19.06.09, 21:40
Urodziny ( z dwudniowym wyprzedzeniem ), zdane egzaminy ( mimo braku
przygotowania) i utratę pracy ( już niedługo dołączę do grona
poszukujących)...kto jest ze mną niech wzniesie kielichtongue_outPPPP
Obserwuj wątek
    • eufrosynee Re: Opijam:)) 19.06.09, 21:46
      Ja(!)
      również mogę opić urodziny z wyprzedzeniem (trzytygodniowym, ale co tam)
      utratę pracy... wkrótcewink
      zdanych egzaminów tylko ostatnio nie było... no, chyba że te życiowe, ale wynik
      ostateczny kiepski...
      Podsumowując.. jest za co kielich wznieść(!)
      • devilseyes_xxx Re: Opijam:)) 19.06.09, 21:53
        życiowe też mi średnio wyszły.... ale parafrazując skecz ( kabaretu, którego
        nazwy niestety sobie nie przypominam) byle do przodu...stuknijmy się więc
        kielichami z greckim " jasas" na ustachbig_grinDD
        I niech nikt nam humorów nie psujebig_grinDDD
        PS. może trzeba wymyślić więcej toastów??smile)
      • kawamija Re: Opijam:)) 19.06.09, 21:55

Może być opijanie piwkiem ?

Jak tak, to się dołącze.........a powody/przyczyny..........echh
        toasty ....mam kilka ulubionych,ale dziś po prostu napije się ciut,ciut smile

-*-*-*-
        ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam.....
        • eufrosynee Re: Opijam:)) 19.06.09, 21:56
          wymyślimy i toastysmile
          proponuję po kolei za wszytsko to co nam się w życiu (nie)udałobig_grin
          • devilseyes_xxx Re: Opijam:)) 19.06.09, 22:00
            Może być i piwemsmile) i czym tam sobie chceciesmile
            Wątek z narzekaniami już był...nie chcę powielać...to, co było niewypałem trzeba
            gdzieś tam w kąt rzucić, zdusić, czy zakopać...a my w kwiecie wieku to bawić się
            musimysmile
            Precz zdradliwi faceci, precz problemy finansowe, precz fałszywi przyjaciele i
            inne paskudztwa...
            życie to bal, więc pijmy i bawmy sięsmile bo na kolejny nas nie zaproszą...
            • eufrosynee Re: Opijam:)) 19.06.09, 22:07
              "w kwiecie wieku"....big_grinbig_grin

hmm... ja się rozkręcam z toastami po przechyleniu kilku tych kielichów... jeśli chcecie na wesołosmile
              • kawamija Re: Opijam:)) 19.06.09, 22:12

Jak mogę wybierać...........wolę pić za to, co się udało......

kiedyś upiłam się na smutno, na imprezie z pracy.......generalnie daruje
                Wam opisywanie szczegółów.....dobrze, że mnie najbliżsi stamtąd szybko
                zabrali i do domu wywieźli...........sad

-*-*-*-
                • devilseyes_xxx Re: Opijam:)) 19.06.09, 22:14
                  A ja z kumpelkami zawsze piłam za..."tych którzy nam dobrze życzą, bo reszta się
                  nie liczy"....ehh to były czasy..fajne, ale teraz są nowe i przyszedł czas na
                  nowy toastbig_grin
              • devilseyes_xxx Re: Opijam:)) 19.06.09, 22:12
                Moja droga z tego, co widziałam w Twojej wizytówce to tylko jeden rok nas dzielismile
                Czyli my piękne, W KWIECIE WIEKU, wspaniałe, cudowne oraz och i ach mamy z czego
                się cieszyćwink)) i niech na wesoło będzie, skoro tylu ludzi to smutasy...trzeba
                wyłamywać się z szeregów szarości i na przekór iśćwink)
                -
                Gdyby w kobiecie nie panował anioł razem z diabłem nie byłaby interesująca...
                • eufrosynee Re: Opijam:)) 19.06.09, 22:17
                  A u mnie tak sie składa, że wkrótce kolejna impreza firmowa, z której już mi sie
                  nie uda wykręcić (jak z trzech poprzednichbig_grin)
                  I aż się boję... bo ja... z "obcymi"... pić... nie mogę...wink

Toast miał być... czyli ja(!) piękna(!) w kwiecie wieku(!) niesmucąca(!) hmm...
                  za piękno chwil wypijmy
                  • devilseyes_xxx Re: Opijam:)) 19.06.09, 22:22
                    eufrosynee napisała:

> A u mnie tak sie składa, że wkrótce kolejna impreza firmowa, z której już mi si
                    > e
                    > nie uda wykręcić (jak z trzech poprzednichbig_grin)
                    > I aż się boję... bo ja... z "obcymi"... pić... nie mogę...wink
                    >
                    > Toast miał być... czyli ja(!) piękna(!) w kwiecie wieku(!) niesmucąca(!) hmm...
                    > za piękno chwil wypijmy

"w życiu piękne są tylko chwile..."
                    Chcesz się wykręcić z firmowej imprezy, a ja przyznam się, że takowe
                    lubiłam...po prostu miałam fajną ekipęsmile szkoda, że niedługo będę mogła
                    dołączyć to do wspomnień, ale cóż...takie jest życie...mam nadzieję, że w
                    następnej pracy też będzie taka zgrana paczka...także wypijmy za nadzieje i
                    marzenia, bo czymże bez nich byłoby życie....
                    Wznoszę toast także za piękną, młodą i niesmucącą się Eufrosynee smile
                    >
                    • eufrosynee Re: Opijam:)) 19.06.09, 22:28
                      na tej imprezie ma byc "odsiew" i będą tylko ci znośni czyli lubianismile
                      No i to już ostatnia impreza w tymi ludźmi jako kumplami z pracy...
                      Trzeba iśćsmile

Wypijmy za... diabelskie.. urodzinywink
                      A u Ciebie kolejna impreza w niedzielę, fajniesmile
            • timiy2 Re: Opijam:)) 19.06.09, 22:38
              "Precz...faceci" - no nic każda okazja dobra, więc i ja za to się napiję, jeśli
              oczywiście można dołączyć...
              • kawamija Re: Opijam:)) 19.06.09, 22:50

Timyi zbyt wiele wody w Wiśle upłynęło od "naszej" forumowej imprezki wink
                Ja witam, choć nie rozpoczęłam tego wątku.............smile

Tuymczasem Was muszę zostawić - obowiązki wink
                -*-*-*-
              • devilseyes_xxx Re: Opijam:)) 19.06.09, 23:00
                Im nas więcej tym lepiejwinkPowody i toasty niech będą, ale tylko pozytywnewink Na
                smutki przyjdzie czas innym razem. Wszystkie tu młode, piękne i cudownesmile Toast
                czas wznieśćwink
                • basia799 Re: Opijam:)) 19.06.09, 23:09
                  to i ja się przyłączę... wznoszę toast zatem, za wszystko, co jeszcze nas
                  pięknego spotka. bo spotka, czuję to...smile
                  może to ta whisky z colą, ale co tamwink ZDROWIEbig_grin
                  • timiy2 Re: Opijam:)) 19.06.09, 23:12
                    jak miło...smile i jest to co lubię... whisky z colą wink więc zdrówko smile
                    • basia799 Re: Opijam:)) 19.06.09, 23:13
                      zdrówkosmile
                      • devilseyes_xxx Re: Opijam:)) 19.06.09, 23:18
                        Whisky z cola też może byc, choć whisky nie trawie pasjamiwink
                        Ale toast waznytongue_outPPPP
                        Timiy to ja z Tobą za tych facetów paskudnych wypiję, coby ich plagi egipskie
                        dopadły...i te nieegipskie teżtongue_outPP

Gdyby w kobiecie nie panował anioł razem z diabłem nie byłaby interesująca...
                        • basia799 Re: Opijam:)) 19.06.09, 23:22
                          o nie, ja protestuję. tylko wybranych przedstawicieli gatunkusmile reszta może zostacsmile
                          • timiy2 Re: Opijam:)) 19.06.09, 23:24
                            basia799 napisała:

> o nie, ja protestuję. tylko wybranych przedstawicieli gatunkusmile reszta może zos
                            > tacsmile

ooo...to mi się znacznie lepiej podoba smile
                          • devilseyes_xxx Re: Opijam:)) 19.06.09, 23:30
                            Zgoda...na wybrane egzemplarze ( choć takowych nie znam) jest ochrona od plag i
                            innych przypadłości...cała reszta niech cierpi za milionytongue_outPP
                            Choć głównym motywem wątku jest..."manie_w_dupie_wszystkiego" i cieszenie się
                            chwilą...choćby była to chwila goryczy, to my się nie damy...a jak! niech będzie
                            ta solidarność jajników;PPPP
                            • devilseyes_xxx Re: Opijam:)) 19.06.09, 23:52
                              Morfeusz wzywa, w jego objęciach teraz się skryję...Ale jutro nowy dzień
                              nastanie, więc ostatni toast wzniosę...za buddyjską maksymę,którą wyznaję, że
                              "Co za siebie rzucisz, przed sobą znajdziesz"...chciałabym......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka