Gość: :) IP: *.elblag.vectranet.pl 27.05.10, 18:37 Witam. Orientuje się ktoś ile kosztuje bilet ulgowy PKS Elbląg z Elbląga do Gdańska? Na ich stronie nie ma cennika i nigdzie nie mogę znaleźć ceny. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Elbląg - Gdańsk, pks - cena biletu IP: *.elblag.vectranet.pl 27.05.10, 18:48 Nie wiem jak ulgowe ale normalne w zaleznosci od przewoznika to koszt ok 13zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Elbląg - Gdańsk, pks - cena biletu IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.10, 20:45 Nie rozumiem Ciebie, co za roznica czy builet bedzie kosztowal 9 czy 8? Zawsze musisz miec wyliczone czy jak? Kazdy z PKSów ma inna stawke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Elbląg - Gdańsk, pks - cena biletu IP: *.elblag.vectranet.pl 28.05.10, 16:56 nie, po prostu chce wiedzieć ile kosztuje, bo pkp życzy sobie 19.50zł za podróż w jedna stronę, a to trochę dużo. Dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Elbląg - Gdańsk, pks - cena biletu 21.09.10, 00:35 A jakim cudem PKP życzy sobie 19,50 PLN? Przecież "cały" bilet kosztuje 15 PLN. Taka cena widnieje przynajmniej na stronie rozklad.pkp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Elbląg - Gdańsk, pks - cena biletu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 16:13 10, 5 ulgowy, ale nie jestem pewna czy to nie był pospieszny. A te autobusy co jeżdżą godzinę kosztują 10 zł. studencki, a 12 zł normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Elbląg - Gdańsk, pks - cena biletu 21.09.10, 22:37 Za 12 zł. PKS Elbląg oferuję kursy expresowe bez przystanków w N. Dworze Gd. szczegóły na srtonie PKS-u Elbląg Gość portalu: :) napisał(a): > Witam. > Orientuje się ktoś ile kosztuje bilet ulgowy PKS Elbląg z Elbląga do Gdańska? > Na ich stronie nie ma cennika i nigdzie nie mogę znaleźć ceny. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś