indianka.ba 25.05.09, 12:21 mam dość swojej współlokatorki... nie wiem jak przeżyję z nią jeszcze miesiąc w jednym pokoju musiałam gdzieś to napisać... Pozdrawiam czytelników Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frip0 Re: mam dość.. 25.05.09, 12:25 A ja mieszkałem z kumplem 5 lat w jednym pokoju i wy3mał ze mna Odpowiedz Link
indianka.ba Re: mam dość.. 25.05.09, 12:42 frip0 napisał: > ja byłem ten gorszy ...od razu gorszy, a może żyjący własnym rytmem życia? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: mam dość.. 25.05.09, 13:28 oj indianko, łączę się w bólu znam to nie jest źle, jednak mam kilka anegdotek i 'zmartwień'. na szczęście niedługo będę miała wolna chatę na dwa tygodnie - You Gotta Fight For Your Right To Party! Odpowiedz Link
indianka.ba Re: mam dość.. 25.05.09, 13:32 You Gotta Fight For Your Right To Party! i to mi się podoba Odpowiedz Link
tapatik Re: mam dość.. 24.06.09, 10:42 rumunska_ksiezniczka napisała: > oj indianko, łączę się w bólu > znam to > nie jest źle, jednak mam kilka anegdotek i 'zmartwień'. > na szczęście niedługo będę miała wolna chatę na dwa tygodnie - You Gotta Fight > For Your Right To Party! Zaproś Indiankę i zróbcie Rumuńsko-Indiańskie Party. Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: mam dość.. 25.05.09, 14:38 Miałam kiedyś współlokatorkę ,która z mieszkania robiła totalny chlew. Odpowiedz Link
dwagrosze Re: mam dość.. 25.05.09, 17:36 Mógłbym napisać ksiązkę o ludziach z którymi mieszkałem, takie indywidua, ze hej... Namiotu rozbitego w pokoju nic nie przebije... Odpowiedz Link
indianka.ba Re: mam dość.. 25.05.09, 19:12 pomysłowy współlokator, podejrzewam, że nic nie przebije... Odpowiedz Link
tapatik Re: mam dość.. 24.06.09, 10:41 dwagrosze napisał: > Mógłbym napisać ksiązkę o ludziach z którymi mieszkałem, takie indywidua, > ze hej... Namiotu rozbitego w pokoju nic nie przebije... Opowiadaj Odpowiedz Link
finka9 Re: mam dość.. 25.05.09, 17:40 Tak,to co powiesz o współlokatorce z pokoju,która co noc ma innego faceta i wywiesza na klamce karteczkę-NIE PRZESZKADZAĆ!!! Odpowiedz Link