aglajaaa 13.06.09, 00:29 ... ani refleksji ani procentów a nawet myśli gonienia... ale herbata była.. w samotności... A "aniołki" poszły spać... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia799 Re: nie było... 13.06.09, 02:02 a ja do cholery chętnie bym się czegoś napiła, a może i jakaś refleksja by mnie nawet naszła, ale kończę zlecenie i chyba posiedzę nad tym do rana... wolny weekend psia jego mac Odpowiedz Link
kawamija Re: nie było... 13.06.09, 03:23 Agla............ale czego Ci bardziej brak ??? ze procentów nie było ? ze refleksji nie było ? ze samotność była ? i ze herbata była ? wiesz czasem sobie myśle...........żeby umieć ważne od ważniejszego odróżnić...........czego Tobie/Wam i sobie zycze a jak jeszcze nie śpie.....to znaczy ze nie jestem "aniołkiem" ? -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: nie było... 13.06.09, 10:40 Jesteś 'aniołkiem"... ja też o trzeciej nie spałam, a przecież nim jestem Czego bardziej było brak? Wiem czego... A dziś... mało refleksyjna (i chyba dobrze) sobota przy kompie.. "tfurczość" innego typu. Nie cierpię takich sobót... Do tego jeszcze leje, jest paskudnie i myśleć się nie da Odpowiedz Link
kawamija Re: nie było... 13.06.09, 10:50 aglajaaa napisała: > Jesteś 'aniołkiem"... ja też o trzeciej nie spałam, echh.......ze sie nie porozumiałyśmy telepatycznie..........echh........o Intuicjo wróc dziś bez grzańca lub herbaty z miodem..........nie widzę możliwości na jakąkolwiek tfutczośc ........ Odpowiedz Link
aglajaaa Re: nie było... 13.06.09, 10:55 Taaak, u mnie dwie kawy, paskudnie niedobre i efekty póki co też marne... Ale po jakie licho ja na forum zaglądam???!! Biorę się poważnie za robotę(!) ... tylko, że teraz usilnie myślę o tym grzańcu... no, ale zdolności brak Odpowiedz Link
kawamija Re: nie było... 13.06.09, 10:58 aglajaaa napisała: > ... tylko, że teraz usilnie myślę o tym grzańcu... no, ale zdolności brak > a ja pyszne grzance robie.......co gożdzikami pachną, i miodem............echh............. a praca dzis.........cóz.........jak trzeba to trzeba Odpowiedz Link
aglajaaa Re: nie było... 13.06.09, 11:06 Jeszcze tylko słowko i wracam do pracy... Obiecuję (sobie) Kawa, a może Ty zostaw ten pomost na Mazurach i nauczysz tych pysznych grzańców jedno takie beztalencie, co? U mnie też są pomosty i to jaaaaaaaaakie Odpowiedz Link
timiy2 Re: nie było... 13.06.09, 11:09 ooo ja też bym chętnie tej lekcji o grzańcach wysłuchał... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: nie było... 13.06.09, 11:21 Teraz mi ktoś jeszcze Kawę "ukradnie"... nieeeeeee noooooo Odpowiedz Link
kawamija Re: nie było... 13.06.09, 12:05 Po kolei mili Państwo. krok pierwszy w kierunku grzańca doskonałego 1 wziąść pieniążki i pójść do sklepu celem nabycia przyprawy do grzańca a do wina b do piwa dodatkowo prosze kupić gozdziki i miód ( nie "sztuczny" - ma się rozumieć ) do punktów nastepnych przejdziemy po zaliczeniu kroku piewszego aaaaaaaaaa.......prosze nie zapomniec kupić butelki czerwonego wina i piwa sztuk co najmniej 2 -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
altea7 Re: nie było... 13.06.09, 11:40 Są dni, że wystarczy zwyczajnie być. Może to był taki wieczór? Bez słów, bez procentów, bez refleksji... Odpowiedz Link