ktoj-akto 22.03.09, 16:08 śpiewają "Ich troje" i za nimi przedszkolaki w TV2 "mini szansa". Potem o pokazywaniu miłości itp. CO z nich wyrośnie? Najeufemistyczniej mówiąc: głupole, co nie wiedzą, co mówią, śpiewają Przesadzam? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hesse.1 Re: Stawiam na wszystko 22.03.09, 16:20 Świetny temacik. A ja już znowu mam mało czasu. kiedyś już o tym pisałem, ale nie tutaj... codzienność i komercja. troszkę przesadzasz, gdyż jednostki wybitnie "krnąbrne" i inteligentne, przejdą takie pranie bez większych szkód. Naturalna selekcja? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Stawiam na wszystko 22.03.09, 16:21 może gdyby mieli mądrych rodziców nie doszło by do tego.... a co wyrosnie...trudno wyrokować.... czasem z małego szkraba wyrasta mądry, wrażliwy człowiek a czasem...lepiej nie mówic... Odpowiedz Link
finka9 Re: Stawiam na wszystko 22.03.09, 19:37 Powiem szczerze ,nienawidzę takich programów.Robienie z dziecka cyrkowej małpy ku uciesze ambitnej mamusi. Dziecko powinno przede wszystkim być dzieckiem.Dziś widziałam na tvn jak dziewczyna chwaliła się ,że prowadzi w przedszkolu zajęcia z hip-hopu.Dzieciaki w czapkach z daszkiem do tyłu,lużnych porach i bluzach z kapturem kiwają się i gestykulują w takt muzyki zupełnie nie dostosowanej do ich wieku.Za moich czasów trzylatki śpiewały o biedroneczkach i krasnoludkach. Co dalej edukacja seksualna czy szybki kurs ćpania ? Odpowiedz Link
konrad.80 Re: Stawiam na wszystko 22.03.09, 20:03 finka9 napisała: > Co dalej edukacja seksualna ? w UK juz cos o tym ostatnio przebakiwali Odpowiedz Link
jeszcze.ja.live Re: Stawiam na wszystko 22.03.09, 20:04 Dzieci powiedza najlepiej ... w sumie mowia cala prawde ... www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=4pMoptviDPg&feature=related Odpowiedz Link
clooney_g Stawiam na kluneja ! 22.03.09, 20:47 Poproszę szklankę zimnej wody - wewnętrznie lub zewnętrznie. Odpowiedz Link
ktoj-akto Re: Stawiam na kluneja ! 22.03.09, 21:00 Przestań małpować "Ich troje" klunej. Chyba, że masz tenor koloraturowy... "Co to jest ślub? To są ostatnie piękne chwile w ich życiu". Dobrze usłyszałem? Jak w starym: wiele związków kończy się szczęśliwie. Niestety, niektóre małżeństwem! Odpowiedz Link
clooney_g Re: Stawiam na kluneja ! 22.03.09, 21:04 1, To nie mój dowcip... 2, Nikogo nie małpuję, sam małpą jestem... Odpowiedz Link
ktoj-akto Re: Stawiam na kluneja ! 22.03.09, 21:12 1. Nie zarzekaj się - przypomnij sobie. 2. Jaki gatunek? Niektóre lubię. Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Stawiam na wszystko 22.03.09, 21:02 Nie zawsze głupole... nawet bez odpowiednich wzorców wśród najbliższych taki mały człowiek może wyrosnąć na wartościową dorosłą osobę (bo rozumiem, że nie tylko o muzyke tu chodzi) Tak, ale gdzieś te wzorce musi odnaleźć, wbrew pozorom to nie jest trudne... a później konieczna tylko choć odrobina wrażliwości. Hmm... znów pewnie się wbiłam z przemyśleniami w niewłaściwe miejsce Odpowiedz Link