem po
                                    co tu jesteś ??? W Twoim wieku? Ośmieszasz sie tylko - myślę że nikt
                                    nie chce Cie słuchac w realu więc nie masz wyjścia musisz tusad Z
                                    przykrością musz stwierdzzić że ja mam tak samo -jest jedna różnica
                                    Ty obrażasz ludzi mi do tego daleko..... Naajgorsze że jak bede w
                                    Twoim wieku może ze mna stac sie to samosad Ty zawsze musisz mieć
                                    racje i ostatnie słowo?
                                  • antekcwaniak Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 15:00
                                    O ku...ale miałabyś ojca finko wink
                                  • frip0 Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 15:01
                                    Co do Finki to przegiąłeś sad kazałeś jej wąchać podpaskesad kobiety
                                    miały temat o tych gorszych dniach -więc po co się wypowiadałeś -ja
                                    bym sie nie odważył bo i po co ? co ja wiem o tym ?
                          • rumunska_ksiezniczka Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 12:17
                            ale nie dementujesz swojej wersikowej tożsamości, czyli jednak jesteś
                            wersalikiem wink
                            cieszę się, że jednak postanowiłeś wrócić wink
                            • antekcwaniak Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 12:33
                              Księżniczko, pewnie że to on. Zawsze może jeszcze użyć innego nicku
                              anek-sik. Taki z niego cwaniak wink
                              • rumunska_ksiezniczka Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 12:37
                                antek, uważaj, skoro cwaniak, to może ty masz z nim coś wspólnego?
                                ;-P
                                • antekcwaniak Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 13:14
                                  Ja jestem cwaniaczek smile
                            • ktoj-akto Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 13:22
                              Szanowna Arystokratko. Co mam dementować? Na ogólne życzenie w następnym (ew.) wątku zdementuję bycie cielęciem i wiele-błądem.
                          • salsa13 Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 12:19
                            ktoj-akto napisał:

> Ta życzliwa "jedyna rozrywka" to w ramach nienamawiania do wyzwisk?
                            > Nie będę ukrywać: też Cię nie lubię.

Bardzo, bardzo jest mi przykrohttp://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/smutek_01.GIF
                            • hey_you_reaktywacja Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 12:31
                              Salsa, ajlawkawink nie płaczwink
                              • salsa13 Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 12:33
                                Skoro tak, to taksmile
                            • ktoj-akto Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 14:06
                              Czcigona Matrono, Salso! Wiem, że oświadczenie o Twojej przykrości jest równie prawdziwe, jak większość Twoich wynurzeń. Nie ziębi mnie itd.

Więcej powiem: dlaczego spędzam czas przed kompem? Bo jestem rentierem (nie mylić z rencistą), gram na giełdzie i uważnie śledzę
                              notowania. Początki tej "rozrywki" sięgają otwarcia GPW. Wtedy to
                              kupiłem w banku Pekao SA papiery Żywca. I sprzedałem, kiedy osiągnęły
                              650% zysku! To jest, niestety, dość ciężka praca. Niejaki Michał Komar po 20-letniej grze w USA napisał, że jest to najcięższa praca.

Zatem: pisywanie na portalach jest antraktem, odprężeniem nie mniejszym, niż w przypadku innych forumowiczów, np piszących pracę
                              dokorską. Jest to "rozrywka" przerastająca możliwości zarówno finansowe jak i intelektualne wielu innych. Zakład o wszystko!

Wniosek: ocenianie ludzi na powierzchownych podstawach jest nieuprawnione. A nawet świadczące o ograniczeniu. Ciesz się nadal tym, co masz, bo możesz mieć mniej. Śledziłem Twoje utyskiwania. JA
                              takich nie zdradziłem nigdy. Tym się różnimy - z grubsza.
                              • hesse.1 Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 14:15
                                uważaj, bo jak sie tu "odprężasz", to Ci się jeszcze niechcący bąk wymknie... i
                                co wtedy? wink a fuuuu....
                                a tak dla Twojej wiadomości, to pomyliłeś chyba forumy jak tak.
                              • antekcwaniak Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 14:16
                                Ładnie sobie przerobił rencistę na rentiera. Przyznam pomysłowe.
                                Ale po co chwalenie się co i kiedy sprzedałeś. Znam spółki, które
                                osiagnęły większe zyski. Przedsiębiorczy wersal - rencista kupił
                                jedną akcję i zarobił krocie wink
                                Salso, to kolejny przejaw mitomani i bufonady tego typa.
                                Uśmiechaj się Salso bo jak pisałaś rano świeci słońce smile
                                • jchlebowska Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 22:54
                                  oj antekcwaniaku smile
                              • salsa13 Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 14:23
                                ktoj-akto napisał:

Śledziłem Twoje utyskiwania. JA
                                > takich nie zdradziłem nigdy. Tym się różnimy - z grubsza.

Ojej lubisz mnie chyba, skoro chce Ci się czytać moje postysmile
                                Miłej przerwysmile
    • kawamija Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 13:02

Tak sobie pomyślałam, ze.........nie da się dojśc do konstruktywnych
      wniosków, gdy dominują zle emocje. I nic.........i nikt nie jest w
      stanie tego zmienić. Czytając początkowy post wersalika, bez
      podtektów, można by w nim znależć jakiś temat do rozważań ale dziś
      i teraz ...........nie da sie .........po prostu sie nie da.
      Pomyślałam tez, ze można patrząc na forum spojrzeć na nas w realu.
      Jeśli az tak się wkręcamy w jakiś temat.........temat, który nas
      niszczy i zaślepia na sprawy ważne to...........kiepsko. Rokowanie
      złe jak cholera.

" Ludwiko i Sabo nie idzcie tą drogą................ "
      • rumunska_ksiezniczka Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 13:05
        kawo, ale to tak nie jest do końca, jak napisałaś.
        nie wierzę, że wszyscy się w to angażują emocjonalnie jakoś.
        ile osób, tyle opinii.
        mi się nudzi, więc sobie piszę ale nie buduję wokół tego ideologii.
        • hey_you_reaktywacja Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 13:07
          rumunska_ksiezniczka napisała:

> mi się nudzi, więc sobie piszę ale nie buduję wokół tego ideologii.

budżetówka...wink OK, już milknęwink
          • rumunska_ksiezniczka Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 13:12
            no ba!
            czy się stoi, czy się leży ;-P
        • kawamija Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 13:58
          rumunska_ksiezniczka napisała:

> kawo, ale to tak nie jest do końca, jak napisałaś.
          > nie wierzę, że wszyscy się w to angażują emocjonalnie jakoś.
          > ile osób, tyle opinii.

A gdzie szacunek do siebie nawzajem ?

tam po drugiej stronie jest człowiek.......mający gorszy,lepszy czas
          w swym zyciu, moze dzis wkurzony, moze szczęsliwy.........

to nie są tylko(moim zdaniem) jakies tam słowa ......to nie jest
          opinia rzeczoznawcy !!!!!, bo jesli tak - to o samotnośći juz
          powstało wiele mądrych ksiąg - można poczytać. Najwiekszym atutem
          taaaaaaaaaaaaakiego miejsca jest człowiek .........jeśli sie stara
          go zobaczyc wsród literek ........
    • bucwielki Ja rycerze jednego widzę 02.03.09, 14:48
      i to z zakutym łbem , bo po zbroi nie zostało już nic, a jesteś nim ty stary
      satyrze.chociażbyś nicki zmieniał co dzień stylu chamskiego nie zmienisz, bo sam
      na starość już nie wiele możesz zmienić w swoim za...nym życiu.
      tutaj możecie sobie poczytać co nieco z innego forum gdzie tego "rycerza"
      wywalono, a forum zamknięto i on tam wstępu nie ma.
      http://szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?view=espsystemwebcluster&es.ac.hitsPerPage=5&s.ac.offset=0&s.sm.collapsenum=2&s.si%28similarity%29.documentVector=&s.si%28similarity%29.similarType=&s.si%28navigation%29.navigationEnabled=true&search_form_old_similar_to=&search_form_old_similar_type=find&s.si%28navigation%29.breadcrumbs=&s.sm.query=barracuda7&x=30&y=18&s.sm.threadXx=0&previous_sort_by=news&previous_sort_order=&s.ac.sortBy=news&s.ac.sortOrder=&s.sm.author=&s.sm.authorType=equals&s.sm.title=&s.sm.forumName=&s.sm.forumNameType=simpleall&s.ac.hitsPerPage=10
      • bucwielki Poprawka linka 02.03.09, 14:50
        tiny.pl/brxw
        • antekcwaniak Re: Poprawka linka 02.03.09, 14:52
          Witaj Bucu Wielki, rycerzu ciemności smile
          • bucwielki Re: Poprawka linka 02.03.09, 14:56
            antekcwaniak napisał:

> Witaj Bucu Wielki, rycerzu ciemności smile

cześć Antonio ,jaja sobie porobimy z pajaca starego ,
            w taki piękny dzień jak dziś humorek dopisuje każdemu ,
            to do dzieła....smile smile
            • antekcwaniak Re: Poprawka linka 02.03.09, 15:07
              Myślałem, że dziadek da sobie spokój. Ale gość pajacuje. Czytałeś
              wątek o tym, że jest rentierem ? Bufon i mitoman do kwadratu.
              Myślałem, że odpuści ale gdzie tam. Branie na oślep. Wiele razy
              pisałem. Trzeba zablokowac jego IP.
              Co do humoru to masz rację. Zrobiło się wiosennie i zaraz weselej smile
              • bucwielki Re: Poprawka linka 02.03.09, 15:14
                Czytałem , a czego można sie spodziewać po osobniku w jego wieku, jak nie
                demencji starczej?
                Przynajmniej będziemy mieli ubaw smile
      • ktoj-akto Re: Ja rycerze jednego widzę 02.03.09, 15:02
        No, nie! Z ch...mi, czyli bucami (cierpiącymi na megalomanię) gaworzyć nie zamierzam. Z nieśmiałą nadzieją, że udławią się własną
        wścieklością.

P.S. Jesteś POKER, czy bezrobotna DEFENDO?
        • bucwielki Re: Ja rycerze jednego widzę 02.03.09, 15:05
          hahaha, wqr..ł się satyr stary , juhuuuusmile smile
          jeszcze flaszka i będzie fajnie ,zgaduj ,zgadula ....smile smile
          • antekcwaniak Re: Ja rycerze jednego widzę 02.03.09, 15:08
            Bucu nie mogę ze śmiechu. Ale wkur.... BUFONA.
            Ale najbardziej spodobało mi się to Twoje juhuuuusmile
            • hesse.1 Re: Ja rycerze jednego widzę 02.03.09, 15:12
              nie no paadammm... kolesia nie trzeba blokować... sam się zablokuje.. tylko
              proszę... nie piszcie w taki sposób w innych wątkach.. i będzie gooood... no i
              troszkę taktu... smile smile wink
              • bucwielki Re: Ja rycerze jednego widzę 02.03.09, 15:16
                hesse.1 napisał:

> nie no paadammm... kolesia nie trzeba blokować... sam się zablokuje.. tylko
                > proszę... nie piszcie w taki sposób w innych wątkach.. i będzie gooood... no i
                > troszkę taktu... smile smile wink

Nie ma sprawy..... będzie kolegium wink smile
                to oczywiście żart smile
                • antekcwaniak Re: Ja rycerze jednego widzę 02.03.09, 15:21
                  Panowie to już jest komedia smile
              • ktoj-akto Troszkę taktu??? 02.03.09, 15:23
                I znowu utopijnie się rozpędziłeś!!! Takt ze strony buca? BUCOTAKT?
                Nie istnieje. CWELOTAKT? Głeboko w kloace. Marzyciel z Ciebie???
                • bucwielki Re: Troszkę taktu??? 02.03.09, 15:30
                  ktoj-akto napisał:

> I znowu utopijnie się rozpędziłeś!!! Takt ze strony buca? BUCOTAKT?
                  > Nie istnieje. CWELOTAKT? Głeboko w kloace. Marzyciel z Ciebie???

hahaha, nie no powalasz mnie, popłakałem się ze śmiechu , czy jest na tym forum
                  większy ordynarny cham ?od ciebie,kogo jeszcze nie sponiewierałeś?
                  A czego sie spodziewasz?
                  na chamstwo musi być adekwatna odpowiedź, nie widzę innej możliwości . Kiedy ty
                  staniesz sie aniołkiem na tym forum ,możesz oczekiwać poważania , w innym
                  przypadku tylko zapłaty!!!

• antekcwaniak Re: Troszkę taktu??? 02.03.09, 15:31
                  A czy ANALOTAKT istnieje ? Ty takt masz w dupie. Jak większość ludzi
                  ma Ciebie stary zgredzie !!!
                  • frip0 Re: Troszkę taktu??? 02.03.09, 15:41
                    Jizas mnie też zgredem nazywają sadale nie starym na szczęściesmile Nic
                    dobrego mi to na przyszłośc nie wróżysad
                  • ktoj-akto Re: Troszkę taktu??? 02.03.09, 15:41
                    Oczywiście, że mam w dupie buców i cwelików. Ty jesteś jednak mądrzejszy, niż sadziłem. Domyśliłeś się. O kosztach nie wspomnę.
                    Główka pewnie boli? Nie przejmuj się: to normalne u pewnej kategorii
                    intelektualistów. Szczekajcie dalej. Pan będzie rad.
                    • antekcwaniak Re: Troszkę taktu??? 02.03.09, 16:12
                      Na pana to trzeba mieć wygląd i pieniądze. A u Ciebie ani jednego,
                      ani drugiego !
        • bucwielki Re: Ja rycerze jednego widzę 02.03.09, 15:20
          ktoj-akto napisał:

> No, nie! Z ch...mi, czyli bucami (cierpiącymi na megalomanię) gaworzyć nie zami
          > erzam. Z nieśmiałą nadzieją, że udławią się własną
          > wścieklością.
          >
          > P.S. Jesteś POKER, czy bezrobotna DEFENDO?

gaworzyć ja nie gaworzę , bom już z wieku niemowlęcego wyrósł dawno, ale ty
          sobie możesz wracać do dziecinnych lat , proszę bardzo smile smile
          chętnie pobawimy sie twoim kosztem , o tym mogę cię zapewnić smile smile

• bucwielki Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 15:25
      ktoj-akto napisał:

> w lśniącej zbroi. Nie szkodzi, że pordzewiałej. Patrzę i nadziwić się
      > nie mogę:
      > ~kiedy ktoś bez sensu pisze kurwa mać zostaje bohaterem;
      > ~~kiedy kto inny korzysta z dowcipu z uznanej powieści Gartha zasługuje na wyka
      > sowanie i zbanowanie; znane są czasy palenia całych książek; wracają na tym for
      > um?
      > ~~kiedy (...) piszą małą literą niemiec, polak, polska zasługują na poklask;
      > ~~kiedy ktoś od czasu do czasu pisze wersalikiem zasługuje na naganę.
      > Od osób, które nie wiedzą, że wersalik to DUŻE LITERY!!! Powinien chyba pisać:
      > ._ _/./._./.../._/._../../_._/ czyli alfabetem Morse'a.
      > Tylko czy odczytają go osoby słabo posługujące się nawet polskim???
      >
      > Ciekawe, czy ktoś zaorze ten ugór?

Gdybyś stary pajacu zapoznał sie z Netykietą , to musiałbyś doczytać ,że duże
      litery to krzyk , ,jest to nie zgodne z Regulaminem Gazety,
      wiec masz obowiązek zastosować sie do owego regulaminu jak każdy uczestnik Forum
      Gazety, a nie pierniczyć o wersalikach!!!
      • pomysl.po.wypiciu Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 16:00
        ale jednak nauczyl sie czegos, nie uzywa caps'a smile
        • ktoj-akto Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 16:05
          Może dlatego, że nie wiem co to caps?!
          • pomysl.po.wypiciu Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 16:06
            trzeba sie ksztalcic
            • ktoj-akto Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 16:11
              Aleś Ty mundry! W paru kwestiach mógłbym Cię podkształcić. Ale po co?
              • pomysl.po.wypiciu Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 16:14
                z obslugi klawiatury??
                • ktoj-akto Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 16:20
                  Obsługa klawiatury nie przesłania mi świata. Pomyśle...
                  • ktoj-akto Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 16:29
                    Kończą sie notowania na giełdzie. Kończę wiec i ja podsrywanie z bucami i cwelami. Ahoj.
                    • antekcwaniak Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 16:31
                      Ty się kończysz BUFONIE i twoje drętwe teksty.
                    • antekcwaniak MITOMIANIA 02.03.09, 16:33
                      Pseudologia, mitomania (łac. mitomania) lub też kłamstwo
                      patologiczne, zespół Delbrücka – termin wprowadzony w 1905 roku
                      przez Drupiego[potrzebne źródło] na określenie patologicznej
                      skłonności do kłamania, mijania się z prawdą i opowiadania
                      nieprawdziwych historii, przedstawiających najczęściej
                      opowiadającego w korzystnym świetle. Pseudologia różni się tym od
                      zwykłego kłamstwa, że osoba opowiadająca sama nie jest w stanie
                      oddzielić prawdy od własnej fantazji.

U dzieci mitomania bywa najczęściej zjawiskiem przejściowym i łączy
                      się z chęcią przeżywania przygód baśniowych. Niekiedy jednak u
                      dzieci starszych i u dorosłych spotyka się tendencję do stałego
                      rozmijania się z rzeczywistością. Tendencja do posługiwania się
                      kłamstwem patologicznym bywa czasem skutkiem przebytych chorób
                      organicznych mózgu (np. zapaleń), albo też bywa zależna od
                      wrodzonych właściwości psychopatycznych. U niektórych osób o
                      usposobieniu histerycznym mitomania może być środkiem zwrócenia na
                      siebie uwagi otoczenia i dodania sobie znaczenia. Motywem kłamstwa
                      patologicznego może być próżność, niekiedy zaś chęć wyrządzenia
                      komuś krzywdy (np. przez anonimowe oskarżenie).

Mitomania może również pojawiać się jako zjawisko przejściowe np. u
                      przestępcy, którego oskarża się o jakieś wielkie i znaczne zbrodnie,
                      podczas gdy popełnił tylko małe przestępstwo. Mitomanami często są
                      osoby zakompleksione o niskiej samoocenie, dzięki opowiadaniu rzeczy
                      niestworzonych chcą być w centrum zainteresowania. Na początku udaje
                      się im to (powoduje to uzależnienie psychiczne od opowiadania rzeczy
                      nieprawdziwych), szybko jednak są rozpoznawani przez otoczenie,
                      przez to mają skłonność do częstych zmian środowiska np. pracy.
                      • bucwielki Re: MITOMIANIA 02.03.09, 16:40
                        Tylko tyle mu zostało smile
                    • bucwielki Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 16:38
                      hahaha, flaszeczka czeka , pić się chce smile smile
                    • jchlebowska Re: Zaroiło się od rycerzy 04.03.09, 21:49
                      eh Wersalik nie wiem dlaczego Ci odebrali głos nie było mnie, nie czytałam smile
                      Ale niestety tak jest, gdy nie ma wolnosci slowa wink
    • finka9 Re: Zaroiło się od rycerzy 02.03.09, 21:48
      Kino za darmo! Kiedy pierwszy raz zajrzałam na forum ,panoszył się
      wtedy niejaki ktoj-akto. Obrzucał g.... wszystkich,a zwłaszcza
      jednego bardzo sympatycznego formułowicza ,którego wszyscy lubili-
      vidmo76.Facet grzecznie wyjaśnił ,że cierpi na dysleksję,ale tamten
      nie odpuszczał i dalej go gnoił. Wtedy też zapaliło mu się pod
      d...Zniknął po wątku pt: Dziwna tolerancja dla pewnego chama".I
      powitaliśmy wersalika. Bardzo szybko go rozszyfrowałam to bardzo
      proste.Rozpoznam go zawsze nawet kiedy zmieni nick na teletubiś albo
      miś koralgol.
      • ktoj-akto Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 10:23
        wszystkie kozy skaczą - mówi ludowe porzekadło. A te kozy najbardziej się irytują, kiedy drzewko - mimo nawałnicy - się wyprostowuje. Była kiedyś taka instytucja "chłopca do bicia". Widzę, że wraca. Królewicz może bezkarnie wykrzykiwać "kurwa mać", a lanie
        oberwie "chłopiec". Dlaczego? Bo admini go nie lubią. Powód dostateczny! Kasują i banują, mimo że nawet jego przecinek nie koliduje z netykietą, z regulaminem, czy dobrymi obyczajami. Dowód?
        Nie napisał nawet jednego słowa na "optymistycznych", a dostał bana!

Zasłonę milczenia rozpościeram na cieniutkich popiskiwaniach np. o kinie. Muszę jednak o czymś innym. O zarzutach kłamstwa zrodzonych w
        chorych z nienawiści umysłach(?) Gdyby mieli zielone pojęcie o temacie, nie zarzucaliby kupna jednej akcji, podczas gdy sprzedawano
        je w pakietach po 100 szt. Polemika z ignorantami jest zbędna.

To teraz zdekonspiruję się do cna. Otóż środki na utrzymanie czerpie
        wersalik z datków przelewanych na jego konto przez buców i cwaniaków.
        Trzymają to rzecz jasna w głębokiej tajemnicy. Płacą za to, że zgodził się pełnić funkcję nadwornego chłopca do bicia. Płacą hojnie
        więc ma się dobrze. Odkłada na kupno nowego samochodu, bo stary mu
        ukradli ICH kumple spod budki z piwem, gdzie podobnie jak na forum
        swobodnie rzucają "maciami" i "pier..." Z Adminem Wielkim na czele.
        "Ech wy konie, rumaki stalowe..." Niestety, osły to też konie.
        • hesse.1 Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 10:58
          Wers... jesteś już na lepszej drodze. Tak trzymać... smile
        • rumunska_ksiezniczka Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 11:13
          to akurat ci się udało, ten twój dowcip lubię wink
          o matko, znowu mnie zjedzą ;-P
          • ktoj-akto Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 11:43
            Jego mać... Pardon, chciałem powiedzieć: Jego Ekscelencja Admin mnie
            pogłaskał po główce! Hurra!!! Choć bogiem-a-prawdą poczułem się jakby
            mnie koń polizał.

Arystokratko! Nie podwalaj się. Wiem, czego potrzebujesz, lecz nie licz na mnie...
            • rumunska_ksiezniczka Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 12:14
              a czemuuuuu? nadal nie tracę swojej sympatii do ciebie, jednak teraz troszkę
              mrużę oko wink)
              a czego mi trzeba?
              • ktoj-akto Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 12:20
                Jeśli DOKŁADNIE nie wiesz, czego Ci trzeba, to nie warto poświęcać Ci
                uwagi... smile Wot kakietka!
                • rumunska_ksiezniczka Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 13:09
                  nie bój żaby wersik, ja wiem czego mi trza wink
                  tak tylko chciałam cie sprowokować, ale się nie dałeś wink
                  • ktoj-akto Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 13:35
                    Arystokratko! Nie chce mi się wierzyć, że nie wiesz, iż TOBIE nie dam
                    się sprowokować. Właśnie z powodu sympatii i aprobaty (ciągle jeszcze). Takie podpuszczanie trochę mi uwłacza.
                    • rumunska_ksiezniczka Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 13:42
                      i w myśl 'jeszczesympatii' wyzwałeś mnie od głupoli i zarzuciłeś kurewski charakter?
                      to już antek był delikatniejszy w swoich wyzwiskach i aluzjach...
                      • antekcwaniak Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 13:45
                        Rumuńska, uważaj. Ten typior napisał cyt."Właśnie z powodu sympatii
                        i aprobaty (ciągle jeszcze)". Ciągle jeszcze może błyskawicznie
                        zmienić się na "już Cię nie lubię i Ci dołożę"
                      • ktoj-akto Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 13:54
                        Kolejny raz łamiesz zasadę niewyciągania privów. Mogłaś to samo na
                        prywatnej poczcie. Widać chciałaś zasłużyć na aprobatę cwaniaka...
                        Twoja wola. Już nie jesteś dla niego prostytutką??? Właśnie na tym
                        polega inkryminowany charakter...
                        • antekcwaniak Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 14:02
                          Starcze, mitomanie, bufonie. Tracisz twarz w kazdym swoim wątku.
                          Opamiętaj się i zachowaj resztki człowieczeństwa. Rzucasz się jak
                          ryba bez wody. Nigdy nie napisałem, że rumuńska jest prostytutką.
                          Czytaj uważnie. Ona nie potrzebuje mojej aprobaty. Oboje mamy
                          wyrobione zdanie na swój temat. Nie pałamy do siebie miłością.
                          Powiem wiecej. Rumuńska ma od wersala co chciała i na co zasłużyła.
                          Ale Ty biedaku przekraczasz wszelkie granice przyzwoitości.
                          Jesteś ZŁYM człowiekiem. Jeśli jeszcze można tak Ciebie nazwać.
          • antekcwaniak Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 12:36
            Nikt Cię nie zje. Przecież już wszyscy wiedzą, że Ty nie
            rumuńska_ksiezniczka a klakier_wersal jesteś smile
        • antekcwaniak Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 12:27
          Sprzedawali po 100 szt. normalnym ludzim. Ty stary tetryku
          dostastałem jedną z litości, gdy cię zobaczyli. Stary, brudny i
          zapijaczony dziad. Czym ty się popisujesz ? Giełdą ? Dziadku,
          większość z nas młodszych od ciebie o lata świetne, inwestujemy na
          giełdzie od lat. Musisz słabo funkcjonować na giełdzie skoro nadal
          nie uzbierałeś na auto. O kradzieży auta pisałeś już dawno. A może
          ty nie na giełdzie inwestujesz tylko w ocje walutowe poszedłeś ?
          Taki spec ekonomiczny jesteś. Zresztą ty na specjalistę od
          wszystkiego się kreujesz. Stare powiedzenie mówi cyt" w dupie był
          gówno widział". I tak jest z tobą wersalu !!!
          I wiesz, kup sobie furmankę a nie auto. I zaprzęgnij się do niej. Bo
          osioł to też koń.
          • ktoj-akto Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 12:42
            Nie widzisz NA CO TY się kreujesz? Na pewno nie zamienię się z Tobą.
            Ani na wiek, ani na zapijaczenie, ani na brud, którym ciągle usiłujesz mnie oblepić. Sam napisałeś, że Ci śmierdzi. Dwa wyjścia doradzam: zatkaj nos albo się wykąp...

Wiśta, wiooo! Prrrr!
            • antekcwaniak Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 12:55
              Wersal myślałem, że stać Cię na coś bardziej wyszukanego. Starcze
              sam dajesz powody, żeby wylewać na ciebie te pomyje. Zamknąłbyś się
              raz na zawsze albo znikną jak się odgrażałeś. A Ty zmieniasz nic bo
              zbanowaniu. Ani klasy w tobie ani honoru. Ale coż jaki jest koń, a
              raczej osioł każdy widzi...

FTSE 100, 3560,18 (-65,65) wink
              • ktoj-akto Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 12:59
                Repliki wyszukane mam dla wyszukanych odbiorców. Ośli łeb nawet tej
                niewyszukanej nie pojął.
                • antekcwaniak Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 13:04
                  A Ty pojąłeś BUFONIE: FTSE 100, 3560,18 (-65,65) ???
                  Już jesteś zaprzęgnięty do powożenia furmanki "ogierze" ?
                  • ktoj-akto Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 13:30
                    Przyjmij wyrazy współczucia. Halucynacje to kolejny etap psychozy
                    paranoidalnej.
                    • antekcwaniak Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 13:36
                      Nie dziadzie. To twój brak wiedzy na temat giełdy. BUFON i MITOMAN w
                      skórze osła...
                      • ktoj-akto Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 13:57
                        TY nie musisz się przebierać...
                        • antekcwaniak Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 14:05
                          I nadal nie wiesz co napisałem specu od GIEŁDY. A może ty zajmujesz
                          sie giełdą owocowo-warzywną. Na takiej giełdzie nie jeden osioł się
                          wyżywi smile
                          • ktoj-akto Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 14:14
                            Coraz mniej mnie interesuje co napisłeś. Nie muszę korzystać z Twojego pisania. Żeby sprawdzić FTSE (i inne parametry) wchodzę kilkakrotnie na stronę GPW. Ciągle - jak widzisz - wchodzę też na giełdę belkotu na jednej nucie. Twojego autorstwa.
                            • antekcwaniak IGNORANT 04.03.09, 11:23
                              Nie sądzę IGNORANCIE, żebyś intersował się indeksem FTSE 100. To
                              indek sakcji spółek giełdowych notowanych na GWP w Londynie. Jest to
                              jeden z największych indeksów po CAC 40 i chyba DAX. Ale tych
                              indeksów pewnie też nie znasz. Masz prawo nie znać FTSE bo to indeks
                              nie naszej giełdy PACANIE. Nie pisz więc, że sprawdzasz ten indeks
                              bo on polskiemu inwetorowi nie jest do nieczego potrzebny.
                              Oczywiście zaraz powiesz, że masz papiery na tej giełdzie
                              MITOMANIE !!!
                          • rumunska_ksiezniczka Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 14:25
                            dokładnie, nie oczekuję sympatii od antka, nawet sama nia go nie darzę. ale
                            istniejemy na tym forum i chcąc nie chcąc czytamy się wzajemnie. nie wchodzimy
                            sobie w drogę, czasem wymienimy spostrzeżenia, kiedyś nawet rozmawialiśmy o
                            sushi. dla mnie nie ma problemu. nie każdego muszę kochać, nie każdy musi kochać
                            mnie.
                            a ciebie, wersalik, pytałam o pewnie rzeczy i mi kit wcisnąłeś, a potem
                            ubliżyłeś zasłaniając się jeszcze resztkami sympatii, które powstrzymały cię
                            przed ubliżeniem mi jeszcze bardziej.
                            i wszystko dlatego, ze razem z tobą nie obrabiałam tyłka samcowi alfa.
                            piszesz, ze złamałam zasadę? zobacz ile ty łamiesz zasad!
                            wstydzisz się czegoś, co mi na priwie pisałeś? to nie dobrze.
                            nic nie będę wywlekać, nie martw się. tylko nie zarzucaj komuś łamania zasad,
                            skoro sam jesteś krętaczem i kłamcą.
                            i jeszcze jedno odnośnie zmiany ników. to jest śmieszne, dziecinne i wręcz
                            żenujące. w życiu bym nie zmieniła sobie nika i nie udawała, że jestem kimś
                            innym. wiesz o czym to świadczy? że wstydzisz sie wszystkiego, co napisał wersalik.
                            a szkoda, bo go lubiłam.
                            co do osoby, z która pisałam na priwie, to nie wiem, ale raczej straciłam do
                            niej szacunek. i tak cie właśnie postrzegam. na priwie jesteś kim innym, tu
                            zakładasz maski i nimi żonglujesz.
                            brzydzę się tym!
                            • hesse.1 Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 14:56
                              księżno... ja też się brzydzę... ja też.
                              • rumunska_ksiezniczka Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 15:15
                                weź, wilczku, milcz w tym momencie, plis.
                            • ktoj-akto Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 15:07
                              Nie powinienem Ci odpowiadać. Jednak wobec porażającej ignorancji
                              popełnie parę zdań. Kobieta zmienną jest, ale żeby do tego stopnia?
                              Jeszcze parę postów wyżej pisałaś coś zupełnie innego. Może nastały
                              "te dni"??? Gdybym wiedział, że tak się zachowasz, nie pisałbym żadnych mailów. Wolałabyś to publicznie? Widzę, że chyba tak, bo nawet korespondencji prywatej nie potrafisz uszanować. Niczego się nie wstydzę. Zmiana nicku podyktowana była tylko banem dla wersa.
                              Krętacz i kłamca? Co jeszcze? Nie widzisz, że to Ty spełniłaś przepowiednię cwaniaka - tylko w drugą stronę?
                              Obrabiać tyłek? Możesz każdemu samcowi, nie tylko alfa i nie tylko
                              w necie - w realu także. Zupełnie mnie to nie obchodzi. Pisałem wyraźnie. Ale dla Ciebie zdaje się zbyt mało dobitnie.

Panta rhei. Errare humanum est. O czym świadczy także Twój błąd. Bo
                              nie ulega wątpliwości, że oceniłaś mnie błędnie i niesprawiedliwie.
                              Przeżyję. Zapewne cwaniak i s-ka Cię pochwalą, co ułatwi Ci brylowanie, na którym tak Ci zależy. A które ja mam w (...), dlatego
                              stać mnie na narażanie się. Powodzenia.
                              • rumunska_ksiezniczka Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 15:31
                                może i nastały, nie twój biznes akurat.
                                nie mów mi o szacunku i szanowaniu, bo na nie z mojej strony nie zasługujesz -
                                wyzwałeś mnie.
                                trzeba było nie doprowadzać do wywalenia samego siebie z forum, nie musiałbyś
                                się przebierać. zresztą podobno taki twój styl i to ci sprawia frajdę. dla mnie
                                to jest jakaś mania. nie pierwszy raz cię z forum wywalono i nie pierwszy raz
                                zmieniasz nik.
                                jaką przepowiednie??? może ogłosisz mnie od razu mesjaszową?!?!
                                i nie przekręcaj moich słów - nie podobają ci się rządy na forum, to fora ze
                                dwora. a skoro już jesteś, to nie komentuj, tylko się podporządkuj.
                                oceniłam cie błędnie, ale nie mam licencji na sprawiedliwość. nikt nie ma.
                                nadal lubię wersalika. ktoja nie znam ale za pewne poznam.
                                nie zależy mi na brylowaniu - to do twojej szanownej świadomości.
                                narażanie się? jesteś zadymiarzem i tyle.
        • bucwielki Re: Na pochyłe drzewo..umrę ze śmiechu chyba :) :) 03.03.09, 15:54
          Ten stary manipulant chce u wszystkich piszących tutaj wywołać
          poczucie winy , jakoby był prześladowany za niewinność . Nie liczy się to ,że
          poniewiera każdego przy każdej okazji , nich tylko ktoś ma odmienne zdanie. Ten
          stary ramol nie znosi sprzeciwu i odmiennego zdania, nie potrafi uszanować
          nikogo i niczego łącznie z Netykieta,i
          tenże "entelygent " ośmiela się zatytułować post "na pochyłe drzewo"
          chcąc Was wszystkich obwinnić za swoje zas..ne życie ,za to ze jesteście jego
          ostatnią deską ratunku, bo w życiu prywatnym nie ma już nikogo , bo kto nie
          zdzierży takiego chama.Człowiek honoru tak nie postępuje , ale czy on kiedyś
          miał honor?
          Pozdrawiam smile smile

• finka9 Re: Na pochyłe drzewo... 03.03.09, 16:51
          Nie wiem czy ja cieniutko popiskuję? Za to ty już szczasz cienką
          strugą!
          • ktoj-akto M r o w i s k o... 04.03.09, 10:19
            Za przyzwoleniem Wysokiego Sądu popełniłem wątek licząc na mizerny
            odzew. Chciałem też wyręczyć wersalika - mojego przyjaciela, z którym
            przemiennie wchodzimy na portal GPW i przekazujemy sobie wieści. Bo
            wbrew chorym wyobrażeniom ja i wers, to 2 różne osoby. Znamy swoje
            hasła, więc czasem się wyręczamy w pisaniu na forum. To wszystko.

Wracając do meritum wątku: Przedwczoraj zamilkłem ok. 16:00. Ale mrowisko kotłowało się jeszcze do późnych godzin nocnych. Zjawisko
            powinno natchnąć do myślenia. Tylko k o g o ??? Takich, co mają za
            złe, że cienko szczę? Pomijam, że to "kwiatek" spod budki z piwem.
            Jednak osobistości z aspiracjami powinny wiedzieć, że poprawnie jest
            "ja - szczę, ty szczysz" NIE szczasz. A cienko? Zarzut taki mogą wysunąć tylko lejący wiadrami z wielkiego otworu... Nie zazdroszczę!
            • rumunska_ksiezniczka jaaaaaaasne 04.03.09, 10:39
              nie ma jak dobra ściema wink
              • ktoj-akto Re: jaaaaaaasne 04.03.09, 11:34
                Pomyśl, jeśli to nie przerasta Twoich możliwości: jaki byłby cel ściemy? W kryminalistyce obowiązuje taka zasada, że winnych nalezy szukać wśród odnoszących korzyść z przestępstwa. Ciekawe jaka korzyść
                wynika z tej "ściemy"??? Apeluję o szczyptę logiki... Jeśli podołasz.
                • rumunska_ksiezniczka Re: jaaaaaaasne 04.03.09, 11:39
                  a jaki był cel zmiany nicka? a potem tłumaczenia się dlaczego to zrobiłeś, a
                  później twierdzenia, że to nie ty ale ktoś inny?
                  kabaret wink
                  ale luzik, mam niezły ubaw z samego rana wink
                  ciekawe co jeszcze wymyślisz? czekam z niecierpliwością wink
                  • ktoj-akto Re: jaaaaaaasne 04.03.09, 12:37
                    Przepraszam za zwłokę, mam bowiem też inne portale do poczytania.
                    Łatwo Cię ubawić. Przypominam Gogola: "Z kogo się śmiejecie? Sami z siebie się śmiejecie!"

Widzę, że kiepsko sobie radzisz z pytaniami i odpowiedziami. Skorzystaj z innych wzorców i zwołaj komisję śledczą.
                    • rumunska_ksiezniczka Re: jaaaaaaasne 04.03.09, 12:43
                      oj wersik, nie musisz mnie przepraszać. ja tez nie siedzę cały czas na forumie -
                      wiesz, mam pracę, życie i takie inne bzdety na głowie ;-P
                    • antekcwaniak Ponownie zacytuję Słownik języka polskiego PWN... 04.03.09, 12:44
                      Bufon - o człowieku zarozumiałym, lubiącym się przechwalać.
                      Bufonada - przechwalanie się, pozowanie na kogoś ważnego.
                      • ktoj-akto Re: Ponownie zacytuję Słownik języka polskiego PW 04.03.09, 12:55
                        No to ja ponownie Ci "odcytuję": bufonada, to zgrywa. Pochlebia mi.
                        dziękuję za uznanie.
                        • antekcwaniak Re: Ponownie zacytuję Słownik języka polskiego PW 04.03.09, 13:50
                          Zgrywa to jest to, że na Świecie jest taki stary zgred jak TY.
                          A Bufonada, to odgrywanie przez biednego rencistę, bogatego rentiera
                          bez samochodu. Bo podobo mu ukradli. A mózgu Ci nie ukradli ?
                          • ktoj-akto Re: Ponownie zacytuję Słownik języka polskiego PW 04.03.09, 13:54
                            Ukradli. Ale jeszcze wystarczająco pozostało. Czego nie można powiedzieć o Tobie - nie mieliby czego...
                            • antekcwaniak Re: Ponownie zacytuję Słownik języka polskiego PW 04.03.09, 14:02
                              Ja stary TETRYKU nie opowiadam co mam, co zarobiłem i co "NIBY" mi
                              ukradli. Auta nigdy móc nie miałeś. Nie przeszedłbyś podstawowych
                              badań lekarskich. Nie mówiąc o testach i nauce jazdy. Ty najwyżej
                              możesz pojeździć palecem po klawiaturze, patrzeć na wykresy GPW i
                              udwać rentiera.
                              • ktoj-akto Re: Ponownie zacytuję Słownik języka polskiego PW 04.03.09, 14:15
                                Zachęcam do zrobienia jeszcze jednego kroku w oparach absurdu: powinieneś stwierdzić, że MNIE NIE MA.

Ty opowiadasz o czym możesz, np. ile to wypiłeś. Zwłaszcza bimbru, który ochrzciłeś koniakiem. Pewnie nie raczysz odpyszczyć, ale zapytam: ile jest firm wytwarzających koniak?
                                • kawamija Jeśli Panowie pozwolą...... 04.03.09, 14:27

Przypatruje się Panów " rozmowie" z uwagą...no i tak........jesli
                                  mogłabym dopytać .....

co dzis Panowie na obiadek zaplanowali ?

jaka ksiązkę obecnie czytacie ?

kiedy kwiaty Komuś kupiliście ?

Jeśli przeszkadzam, to proszę o wybaczenie..........
                                  • antekcwaniak Re: Jeśli Panowie pozwolą...... 04.03.09, 14:30
                                    Kawo, miło że piszesz smile
                                • antekcwaniak Re: Ponownie zacytuję Słownik języka polskiego PW 04.03.09, 14:28
                                  Na pytanie o ilość firm odpowiedziałem już dawno w innym wątku. Ty
                                  BUFONIE napisałeś, że lubisz whisky która w podanym przez Ciebie
                                  roczniku nie istnieje. Jesteś MITOMANEM. Coś wyczytasz w necie i
                                  potem próbujesz innym pokazać jaki to z Ciebie specjalista. Tak jest
                                  z giełdą, koniakami, znajomością krajów i kuchni (gdzie kilka razy
                                  podawałeś przepisy ściagnięte z netu jako swoje). Jesteś zwykłym
                                  starym i osamotnionym kłamcą szukającym popularności.

P. S. Bimbru nie pijam.
                                  • ktoj-akto Re: Ponownie zacytuję Słownik języka polskiego PW 04.03.09, 14:49
                                    Łżesz jak ruski pies. Sam pisałeś o bimbrze.

Nigdzie nie podawałem rocznika whisky. Negujesz istnienie CHIVAS REGAL, bo pewnie nawet nie powąchałeś zamkniętej butelki. Nie dla psa
                                    kiełbasa. Trochę się gubisz w tych negacjach. Tym śmieszniej.

Kawo, ja na obiadek kawior łyżkami popijany szampanem z gwinta.
                                    Książkę? Powtarzam sobie BURZLIWE ŻYCIE LEJZORKA ROJTSZWAŃCA Ilii
                                    Erenburga. Na zmianę z OPOWIADANIAMI ODESSKIMI Izaaka Babla. Znalazłem tam zdanie, które mnie urzekło po wsze czasy: "On mówił
                                    smacznie". Czyż nie perełka? Kwiatów nie jadam. Najwyżej kwiaty brokułów.
                                    • kawamija Re: Ponownie zacytuję Słownik języka polskiego PW 04.03.09, 14:54

smile smile smile

pozdrawiam..........

p.s niestety obowiązki, musze iśc dalej.....smile))
                                    • antekcwaniak Re: Ponownie zacytuję Słownik języka polskiego PW 04.03.09, 15:06
                                      Neguję twoją wiedzę na temat alkoholi, giełdy i jeszcze paru rzeczy.
                                      Tutaj widać twoją fachowość i brednie jakie wypisujesz !!!

Oto co napisałeś w wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
                                      f=12359&w=90990403&a=90990403

"P.S. Nie muszą z kawiorem, ale jaka to pychota!!! Przedtem aperitiw
                                      w postaci np. Chivas Regal. 15-letniej. Potem już tylko zmrożona
                                      czysta, której normalnie nie lubię, ale z TAKIMI blinami
                                      przyswajam".

Ja odpisałem:
                                      "W sprzedaży nie ma 15 whisky Chivas Regal.
                                      Ta szkocka whisky dostępna jest na rynku w odmianach 12, 18, 21 i 50
                                      letniej. Czasami można znaleźć 25 letnią.
                                      Jak nisko można upaść w opowiadaniu tych bzdur..."
                                      • ktoj-akto Re: Ponownie zacytuję Słownik języka polskiego PW 04.03.09, 15:36
                                        "Podane forum nie istnieje" piszą. Zgadzam się: jeśli czegoś nie widziałeś, to nie istnieje. Konfabulacje nt. nieistnienia 15, czy 25-
                                        letniej CHIVAS REGAL możesz wciskać innym kolesiom spod budki. Ja wiele razy piłem, więc wiem.

Coś brzęczałeś o przepisach. Dam 1000 zł jeśli znajdziesz podawany przeze mnie przepis w necie.
                                        • antekcwaniak Re: Ponownie zacytuję Słownik języka polskiego PW 04.03.09, 19:05
                                          Jesteś BUCEM i IGNORANTEM. Poczytaj w internecie, kup książkę lub
                                          album o alkoholach i sam się przekonasz, że nie ma w sprzedaży 15
                                          letniego Chivasa. Chciałes błysnąć i błysnałeś. GŁUPOTĄ !!!
                                          Lubisz ludziom wciskać ciemnotę.
                                          1000 zł dasz ? A z czego ? Z renty "rentiera" chyba. A przepis o
                                          blinach chociażby skopiowany z internetu. Kolejna spcjalność wersala
                                          po GPW to "kucharz". Chłopie musiałem mieć ciężkie dzieciństwo !!!
                                          • ktoj-akto Masz rację 04.03.09, 20:18
                                            Musiałeś mieć ciężkie dzieciństwo. Teraz masz ciężkie życie dorosłe (?) Z pianą na oślej mordzie. Dotkliwy brak argumentów każe Ci przywoływać stare bździny, kiedy przyłączyła się bez sensu pani g.
                                            przeżywająca początki klimakterium. Współczuję. Zmarszcz czoło, weź
                                            coś przeciw bólowi głowy, zeżryj więcej owsa, albo siana... Może zadziała pozytywnie?
                                            • antekcwaniak Re: Masz rację 04.03.09, 20:35
                                              No wersal nerwy ponoszą smile
                                              Wytknąłem twoje bzdury to piszesz, że cytuję "bździny".
                                              Bufonie to twoje "bździny". To twoja starcza łapa je pisała. Znów
                                              udowadniasz jakim kretynem jesteś. Znów wychodzi na jak twoja
                                              MITOMANIA. A za słowa o Gapuchnie poczuj się jakbyś dostał w ten
                                              swój PARSZYWY pysk chamie jeden.
                                              Co do jedzenia to proponuję żebyś coś upichcił z przepisów
                                              ściągnietych z internetu, które są niby twoje. A owies to ty żresz
                                              na wszyskie posiłki ośle !!!
                                              • ktoj-akto Re: Masz rację 04.03.09, 20:45
                                                Przecież napisałeś: "Musiałem mieć ciężkie dzieciństwo". Ale na brak owsa i siana nie narzekałeś? Znów powielasz moje kwestie. A w sprawie
                                                mordobicia chętnie się spotkam. Podaj adres i nawet zaoszczędzisz na podróży. Tylko zamów miejsce w szpitalu...
                                                • antekcwaniak Re: Masz rację 04.03.09, 20:53
                                                  Kim ty ku... m... jesteś, że zdaje ci sie ze masz jakies swoje
                                                  kweste. Ty MITOMAN jesteś w gaciach błazna. Za co i czym ty chcesz
                                                  do mnie przyjachać. Auto ukradli, giełda nie prznosi zysków. Chyba,
                                                  że zaprzęgnięty do bryczki stary ośle przywędrujesz do mnie. Ale
                                                  tutaj na walkę dużych szans już nie masz. Kopyta stare i obolałe do
                                                  ciosów już nie zdolne. A w sprawie Gapuchy to ci powiem, że podła
                                                  kanaliaa jesteś !
                                                  • ktoj-akto Re: Masz rację 04.03.09, 21:18
                                                    W gaciach błazna? Mam zdjąć, czy wystarczy opuścić, żebyś mógł mnie
                                                    pocałować?

Zaprzęg będzie odpowiedni, tylko adres podaj!
                                                  • antekcwaniak Re: Masz rację 04.03.09, 21:31
                                                    Moje oczy nie wytrzymałyby tego żałosnego widoku a nos porażającego
                                                    smrodu twojej starej dupy !!!
                                                  • bucwielki Re: Masz rację 04.03.09, 22:09
                                                    Antek szkoda energii na starca z rozdwojoną jaźnią ,pewnie ten koleś co sie
                                                    wymieniają hasłami i pampersami by Ciebie odwiedziłsmile smile
                                                    potem by się okazało że zapomniał po co smile smile
                                                    Tak to jest z demencja starczą . I jeszcze jedno Ci powiem on nie odpuści nie ma
                                                    innego wyjścia musi tu siedzieć bo co ma robić na starość to jedyna jego
                                                    rozrywka wqr...ać tu ludzi to są celowe prowokacje .Póki tego nie zrozumiesz i
                                                    nie zaczniesz osobnika ignorować Ty i wszyscy nie wyniesie się .
                                                    Wiesz jaka starość jego musi być smutna , dlatego swoje frustracje tutaj
                                                    wylewa, nie ma po prostu już na kim w realu.Gdyby miał kogokolwiek do wyrzucenia
                                                    tego jadu z siebie to by go tu nie było.
                                                    Pozdrawiam
                                                    Pozdrawiam

• antekcwaniak Re: Masz rację 04.03.09, 22:13
                                                    Bucu, święte słowa smile Znów pojawiasz się nagle...
                                                  • bucwielki Re: Masz rację 04.03.09, 22:15
                                                    Bo ja w przeciwieństwie do tego starca mam jeszcze inne obowiązki
                                                    oprócz siedzenia od rana na necie smile smile
                                                  • antekcwaniak Re: Masz rację 04.03.09, 22:18
                                                    Bucu ale wywody tego starca o giełdzie to chyba czytałeś ?
                                                    Potem wynurzał się o alkoholach i innych. Mam nadzieję, że ubawiłes
                                                    się smile
                                                  • bucwielki Re: Masz rację 04.03.09, 22:24
                                                    Brak czasu poważnie mnie ogranicza , ale poczytałem , i oczywiście się pośmiałem
                                                    zdrowo smile
                                              • jchlebowska Re: Masz rację 04.03.09, 22:20
                                                Sorki, ale jak dwie siebie osoby obrażają, dlaczego ma tylko być jedna osoba
                                                usunięta? Nie jestem za wyzywaniem osób, ale moim zdaniem sparwiedliwe byłoby
                                                jak dwie osoby poniosą konsekwencje tongue_out
                                                • rumunska_ksiezniczka Re: Masz rację 04.03.09, 22:23
                                                  a ja i tak uważam, że bucwielki to drugi nick innej osoby piszącej na tym
                                                  forumie wink
                                                  • jchlebowska Re: Masz rację 04.03.09, 22:27
                                                    albo są dobrymi znajomymi wink
                                                  • antekcwaniak Re: Masz rację 04.03.09, 22:28
                                                    Buc to Buc. I niech tak zostanie smile
                                                  • bucwielki Re: Masz rację 04.03.09, 22:32
                                                    A ja uważam że Ty w błędzie jesteś , nie jestem tu stałym forumowiczem , bo nie
                                                    mam potrzeby nikogo szukaćsmile
                                                    Chcesz to wierz , nie chcesz to nie wierz , mi to lata , przecież Ci nie
                                                    udowodnię ,ze wielbłądem nie jestem prawda?
                                                    Pozdrawiam smile smile
                                                • antekcwaniak Re: Masz rację 04.03.09, 22:27
                                                  Chlebosiu sama się usuń. Nikt tu nie pisze teraz o usuwaniu. Znów
                                                  piłaś ?
                                                  • jchlebowska Re: Masz rację 04.03.09, 22:29
                                                    Nie, tylko wpadam raz na jakiś czas i nie jestem jak zwykle w temacie tongue_out No to w
                                                    tym momencie Buc jest dla mnie jak PIS-owiec wink
                                                  • antekcwaniak Re: Masz rację 04.03.09, 22:33
                                                    Eeeee Buc to Batman. Zawsze pojawia się nagle z ciemności smile
                                                  • jchlebowska Re: Masz rację 04.03.09, 22:41
                                                    E tam dla mnie kiedyś coś przeczytał ocenił i ma osąd o pewnych osobach tongue_out I
                                                    dalej pisze o nich co chce tongue_out Ale ja i tak was lubię tongue_out Chodź niestety nie
                                                    mogłam porozmawiać o moim ulubionym temacie sad Ja nie mam nic do danej osoby bo
                                                    was nie znam, znam tylko parę osób stąd wink Oceniam tylko słowa i to jak
                                                    odczytuję je. I moje krytykaństwo ( uwaga wymyślone słowo, nie jest
                                                    polonistyczne) nie jest przeznaczone co do osoby, ale do tego co mówi smile.
                                                  • bucwielki Re: Masz rację 04.03.09, 22:35
                                                    jchlebowska napisała:

> Nie, tylko wpadam raz na jakiś czas i nie jestem jak zwykle w temacie tongue_out No to
                                                    > w
                                                    > tym momencie Buc jest dla mnie jak PIS-owiec wink

Uważaj z tym wpadaniem , bo nie będziesz wiedziała z kim smile smile
                                                    Nie będę z Tobą dyskutować , bo ja kobietom nie potrafię
                                                    ubliżać ,wiec raczej mnie nie prowokuj !!!
                                                  • rumunska_ksiezniczka Re: Masz rację 04.03.09, 22:40
                                                    no tak, ale buc wpada jak coś się dzieje - znaczy ma informatora albo sam sie
                                                    informuje wink
                                                    mnie nie oszuka ;-P
                                                  • jchlebowska Re: Masz rację 04.03.09, 22:43
                                                    ale i tak częściej pisze niż jak było wcześniej wink
                                                  • antekcwaniak Re: Masz rację 04.03.09, 22:50
                                                    Ja g przywołuję światłem jak Batmana. On wtedy wyłania się z mroku smile
                                                  • bucwielki Re: Masz rację 04.03.09, 22:59
                                                    Zajrzyj ,albo użyj wyszukiwarki gdzie pisał najpierw i jak obrażał kobiety ten
                                                    stary pierdziel .
                                                    forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16314
                                                    Teraz nie ma czasu Ci tłumaczyć,
                                                    tam go zauważyłem i obserwuję do tej pory !
                                                  • jchlebowska Re: Masz rację 04.03.09, 22:42
                                                    E tam nie byłeś miły na samym początku jak tu "wpadłam " i byłeś nawt złośliwy tongue_out
                                          • jchlebowska Re: Ponownie zacytuję Słownik języka polskiego PW 04.03.09, 23:05
                                            Oj jaki wy macie problem tongue_out Piwo jest najlepsze smile i najlepiej mlode big_grin
      • jchlebowska Re: Zaroiło się od rycerzy 04.03.09, 22:49
        wow no to Historia wraca tongue_out, a kto mi zarzucał, budowę zdań tongue_out Też się
        tłumaczyłam tongue_out Teraz mam jeszcze lepszy humor wink
        • jchlebowska Re: Zaroiło się od rycerzy 04.03.09, 22:51
          To tyczyło się finki tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka