ugly_bad 28.08.09, 23:35 czy jako osoby samotne [zgodnie z nazwą forum...] macie jakieś nałogi, związane z Waszą samotnością?? ja np. mam 3. ROWER, potem net a do tego bro. Mieszanka masakryczna, a to ostatnie to... wiem, nie pouczajcie mnie - to nic dobrego!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frip0 Re: nałogi samotnych 28.08.09, 23:42 Nie pije Nie pale nie używam i d..a sie nazywam Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: nałogi samotnych 28.08.09, 23:54 hehe fajny temat. ale co to znaczy nałóg? ja mam ich mnóstwo z tym, że nazywam je przyjemnościami ;-D Odpowiedz Link
ugly_bad Re: nałogi samotnych 29.08.09, 09:00 Księżniczko, bardzo podoba mi się Twoje podejście w sumie racja - jakie to nałogi, to są przyjemności i tego będę się trzymać Odpowiedz Link
netgabriela Re: nałogi samotnych 29.08.09, 10:10 ja również z przyjemnoscia siadam do kompa i z przyjemnoscią otwieram piwo Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: nałogi samotnych 29.08.09, 10:17 net, piwo, zwierzęta-też nałóg, bo mam ich trochę za dużo. przyjemność to jest, gdy jest w niewielkiej ilości, gdy w dużej-to już ucieczka Odpowiedz Link
lady_camelie Re: nałogi samotnych 29.08.09, 10:24 kawa przy kompie i jakieś książki o miłości ;D Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: nałogi samotnych 29.08.09, 11:14 och te nałogi, wisienki na torcie, bez nich tak źle Odpowiedz Link
robert.83 Re: nałogi samotnych 29.08.09, 14:29 Burn co rano, bez tego nie trybię. Nałogowo spóźniam się do pracy po 1-2h... nałogowo zostaję w niej za długo... Do tego dochodzi dobre jedzenie i jakaś dawka adrenaliny w dowolnej formie. Hmm, jak patrzę z tej perspektywy to wygląda na to, że uzależniłem się od swojego bałaganiarskiego trybu dnia. O forum i innych uzależnieniach nie wspomnę. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: nałogi samotnych 29.08.09, 14:37 łooooot? jeszcze inne uzależniania, niż wymieniłeś? ji....zas Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: nałogi samotnych 29.08.09, 15:28 i ty chcesz mnie wystraszyć, mały? sejtaaaan! sejtaaaan! ;-D Odpowiedz Link
listopad02 Re: nałogi samotnych 30.08.09, 12:18 Codzienne marzenia, choć nie wiem czy to nałóg. Odpowiedz Link
aglajaaa Re: nałogi samotnych 30.08.09, 12:29 Marzenia to nałóg... najgorszy z możliwych ugly_bad, a co to jest bro(?) Odpowiedz Link
aglajaaa Re: nałogi samotnych 30.08.09, 12:38 aaa... bo ja stara jestem i nie znam tych nowych określeń Jeśli o procenty chodzi to nie są moim nałogiem... Odpowiedz Link
listopad02 Re: nałogi samotnych 30.08.09, 12:41 Procenty...nie liczysz pieniędzy i nie chodziszna zakupy? Odpowiedz Link
kawamija Re: nałogi samotnych 30.08.09, 12:56 listopad02 napisał: > Procenty...nie liczysz pieniędzy i nie chodziszna zakupy? Listopad parsknęłam śmiechem.....dobrze ze moja klawiatura to wytrzymała )))))) -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
kawamija Re: nałogi samotnych 30.08.09, 13:11 listopad02 napisał: > Takie głupie? raczej błyskotliwe -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
40cztery Re: nałogi samotnych 30.08.09, 13:12 ugly_bad napisała: > czy jako osoby samotne [zgodnie z nazwą forum...] > macie jakieś nałogi, > związane z Waszą samotnością?? kochanka twierdzi, że to ja jestem największym jej nałogiem i uzależnieniem księżniczka - dawno u mnie nie byłaś 40cztery -------- Zdrada nie jedno ma imię Odpowiedz Link