mappi Re: Chłopaki nie płaczą?? 22.08.09, 13:53 a ja nie zrozumiałam Frip nie płaczesz nigdy...czy nie możesz przestać płakać ? Odpowiedz Link
frip0 Re: Chłopaki nie płaczą?? 22.08.09, 14:35 Nie płacze nigdy, nie potrafie Facet płaczący moim zdaniem wygląda komicznie Odpowiedz Link
samotnica_poludniowa Re: Chłopaki nie płaczą?? 22.08.09, 14:05 chłopaki może i nie, ale prawdzii mężczyźni czasem płaczą Odpowiedz Link
faux.pas84 Re: Chłopaki nie płaczą?? 22.08.09, 15:50 Z natury płaczą - to kultura i społeczeństwo wygaszają w nich te reakcje, niestety... bo zdrowo czasem się wypłakać :] Odpowiedz Link
iwona.ana1 Re: Chłopaki nie płaczą?? 22.08.09, 20:39 frip0 napisał: > Można inaczej odreagować ponoć wszystko można ale po co jak taki prosty sposób istnieje ? u mnie ze łzami wyłażą robaki, które gryzą od środka kobiety tak mają mężczyzna od dziecka słyszy "nie rycz, baba nie jestes" nic dziwnego, że prawie wszyscy mają z tym problem ja się tylko cieszę, że kobietom prawie wszystko wypada głupio by na przykład było jakby nie wypadało nam się uśmechać Odpowiedz Link
frip0 Re: Chłopaki nie płaczą?? 22.08.09, 21:08 > ja się tylko cieszę, że kobietom prawie wszystko wypada prawie robi wielką róznice Odpowiedz Link
clooney_g Re: Chłopaki nie płaczą?? 22.08.09, 21:53 frip0 napisał: > Ja tylko po akcie seksualnym z Norwezka potrafie Hej, powiodlo Ci sie, znaczy sie ? Odpowiedz Link