ozg-a46 21.05.09, 10:59 głowa mi pęka,jak pociąg,czuję windę i myśleć mi się nie chce o pracy nie wspomnę help help help!!!!! sos sos sos!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumunska_ksiezniczka Re: mamm kaca 21.05.09, 11:01 najlepsze na kaca jest powietrze z dmuchanego materaca Odpowiedz Link
hesse.1 Re: mamm kaca 21.05.09, 11:07 Łączę się w Twoim "cierpieniu" niestety, jedyna skuteczną receptą na kaca jest: "dzień przed kacem nie pić alkoholu". Odpowiedz Link
dwagrosze Re: mamm kaca 21.05.09, 11:11 Yyy, powietrze z pompki od materaca Masz poprostu zespol dnia wczorajszego, nie wiem co piliscie, ale chyba nie czysta, polecam nastepnym razem, przed pojsciem spac, 2 razy aspargin, trzy witaminy c, jakis potas tez mozesz zarzucic i popic to szklana wody mineralnej. Rzadko to stosuje, bo rzadko mam kaca, ale to taki moj sposob na ta dolegliwosc. Odpowiedz Link
salsa13 Re: mamm kaca 21.05.09, 11:13 Na kaca hahhahaha najlepsza praca no cóż klin klinem - podobno pomaga, mojej znajomej to pomaga ja nie próbowałam Odpowiedz Link
dwagrosze Re: mamm kaca 21.05.09, 11:16 To zawsze pomaga! Ale nie rozpijajmy chlopaka. Odpowiedz Link
ozg-a46 Re: mamm kaca 21.05.09, 11:36 podobnież najważniejsze to nie dpouścić do kacusia ale dopuściłem bo musiałem przyjechać do pracusi moja główka biedna.... jutro koncert Daabuuuuu,pojutrze Mari Peszek więc się będę leczyć dwa dni Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: mamm kaca 21.05.09, 11:58 oj tam, najważniejsze, że mru-mru a tak na serio to żurek mojej roboty - najlepszy na świecie Odpowiedz Link
ozg-a46 Re: mamm kaca 21.05.09, 12:15 mniam mniam dzięki mooooja głooooowa a teraz serio zapraszam do Ciechanowa-jutro koncert Daabu,pojutrze Mari Peszek nocować będzie też gdzie także nie będzie źle chyba")......????? Odpowiedz Link
dwagrosze Re: mamm kaca 21.05.09, 12:51 Stad gdzie jestem, mam z 50 km, ale niestety jutro wyjezdzam. Kurna. Odpowiedz Link
ozg-a46 Re: mamm kaca 21.05.09, 13:11 właśnie dowiedziałem się że w sobotę i niedzielę pracuję więc zaproszenie nie aktualne.....przepraszam..... to chyba za karę????? Odpowiedz Link