frip0 29.07.09, 13:46 Pamiętacie kiedy sie pojawiła no i gdzie oczywiście?? A metody jakimi z nia walczyliście?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumunska_ksiezniczka Re: Pierwsza zmarszczka:( 29.07.09, 13:55 fripooo, zmarszczki mimiczne mam od zawsze prawie. a po co walczyć z pierwszą zmarszczką? jeżeli chodzi o dbanie o ciało/twarz, to trzeba robić regularnie piling i natłuszczać/nawilżać skórę, tyle. niektórzy stosują inne zabiegi... z wiekiem trzeba używać innych kosmetyków, prawda, z retinolem np. ale to dopiero po 30, 40 ;-D Odpowiedz Link
frip0 Re: Pierwsza zmarszczka:( 29.07.09, 14:08 haaaaa masz od zawsze prawie zmarszczki mmimczne?? Jak to mozliwe?? U mnie pewnie fałszywy alarm, ale chyba mozna jaakoś zapobiegać, co lepsze jest niz leczenie?? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Pierwsza zmarszczka:( 29.07.09, 14:13 jizas, człeniu, proszę cię, fripku, zanim ruszysz jakiś temat to zrób chociaż minimalny risercz w necie chociażby. jeśli interesuje cie jakieś zagadnienie kosmetyczne, to poczytaj na ten temat gdziekolwiek, a nie od razu zadawaj pytanie na forum - w dodatku jakoś niekoniecznie związanym ze zmarszczkami. na prawdę, to bardzo dobrze o tobie świadczy, że jesteś ciekawy świata, ale uwierz mi - samokształcenie tez jest ważne Odpowiedz Link
frip0 Re: Pierwsza zmarszczka:( 29.07.09, 14:16 Haaaaaaa risercz robiłem nawet kilka sklepów odwiedziłem , ale dowiedziałem sie wszystkiego i niczego A może ktoś z foruma zmarszczki miał i sie pozbywał i sie wypowie czy skutkowało Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Pierwsza zmarszczka:( 29.07.09, 14:21 frip - zmarszczki sa właściwie nieusuwalne. możesz je redukować kremami lub innymi smarowidłami, sa tabletki poprawiające kondycję skóry. jesli chcesz wypełnić jakąś bruzdę to możesz zrobić to botoxem. zastrzyki działają kilka miesięcy, sa nawet nie drogie, jeśli az tak ci zależy. www.skin-laser.pl/un/botox1.htm kuźwa, po co ja ci w ogóle odpisuję, przecież wystarczy w gógle wpisać 'usuwanie zmarszczek'. mam wrażenie, ze ty cały czas trolujesz z rozmysłem i teraz turlasz się po podłodze ze śmiechu, że 'te ciołki' znów ci odpisują.... ech.... Odpowiedz Link
uny Re: Pierwsza zmarszczka:( 29.07.09, 14:25 rumuńska -teraz powinno wybiec stado ludzi i krzyknąć "MAMY CIE!!!!" Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Pierwsza zmarszczka:( 29.07.09, 14:29 wiesz, czasem jak czytam jego wpisy i zdarzy mi się odpisać, to czuję się jak bohaterka czeskiego filmu ;-D musze go poznać na żywo, bo normalnie zaczynam wierzyć, że agora płaci mu za zakładanie tych wątków ;-D frip, nie gniewaj się, to takie gupie żarty, ale tylko żarty, wiesz, że cie lubię niezależnie, czy powyższa wersja wydarzeń jest prawdziwa ;-D Odpowiedz Link
uny Re: Pierwsza zmarszczka:( 29.07.09, 14:35 fripenson ma dzisiaj jazde na remonty -stąd ten post o zmarszczkach. dlaczego remonty? zobacz jego podpisik o naprawianu gratów (cytacik z przyjaciela wesołego diabła -chyba Gajos użyczył głosu tej poczwarze) Odpowiedz Link
frip0 Re: Pierwsza zmarszczka:( 29.07.09, 14:40 chyba Gajos użyczył głosu tej poczwarze) Mam nadzieje, że pan Gajos tu nie zagląda bo w pierwszym spojrzeniu przeczytałem gejos Odpowiedz Link
frip0 Re: Pierwsza zmarszczka:( 29.07.09, 14:38 Rumuńska przecież mnie nie znasz, więc może mnie sie nie da lubic Ja Ci pewnych rzeczy zazdroszcze aż mnie skręca czasami - no ale to sa juz predyspozycje wrodzone Odpowiedz Link
frip0 Re: Pierwsza zmarszczka:( 29.07.09, 14:26 he he he eraz własnie sie turlam ze smiechu - Ty się do ciotek nie zaliczasz, he he za młoda jesteś za mleko zapłać najpierw Za to Ty kwitniesz i widze poprawe i to znaczną i oby sie to utrzymało Ps. trolowaniem to i Ty się trudniłaś:d Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Pierwsza zmarszczka:( 29.07.09, 14:31 napisałam CIOŁKI, nie CIOTKI ;-D u ciebie tez będzie dobrze, tylko pomóż szczęściu, daj mu szansę, wyjdź do ludzi! Odpowiedz Link
frip0 Re: Pierwsza zmarszczka:( 29.07.09, 14:35 AAAAa to przepraszam i zwracam honor - choc o ludziach z forum nie myśle jako o ciołkach, baaaaaaaa nawet jeden to mój heros jest Rumuńska Ty wiesz o co chodzi, wiesz kim jestem Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Pierwsza zmarszczka:( 29.07.09, 14:39 to było żartobliwie przecież, wiesz, że nie uważam forumowiczów za ciołki, jizas, czy ty nie łapiesz żartów? nie mam do ciebie cierpliwości. frip - ROZUMIEM CIĘ. zawsze cię rozumiałam pod tym względem i wiem o co chodzi. wszelkie moje uwagi na twój temat, nie dotyczą tego, a twojego głupiego podejścia do problemu. ale faktem jest, ze zawdzięczam ci pewną rzecz i lubię cię, na swój sposób ;-PPP Odpowiedz Link
frip0 Re: Pierwsza zmarszczka:( 29.07.09, 14:43 > ale faktem jest, ze zawdzięczam ci pewną rzecz i lubię cię, na swój sposób ;-PP > P No tak Cyplenkova bys nie zobaczyła nigdy gdyby nie JA > frip - ROZUMIEM CIĘ. zawsze cię rozumiałam pod tym względem i wiem o co chodzi. "Przeżyj to sam , przeżyj to sam"- a dopiero zrozumiesz, to tak jak ja bym napisał, że rozumiem Cie kiedy masz okres Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Pierwsza zmarszczka:( 29.07.09, 14:53 hahahaaaaa tak, właśnie za cypla cie uwielbiam! ok, rozumiem cie w 10%, nie w 100%, ale jednak rozumiem. Odpowiedz Link
frip0 Re: Pierwsza zmarszczka:( 29.07.09, 15:08 Rumuńska z Ciebie to jest jednak równa babka Odpowiedz Link
uny Re: Pierwsza zmarszczka:( 29.07.09, 14:07 największa zmarszczkę mam z tyłu (no rów prawie), ale z nią nie walczę. niech sobie będzie. Odpowiedz Link
frip0 Re: Pierwsza zmarszczka:( 29.07.09, 14:10 No tak jakbys ją wygładził to dobrze by sie nie skończyło Odpowiedz Link
uny Re: Pierwsza zmarszczka:( 29.07.09, 14:11 tiaa. a wygładzać trzeba by było szlifierką Odpowiedz Link
frip0 Re: Pierwsza zmarszczka:( 29.07.09, 14:13 Albo skleic A blizne laserem wygładzic Odpowiedz Link
finka9 Re: Pierwsza zmarszczka:( 06.08.09, 22:42 Szczęśliwie takowej jeszcze nie posiadam. Odpowiedz Link