17lipiec1976 30.06.09, 06:18 dla ochlody udanego dnia, duzo usmiechu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumunska_ksiezniczka Re: dzien dobry, kolejny piekny dzien 30.06.09, 08:06 ja z chęcią łyknę miłego dzionka wszystkim Odpowiedz Link
uny Re: dzien dobry, kolejny piekny dzien 30.06.09, 09:33 bry! oooo wooooda! sie dzisiaj przyda, trzeba uzupełnić płyny Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: dzien dobry, kolejny piekny dzien 30.06.09, 09:39 cisza na forumie, widać wszyscy padli jak muchy przez ten upał albooo..... wreszcie wzięli się do roboty ;-PPP Odpowiedz Link
dwagrosze Re: dzien dobry, kolejny piekny dzien 30.06.09, 12:11 Jestem kurna na zastepstwie, takiego parnika dawno nie bylo, temperatura w pomieszczeniu to trzydziesci parę stopni, nic się nie chce, nawet wentylatora tu nie ma, żeby nie urlop to bym chyba powaznie ponarzekał... A jutro morza szum... Odpowiedz Link
kawamija Re: dzien dobry, kolejny piekny dzien 30.06.09, 12:38 tez witam..... p.s. pozdrawiam wszystkich co wczoraj "oberwanie chmury" przezyli............uciekałam boso wsród miejskich potoczków....wrrr..... -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link