17.03.09, 19:31
www.youtube.com/watch?v=xlAyrHnVJPA
Obserwuj wątek
    • 17lipiec1976 Re: Koń:) 17.03.09, 19:42
      a to nie jest ten Pan Witek, który gra i śpiewa czasami przy stacji metra centrum?
      • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 19:43
        pan Witeksmile
        • 17lipiec1976 Re: Koń:) 17.03.09, 19:51
          fajny gośćwink
          • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 19:54
            Wymiatasmile
            • 17lipiec1976 Re: Koń:) 17.03.09, 19:59
              dokładnie
              frip, jest taki gosc, ktory uklada i spiewa piosenki, zwykle ma teledyski na
              łonie natury i jest w krotkich spodenkach, taki blondyn, przypomnij mi jak sie
              nazywa.
              • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 20:01
                nie mam pojęcia
                • 17lipiec1976 Re: Koń:) 17.03.09, 20:02
                  kurczesad szkodasad
                  • 17lipiec1976 Re: Koń:) 17.03.09, 20:05
                    aaaaaa!!! juz wiem, telefon do przyjaciela mi pomoglsmile

www.gracjanroztocki.pl/
                    • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 20:09
                      aaaaaaaaaaaa to on -he he he he he heh ehe h-jaki męski prawie jak
                      jasmile
                      • 17lipiec1976 Re: Koń:) 17.03.09, 20:10
                        hahahhahahah!!!!!!!!!!!!
                        • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 20:12
                          chyba dam zdjęcie z mojej kolekcji na forum beda jajasmile
                          • 17lipiec1976 Re: Koń:) 17.03.09, 20:14
                            frip przyznaj sie, ze to Ty!!!!!
                            • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 20:16
                              oż Ty -nie to nie ja ja jestem bardziej seksibig_grin
                              • 17lipiec1976 Re: Koń:) 17.03.09, 20:17
                                czyli jestes pełnoletni i ogladales jego akty?
                                • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 20:21
                                  nie posuwam sie aż tak dalekotongue_out
                                  • 17lipiec1976 Re: Koń:) 17.03.09, 20:28
                                    oj, frip, nie badz taki skromnysmile
                                    • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 20:29
                                      Ale tez mam ciekawe fotki
                                      • 17lipiec1976 Re: Koń:) 17.03.09, 20:31
                                        chwalisz sie, a nie pokazesz.
                                        • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 20:33
                                          Żeby pół forum się rozkachało we mnie-jestem ostrożnytongue_out

www.youtube.com/watch?v=pd7kCt5svpI
                                          • 17lipiec1976 Re: Koń:) 17.03.09, 20:47
                                            ja sie w Tobie nie zakocham, obiecujewink
                                            • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 20:51
                                              to niemożliwe tongue_out
                                              • 17lipiec1976 Re: Koń:) 17.03.09, 20:52
                                                no to lepiej nie pokazuj, bo laski pobija sie o ciebiesmile
                                                • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 21:00
                                                  wystarczy mnie dla wszystkichsmile
                                            • czarny.onyks Re: Koń:) 17.03.09, 21:18
                                              ja tez obiecuję;P
                                              wolę większych;P

daj fotę, no nie daj się prosić;D
                                              • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 21:22
                                                oż Ty większych wolisz -tak sie nie bawiętongue_out
                                                • czarny.onyks Re: Koń:) 17.03.09, 21:27
                                                  ja jestem malutka więc mogę przebierać;P
                                                  • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 21:32
                                                    Ty wstręciolo jak możesz mnie na noc stresowaćtongue_out Ty malutka a ja za
                                                    to seksismile
                                                  • czarny.onyks Re: Koń:) 17.03.09, 21:38
                                                    każdy tak może mówić;P

a erotomani gawędziarze zazwyczaj baardzo mijaja sie z prawdą;P
                                                  • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 21:39
                                                    he he no dobra jestem normalny facet mogący sie podobac kobietomsmile
                                                  • czarny.onyks Re: Koń:) 17.03.09, 21:44
                                                    no nie wiem....malutki jesteś;P
                                                  • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 21:46
                                                    he he malusi ale fajnusitongue_out
                                                  • czarny.onyks Re: Koń:) 17.03.09, 21:49
                                                    no co Ty???

choć dla mnie taki wzrost to całkiem, całkiem...ale Ty masz inne wady;P
                                                  • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 21:51
                                                    jakie -jestem zabójczo przystojny?tongue_out
                                                  • czarny.onyks Re: Koń:) 17.03.09, 22:02
                                                    nie zobaczę, nie dotknę...nie uwierzę;P
                                                  • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 22:05
                                                    O juz by dotykac chciałatongue_out
                                                  • czarny.onyks Re: Koń:) 17.03.09, 22:11
                                                    każdy lubi;P
                                                    a kobiety to jak przekupki na targu....lubia pooglądac, podotykać;D
                                                  • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 22:11
                                                    ja bym sie ofiarował tym jak to napisałas przekupkomsmile
                                                  • czarny.onyks Re: Koń:) 17.03.09, 22:24
                                                    ale tylko ajlepsze okazy oglądają, dotykają ...i zabierają do spozycia;D
                                                  • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 22:32
                                                    na bezrybiu to i frip0 rybabig_grin
                                                  • czarny.onyks Re: Koń:) 17.03.09, 22:35
                                                    uuuuuuuu facet.....
                                                    słabo się eklamujesz ...i przeczysz sobie....
                                                    czyzby ukryte kompleksy?wink

przez Ciebie teraz będe w nocy śnić o dotykaniu ...owoców;P
                                                  • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 22:37
                                                    no i dobrze -przynajmniej nie będziesz grzesznych myśli miała tylko
                                                    owocowebig_grin
                                                  • czarny.onyks Re: Koń:) 17.03.09, 22:39
                                                    ja nie śpie i grzeszę...a co dopiero we śnie;P
                                                    taa...owocowe to i owo;P
                                                  • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 22:41
                                                    cytujetongue_out"przez Ciebie teraz będe w nocy śnić o
                                                    dotykaniu ...owoców;P "koniec cytatu
                                                  • czarny.onyks Re: Koń:) 17.03.09, 22:46
                                                    chyba mi za bardzo zaszumiało to i owo w głowie;P

lepiej odejdę nim powiem za duzo i będzie to wykorzystane przeciwko mnie;P
                                                  • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 22:48
                                                    Spoko to przecież klkanie tytlko między nami nikt tego nie czytatongue_out
                                                    To Ty masz 168 cm?? bo sie juz pogubiłem
                                                  • czarny.onyks Re: Koń:) 17.03.09, 22:52
                                                    ja Cię zaraz patelnią walnę!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    Ty chłopie notatki rób, bo Ci się kobiety mieszają;PP

nie, nie mam dwójki dzieci...żadnego nawet...(to z innego watkuwink
                                                    nie mam 168 cm wzrostu...wink

nikt nie czyta...ciekawe ile się przygląda z szuwarów;P
                                                    I mam nadzieję ma choć trochę radościwink
                                                  • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 22:59
                                                    no mieszają -wiesz stada wielbicielek w róznym wiekusmile Patelnia byś
                                                    biła takiego młodziana jakja?? mnie nawet kwiatuszkiem tknąć nie
                                                    moznatongue_out
                                                  • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 23:05
                                                    wiem Ty masz 158 smile
                                                  • czarny.onyks Re: Koń:) 17.03.09, 23:16
                                                    ha....nic nie wiesz....;DD
                                                    i niech to pozostanie moją tajemnicą....malutki;P
                                                  • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 23:16
                                                    masz 158tongue_out
                                                  • czarny.onyks Re: Koń:) 17.03.09, 23:22
                                                    phi.....malutki;P

sorki nie mogę się skupić....Kuba mnie kładzie na łopatki;D
                                                  • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 23:25
                                                    kto u niego jest??
                                                  • czarny.onyks Re: Koń:) 17.03.09, 23:27
                                                    Hołek i Kulesza
                                                  • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 23:28
                                                    hołek mój dawny ziomek z olsztyna -sympatyczny koleś i duży 196 cmsmile
                                                  • czarny.onyks Re: Koń:) 17.03.09, 23:32
                                                    nie wzrost świadczy o jego klasie....
                                                    inne atuty posiada, ale Ty widzisz tylko cm....

może to obsesja....pzeniesienie?....może warto to leczyć??

dobranoc stuarcie malutki;P
                                                  • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 23:35
                                                    o żesz ty za tego suarta to klapsa masz ode mniebig_grin dobrej nockismile
                                                  • frip0 Re: Koń:) 17.03.09, 23:30
                                                    a i wojewódzki dryblas 190 cmsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka