devilseyes_xxx 19.06.09, 21:40 Urodziny ( z dwudniowym wyprzedzeniem ), zdane egzaminy ( mimo braku przygotowania) i utratę pracy ( już niedługo dołączę do grona poszukujących)...kto jest ze mną niech wzniesie kielichPPPP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eufrosynee Re: Opijam:)) 19.06.09, 21:46 Ja(!) również mogę opić urodziny z wyprzedzeniem (trzytygodniowym, ale co tam) utratę pracy... wkrótce zdanych egzaminów tylko ostatnio nie było... no, chyba że te życiowe, ale wynik ostateczny kiepski... Podsumowując.. jest za co kielich wznieść(!) Odpowiedz Link
devilseyes_xxx Re: Opijam:)) 19.06.09, 21:53 życiowe też mi średnio wyszły.... ale parafrazując skecz ( kabaretu, którego nazwy niestety sobie nie przypominam) byle do przodu...stuknijmy się więc kielichami z greckim " jasas" na ustachDD I niech nikt nam humorów nie psujeDDD PS. może trzeba wymyślić więcej toastów??) Odpowiedz Link
kawamija Re: Opijam:)) 19.06.09, 21:55 Może być opijanie piwkiem ? Jak tak, to się dołącze.........a powody/przyczyny..........echh toasty ....mam kilka ulubionych,ale dziś po prostu napije się ciut,ciut -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
eufrosynee Re: Opijam:)) 19.06.09, 21:56 wymyślimy i toasty proponuję po kolei za wszytsko to co nam się w życiu (nie)udało Odpowiedz Link
devilseyes_xxx Re: Opijam:)) 19.06.09, 22:00 Może być i piwem) i czym tam sobie chcecie Wątek z narzekaniami już był...nie chcę powielać...to, co było niewypałem trzeba gdzieś tam w kąt rzucić, zdusić, czy zakopać...a my w kwiecie wieku to bawić się musimy Precz zdradliwi faceci, precz problemy finansowe, precz fałszywi przyjaciele i inne paskudztwa... życie to bal, więc pijmy i bawmy się bo na kolejny nas nie zaproszą... Odpowiedz Link
eufrosynee Re: Opijam:)) 19.06.09, 22:07 "w kwiecie wieku".... hmm... ja się rozkręcam z toastami po przechyleniu kilku tych kielichów... jeśli chcecie na wesoło Odpowiedz Link
kawamija Re: Opijam:)) 19.06.09, 22:12 Jak mogę wybierać...........wolę pić za to, co się udało...... kiedyś upiłam się na smutno, na imprezie z pracy.......generalnie daruje Wam opisywanie szczegółów.....dobrze, że mnie najbliżsi stamtąd szybko zabrali i do domu wywieźli........... -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
devilseyes_xxx Re: Opijam:)) 19.06.09, 22:14 A ja z kumpelkami zawsze piłam za..."tych którzy nam dobrze życzą, bo reszta się nie liczy"....ehh to były czasy..fajne, ale teraz są nowe i przyszedł czas na nowy toast Odpowiedz Link
devilseyes_xxx Re: Opijam:)) 19.06.09, 22:12 Moja droga z tego, co widziałam w Twojej wizytówce to tylko jeden rok nas dzieli Czyli my piękne, W KWIECIE WIEKU, wspaniałe, cudowne oraz och i ach mamy z czego się cieszyć)) i niech na wesoło będzie, skoro tylu ludzi to smutasy...trzeba wyłamywać się z szeregów szarości i na przekór iść) - Gdyby w kobiecie nie panował anioł razem z diabłem nie byłaby interesująca... Odpowiedz Link
eufrosynee Re: Opijam:)) 19.06.09, 22:17 A u mnie tak sie składa, że wkrótce kolejna impreza firmowa, z której już mi sie nie uda wykręcić (jak z trzech poprzednich) I aż się boję... bo ja... z "obcymi"... pić... nie mogę... Toast miał być... czyli ja(!) piękna(!) w kwiecie wieku(!) niesmucąca(!) hmm... za piękno chwil wypijmy Odpowiedz Link
devilseyes_xxx Re: Opijam:)) 19.06.09, 22:22 eufrosynee napisała: > A u mnie tak sie składa, że wkrótce kolejna impreza firmowa, z której już mi si > e > nie uda wykręcić (jak z trzech poprzednich) > I aż się boję... bo ja... z "obcymi"... pić... nie mogę... > > Toast miał być... czyli ja(!) piękna(!) w kwiecie wieku(!) niesmucąca(!) hmm... > za piękno chwil wypijmy "w życiu piękne są tylko chwile..." Chcesz się wykręcić z firmowej imprezy, a ja przyznam się, że takowe lubiłam...po prostu miałam fajną ekipę szkoda, że niedługo będę mogła dołączyć to do wspomnień, ale cóż...takie jest życie...mam nadzieję, że w następnej pracy też będzie taka zgrana paczka...także wypijmy za nadzieje i marzenia, bo czymże bez nich byłoby życie.... Wznoszę toast także za piękną, młodą i niesmucącą się Eufrosynee > Odpowiedz Link
eufrosynee Re: Opijam:)) 19.06.09, 22:28 na tej imprezie ma byc "odsiew" i będą tylko ci znośni czyli lubiani No i to już ostatnia impreza w tymi ludźmi jako kumplami z pracy... Trzeba iść Wypijmy za... diabelskie.. urodziny A u Ciebie kolejna impreza w niedzielę, fajnie Odpowiedz Link
timiy2 Re: Opijam:)) 19.06.09, 22:38 "Precz...faceci" - no nic każda okazja dobra, więc i ja za to się napiję, jeśli oczywiście można dołączyć... Odpowiedz Link
kawamija Re: Opijam:)) 19.06.09, 22:50 Timyi zbyt wiele wody w Wiśle upłynęło od "naszej" forumowej imprezki Ja witam, choć nie rozpoczęłam tego wątku............. Tuymczasem Was muszę zostawić - obowiązki -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
devilseyes_xxx Re: Opijam:)) 19.06.09, 23:00 Im nas więcej tym lepiejPowody i toasty niech będą, ale tylko pozytywne Na smutki przyjdzie czas innym razem. Wszystkie tu młode, piękne i cudowne Toast czas wznieść Odpowiedz Link
basia799 Re: Opijam:)) 19.06.09, 23:09 to i ja się przyłączę... wznoszę toast zatem, za wszystko, co jeszcze nas pięknego spotka. bo spotka, czuję to... może to ta whisky z colą, ale co tam ZDROWIE Odpowiedz Link
timiy2 Re: Opijam:)) 19.06.09, 23:12 jak miło... i jest to co lubię... whisky z colą więc zdrówko Odpowiedz Link
devilseyes_xxx Re: Opijam:)) 19.06.09, 23:18 Whisky z cola też może byc, choć whisky nie trawie pasjami Ale toast waznyPPPP Timiy to ja z Tobą za tych facetów paskudnych wypiję, coby ich plagi egipskie dopadły...i te nieegipskie teżPP Gdyby w kobiecie nie panował anioł razem z diabłem nie byłaby interesująca... Odpowiedz Link
basia799 Re: Opijam:)) 19.06.09, 23:22 o nie, ja protestuję. tylko wybranych przedstawicieli gatunku reszta może zostac Odpowiedz Link
timiy2 Re: Opijam:)) 19.06.09, 23:24 basia799 napisała: > o nie, ja protestuję. tylko wybranych przedstawicieli gatunku reszta może zos > tac ooo...to mi się znacznie lepiej podoba Odpowiedz Link
devilseyes_xxx Re: Opijam:)) 19.06.09, 23:30 Zgoda...na wybrane egzemplarze ( choć takowych nie znam) jest ochrona od plag i innych przypadłości...cała reszta niech cierpi za milionyPP Choć głównym motywem wątku jest..."manie_w_dupie_wszystkiego" i cieszenie się chwilą...choćby była to chwila goryczy, to my się nie damy...a jak! niech będzie ta solidarność jajników;PPPP Odpowiedz Link
devilseyes_xxx Re: Opijam:)) 19.06.09, 23:52 Morfeusz wzywa, w jego objęciach teraz się skryję...Ale jutro nowy dzień nastanie, więc ostatni toast wzniosę...za buddyjską maksymę,którą wyznaję, że "Co za siebie rzucisz, przed sobą znajdziesz"...chciałabym...... Odpowiedz Link