tapatik 27.07.09, 10:59 Pośpiech z Warszawy jedzie półtorej godziny. Kto chce jechać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ane-tal Re: To co z tą Łodzią? 27.07.09, 11:02 tu nie tylko z Warszawy chcą sie ludzie spotkać Odpowiedz Link
tapatik Re: To co z tą Łodzią? 27.07.09, 12:06 ane-tal napisała: > tu nie tylko z Warszawy chcą sie ludzie spotkać Na przykład ja... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: To co z tą Łodzią? 27.07.09, 12:29 łódzki hejnał: "U prząśniczki siedzą jak anioł dzieweczki, przędą sobie przędą jedwabne niteczki. Kręć się kręć wrzeciono! Wić się tobie wić! Ta pamięta lepiej, której dłuższa nić. Poszedł do Królewca młodzieniec z wiciną, łzami się zalewał, żegnając z dziewczyną. Kręć się kręć wrzeciono! Wić się tobie wić! Ta pamięta lepiej, której dłuższa nić. Gładko idzie przędza, wesoło dziewczynie, pamiętała trzy dni o wiernym chłopczynie. Kręć się kręć wrzeciono! Wić się tobie wić! Ta pamięta lepiej, której dłuższa nić. Inny się młodzieniec podsuwa z ubocza i innemu rada dziewczyna ochocza. Kręć się kręć wrzeciono! Wić się tobie wić! Ta pamięta lepiej, której dłuższa nić. Prysła wątła nić... Wstydem dziewczę płonie, wstydź się, dziewczę, wstydź!" ;-D Odpowiedz Link
maddea Re: To co z tą Łodzią? 27.07.09, 14:32 Księżniczko, musisz koniecznie odśpiewać ten hymn w centrum Łodzi ;- ) To będzie taka inauguracja łódzkiego spotkania ;-D Odpowiedz Link
zarovich Re: Podbijam... 06.09.09, 22:03 Do Łodzi to nawet ja mogę bo mam sentyment do tego miasta Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Podbijam... 06.09.09, 22:04 hehe to moze ogolnopolskie spotkanie forumowe samotnych?? w Łodzi? Odpowiedz Link