tapatik 16.04.09, 13:40 Komu się nie podobają moje posty i dlaczego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tapatik Re: Ej, kto mnie kasuje? 16.04.09, 14:06 Mnie dawno nikt wypowiedzi nie kasował, a wrzuciłem krótką wypowiedź o książce w wątku aga.andro. Może ktoś puczuł konkurencję? Wyobraził sobie, że dziewczyna się na mnie napali i się zakocha? Tak przy okazji - Księżniczko, co czytasz? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Ej, kto mnie kasuje? 16.04.09, 14:54 z książek preferuję non-fiction, ale ostatnio nie mam czasu na czytanie książek. czytam mnóstwo innych rzeczy - taka praca. generalnie mam taka pracę, że na słowo KSIĄŻKA reaguję torsjami ;-PPP żartuję oczywiście, ale ... Odpowiedz Link
salsa13 Re: Ej, kto mnie kasuje? 16.04.09, 14:04 Proszę oświeć mnie, ponieważ nie widzę nic skasowanego. Odpowiedz Link
tapatik Przepraszam, narozrabiałem 16.04.09, 14:33 Po odświeżeniu przeglądarki moja wypowiedź pojawiła się. Nawet z odpowiedziami. Jestem dziś padnięty i ledwo siedzę, może dlatego? Odpowiedz Link
salsa13 Re: Przepraszam, narozrabiałem 16.04.09, 14:38 tapatik napisał: > Po odświeżeniu przeglądarki moja wypowiedź pojawiła się. To bardzo cieszę się, że jest OK Odpowiedz Link
kawamija Re: Przepraszam, narozrabiałem 16.04.09, 15:49 tapatik napisał: > Jestem dziś padnięty i ledwo siedzę, może dlatego? ...zalecam sen........wyłaczenie kompa.......wyłacznie komórki........rolety zasunąć....i muzyka relaksacyjna jako wprowadzenie do snu -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
salsa13 Re: Ej, kto mnie kasuje? 16.04.09, 14:10 dlaczego twierdzisz, że post jest wykasowany? Proszę o odpowiedź. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12359&w=94104663&a=94115766 Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Tapatik! 16.04.09, 14:34 Salsa... Wiosna to piękny czas... romantyzm wznosi nas wtedy na wyżyny wyobraźni i marzeń. Poczucie siły i pragnień jest tak ogromne, że aż czasem realizuje się w postaci mgły, którą od czasu do czasu rozwiewa wiaterek codzienności. Ot moja interpretacja braku posta Odpowiedz Link