salsa13 01.05.09, 10:23 Jak na 1 Maja przystało pranie zrobione, suszy się za oknem dom z lekka ogarnięty Syn właśnie rozpoczyna ujeżdżanie kosiarki a ja oddaję się teraz błogiemu lenistwu Idzie ktoś z Was na pochód? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antekcwaniak 1 мая... 01.05.09, 11:02 Из Днём 1 мая я приветствую целый трудовой народ нашей страны P. S. Salso, gacie za oknem ? Coś okropnego Odpowiedz Link
salsa13 Re: Święto pracy:) 01.05.09, 12:50 Antonio mam ogromny ogród i zero sąsiadów dookoła. Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Święto pracy:) 01.05.09, 19:10 Chyba wszyscy udali się na pochód i mają problem z powrotem do domów. Takie tu pustki dzisiaj, wszyscy świętują pewnie. Odpowiedz Link
kawamija Re: Święto pracy:) 01.05.09, 19:21 Ależ się dziś jeżdziło po W-wie .............chyba każdy kto miał czym uciekł stąd ....pomijając przyczynę owych pustek na drogach....mogę napisac tak..............nie 1 maja trwa i trwa............ -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Święto pracy:) 01.05.09, 19:27 Dzisiaj byłem w pracy, jutro też idę do pracy. Ach żeby mi nikt nie powiedział że jest dziś święto nie zwrócił bym uwagi. Odpowiedz Link
mappi Re: Święto pracy:) 01.05.09, 19:37 Vidmo...ja to Ci współczuję chyba jednak trochę ta.....praca...praca...praca ...wróciłam właśnie z pierwszego w tym roku płynięcia wiatr tak silny wiał....że się pojawiły problemy z wybalastowaniem łódki......i trochę ręce bolą od sznurków...jakoś zmartwiałe po zimie przemarzłam na kość....ale było cudownie p.s. Kawa....pozdrawiam Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Święto pracy:) 01.05.09, 19:53 Dzięki mappi za współczucie, ale dziś firma wyraziła gest w stosunku do mojej skromnej osoby. Łaskawie pozwolono mi pójść do domu godzinę wcześniej. Cóż za cudowny dar łaski wobec mnie! A tak po za tym to nie za zimno na pływanie? I do tego ten wstrętny wiatr. Odpowiedz Link
kawamija Re: Święto pracy:) 01.05.09, 19:58 Vidmo............wiesz jak się czyta Twe słowa to czuć,ze jesteś zmęczony....zalecam piwko i sen....może być ? ;- Mappi Wow pływałaś ja jedynie dzis rowerkiem poszalałam z Mlodą Tez pozdrawiam... -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Święto pracy:) 01.05.09, 20:03 Za piwem nie przepadam, a film... No tak zapomniałem że Walkiria czeka zarzucić trzeba i potem lulu. Odpowiedz Link
mappi Re: Święto pracy:) 01.05.09, 20:45 pływałam??....a jaha i wiesz co Ci powiem jeszcze Kawa...Kawo.... (?) że w niedziele idę na pierwszy szantowy koncert....mietek folk oooo.... Odpowiedz Link
kawamija Re: Święto pracy:) 01.05.09, 21:13 mappi napisała: > w niedziele idę na pierwszy szantowy koncert....mietek folk > oooo.... dobrze, bardzo dobrze....byłam, słuchałam Mietka Folka...nie raz Baw się dobrze..... Bedziesz słuchać szant na Mazurach? czy tez w jakiejs innej częsci Polski ? Odpowiedz Link
basia799 Re: Święto pracy:) 01.05.09, 20:33 ja uczestniczyłam w majówce, w ramach nowej polskiej tradycji. był grill na łonie natury i piwko. żadnego pochodu nie widziałam i nie żałuję Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Święto pracy:) 01.05.09, 22:01 Ja też chciałem dzisiaj grilować. Ale gdy dowiedziałem się, że grilla wymyślił jeden z braci Kaczyńskich (Lech - prezydent) to mi się odechciało. Poszedłem na wódkę... Odpowiedz Link
basia799 Re: Święto pracy:) 01.05.09, 23:52 hehe, no tak... to może odstraszyc, zgadzam się... co gorsza, to chyba jednak Jarosław Odpowiedz Link