salsa13 17.07.09, 07:14 100 lat i następnych kilku w miłości Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frip0 Re: Lipcowa!!! 17.07.09, 08:02 100 lat mało jeszcze 100 lat mało jeszcze niech nam żyje całe 200 Odpowiedz Link
subtelny77 Re: Lipcowa!!! 17.07.09, 09:32 Wszystkiego najlepszego!, dużo szczęścia, zdrowia, pomyślności i niekończącej się miłości.... Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Lipcowa!!! 17.07.09, 09:27 dziękuje Wam kochani za zyczenia.. przed chwila dzwonil byly.. zlozyl mi zyczenia. po rozmowie poplakalam sie.. przypomnialam sobie jak razem spedzalismy moje urodziny.. jade na dluuuuuga przejazdzke rowerowa... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Lipcowa!!! 17.07.09, 09:31 wszystkiego, co tylko sobie życzysz !!!! albo jeszcze więcej Odpowiedz Link
basia799 Re: Lipcowa!!! 17.07.09, 10:46 dużo dużo pozytywnej energii, słonka, uśmiech i miłości Odpowiedz Link
dwagrosze Od Nas 17.07.09, 11:46 Kochana Lipcowo! chcieliśmy złożyć życzenia minutę po dwunastej (taki był plan), ale zasięg kiepski, albo i w ogóle nie ma. Nawet teraz chodzimy po terenie i szukamy sieci. Wiec: szczęścia, uśmiechu, sukcesów, ekscesow, samych wygranych w kregle ( puchar już czeka) i samych wspanialych znajomych (i nie mam tu na myśli tylko nas). Ciamciak&dwagrosze+2 Odpowiedz Link
maddea Re: Lipcowa!!! 17.07.09, 14:23 Koleżanko Lipcowa! Wszystkiego dobrego, szczęścia i pogody ducha! Niech Ci się spełnią wszystkie marzenia, te obecne i te przyszłe! Odpowiedz Link
kawamija Re: Lipcowa!!! 17.07.09, 14:57 proszę Pani co się 17 Lipca urodziła.......... może dziś taki "tekścik" na urodziny z najlepszymi zyczeniami........ ""Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Miłość może nas pogrążyć w ogniu piekieł, albo zabrać do bram raju - ale zawsze gdzieś nas prowadzi. I czas się z tym pogodzić, albowiem jest ona treścią naszego istnienia. Miłości trzeba szukać wszędzie, nawet za cenę długich godzin, dni, tygodni smutku i rozczarowań. Bowiem kiedy wyruszymy na poszukiwanie miłości - ona zawsze wyjdzie nam na przeciw. I nas wybawi."" — Paulo Coelho (ur. 1947) Zahir -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
kynky Re: Lipcowa!!! 17.07.09, 15:29 No i o Ci tu Lipcowa życzyć ... No to po kolei: marzeń - żeby się spełniały, przyjaciół - żeby pamiętali, życia - żeby było kolorowe, miłości - żeby przyszła, szczęścia - żeby nie opuszczało, okularów - żeby były różowe no i ... wakacji - by mogły trwać wiecznie. Causy urodzinowe Kinkola Odpowiedz Link
zabelina Re: Lipcowa!!! 17.07.09, 16:56 ...i ja się dołączam do życzeń Wszystkiego naj, naj Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Lipcowa!!! 17.07.09, 18:06 jeszcze raz dziekuję Wam wszystkim za pamiec i zyczenia pozdrawiam Lipcowo Siedemnastka Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Lipcowa!!! 17.07.09, 18:25 i ja dołączam moc życzeń dużo optymizmu i jak najwięcej szczęśliwych chwil w życiu) no i oczywiście....miłości tej prawdziwej... Odpowiedz Link
nowyxxl Re: Lipcowa!!! 17.07.09, 22:06 Mam nadzieję że goście jeszcze są i zdążyłem z szampanem Spełniaj się. Wszystkiego naj sto lat Odpowiedz Link