Dodaj do ulubionych

Huśtawki nastrojów

30.08.09, 17:41
Ja przeważnie jak wstaje i mam dobry humor to w ciągu dnia łapie
mega doła i na odwrótsad
Obserwuj wątek
    • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 17:51
      oj frip, skad ja to znamuncertain
      • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:03
        Z autopsji?? A i tak twierdze, że ja na tym forum jestem jedynym
        cierpiętnikiemtongue_out
    • kawamija Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 17:55

raczej nie mam takich hustawek dziennych.............ale takie
      comiesięczne moze czasem........ale raczej rzadko........właściwie
      nigdy big_grin

-*-*-*-
      ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś
      sam.....
      • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:01
        Ci to dobrzesmile
        • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:03
          w sumie, to ja dziennych nie mam, ale np jedengo dnia dobry humor, drugiego
          dołek, albo dół ogromny.
          • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:04
            A ja za dnia mam te hustawki mam sad Rano miałem humor a teraz lipasad
          • kawamija Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:05

Lipiec ...........coś nie tryskasz dziś świetnym humorem.........tak
            z literek odczytuje ????
            sad

-*-*-*-
            sam.....
            • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:14
              nie to nie tak
              humor mam w sumie normalny
              bylam na wsi, bylo fajnie, ale wczoraj jakas podminowana
              dzis juz lepiej
              • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:18
                Ja na starośc( jak nie daj Boże dożyje) sie przeprowadzesmile
                • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:20
                  na wieś zapomiałem dodaćtongue_out
        • kawamija Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:04
          frip0 napisał:

> Ci to dobrzesmile

e tammmmmmm................jak ni ema tych problemów to mam
          inne.......równowaga w przyrodzie musi byc.......smile
          A Ty się tłumacz czemu przed kompem a nie na spacerku ??? piwku ???
          w kinie ???? i takie tam.........

-*-*-*-
          sam.....
          • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:06
            W lustro spojrzałem i sie przeraziłemsad Dzisiaj nie wyjde juz
            nigdzie. Czasami sa takie dni , że dziwnie sie czuje we własnym ciele
            • kawamija Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:08

ajajajjjj.........

szkoda....piwko nad Wisłą.......takie fajny wiaterek.......
              szum wody...........echhh......
              naprawdę nie ma co dzis siedziec przed kompem......

-*-*-*-
              sam.....
              • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:09
                Ja tam lasek wole niz piwkotongue_out
                • kawamija Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:14

lasek czy......
                  smile

-*-*-*-
                  sam.....
                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:15
                    laske?big_grin
                    • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:17
                      lipcowa Ty nie masz pojęcia jak ja Wam zazdroszcze . Gdybym miał
                      wzrost i wygląd o jakim marze to bym z usmiechem na twarzy wstawał i
                      kładł siesmile
                      • kawamija Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:20

Frip przecież Ty nie masz pojęcia o naszym wzrościem wyglądzie i
                        takich tam..........nie kombinuj.........wink

lasek............ojj lasek smile))))))) niby tez na l........ale jest
                        róznica....smile

-*-*-*-
                        sam.....
                        • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:22
                          Kawo Warszawa jest małatongue_out no niech będzie laski dziś tez na sympatii
                          oglądałembig_grin
                          • kawamija Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:24

smile
                            oj Frip a ja myślałam ze najwiekszym atutem wielkiego miasta jest
                            anonimowośc........ajajaj......smile

-*-*-*-
                            sam.....
                            • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:31
                              Mnie łatwo rozpoznacsmile
                      • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:27
                        hehe!!! na pewno mi nie zazdroscisz moich 170 cmbig_grin
                        • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:29
                          no nie zazdroszczem 170, ale urody taksmile
                          • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:41
                            o cholera!!! a skad Ty wiesz, ze jestem ladna??big_grin
                            • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:43
                              Lipcowa ja mam nosabig_grin
                              • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:44
                                no to umow sie ze mnabig_grin
                                • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:49
                                  Gdyby nie mój wygląd i to, że sie go wstydze to bym sie nawet
                                  sekundy nie zastanawiałsmile
                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:50
                                    hehe!!! wiedzialambig_grin
                                    złamałes mi sercebig_grin
                                    • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:58
                                      Lipcowa postaw sie na moim miejscusad Ja nie pottafiłbym spotkac sie
                                      z ładna kobietą, bo bym wpadł w jeszcze większe kopleksysad
                                      • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:00
                                        ech, nich Ci bedzie, ale ja i tak wiem swoje: przesadzasz.
                                        • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:09
                                          nie przesadzam, i żałuje, ze nie moge sie z nikim spotkać. Jak
                                          doprwadze swój wygląd do normalności będzie juz za późno na wszystko:
                                          ( Ale jak pisałem równowaga byc musi.
                                          • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:11
                                            a moze sie przebierzesz za kogos? i udasz, ze to nie Ty?
                                            • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:12
                                              W masce, za batmanabig_grin
                                              • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:14
                                                albo za upiora w operzebig_grin
                                                • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:19
                                                  to bym nie musiał sie przebieracbig_grin
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:36
                                                    wieesz co? mam ochote stluc Cie na kwasne jabłko!!!
                                                  • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:42
                                                    No co Ty młodszego będziesz biła?? A dlaczego???
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:43
                                                    dlategotongue_out
                                                    bo sie zdenerwowałam!!
                                                  • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:44
                                                    Ale dlaczego???
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:45
                                                    na Ciebie!!
                                                  • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:49
                                                    Za co??
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:52
                                                    za wzrost i wyglad. a raczej za to, ze dajesz sie nimi manipulowac.
                                                  • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:56
                                                    Łatwo Ci pisać...
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:16
                                                    nielatwo, ale masz we mnie wsparcie, przeciez wieszsmile
                                                  • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:24
                                                    Wiemsmile Wiem również ,że mnie rozumieszsmile
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:26
                                                    ale tak czy siak wkurzasz mnie, ale Cie lubie.
                                                    smile
                                                  • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:29
                                                    W głębi wiessz, że mam racjesmile
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:31
                                                    a ten znowu swojebig_grin
                                                    ech....
                                                    moze masz, moze niesmile
                      • sorrento_8 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:32
                        > lipcowa Ty nie masz pojęcia jak ja Wam zazdroszcze . Gdybym miał
                        > wzrost i wygląd o jakim marze to bym z usmiechem na twarzy wstawał
                        i
                        > kładł siesmile

A nie znalazł byś sobie wtedy innego problemu? big_grin
                        • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:33
                          Nie smile Z uśmiechcem na twarzy bym chodził non stopsmile
                          • sorrento_8 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:36
                            No niestety z wzrostem nie damy rady sprawdzić, ale czy to drugie
                            nie jest w zasięgu możliwości? Chyba, że zupełnie chcesz mieć
                            odmienny typ urody. To jak? Jesteś smagłym brunetem a chcesz być
                            bladym blondynem? smile
                            • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:39
                              chce mieć normalną twarz, wysoki wzrost, i potężną posturesmile Wiem
                              wiem brzmi idiotycznie, ale takie mam marzenia i nic nie poradze na
                              tosad
                              • sorrento_8 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:45
                                Dla mnie nie brzmi idiotycznie, całe swoje życie chciałam wyglądać
                                inaczej.
                                Frip, pewnie będziesz protestować, ale przypuszczam, że masz
                                normalną twarz, większość ludzi ma normalne twarze, nie chce bawić
                                się w dobre rady cioci sorrento, ale dobrze by było, żebyś mógł się
                                obejrzeć w cudzych, obcych oczach, obiektywnych i szczerych
                                momentami do bólu.
                                • aglajaaa Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:53
                                  Sorrento mądrze gadasmile
                                  A któż jest na forumie najbardziej obiektywny i szczery.. do bólu(?)
                                  Ja(!) jabig_grin
                                  • sorrento_8 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:54
                                    > Sorrento mądrze gadasmile

i tego będziemy się trzymać smile
                                • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:53
                                  Sorrento mi jest naprawde ciężko przez ten wygląd. a szkoda bo
                                  wszystko inne mi wychodzi - może dla równowagismile
                                  • sorrento_8 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:57
                                    Fripek, cholera jasna, uwierz mi - rozumiem Cię!
                                    Natura lubi równowagę, ale musisz, musisz, skoro wygląd jest dla
                                    Ciebie ważny, znaleźć coś w swoim wyglądzie z czego zrobisz atut.
                                    • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:02
                                      nic mi sie nie podobasad no dobra może jedna częśćtongue_out
                                      • sorrento_8 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:04
                                        >no dobra może jedna częśćtongue_out

Nie wiem, czy myślimy o tej samej ;P
                                        • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:06
                                          no ale na tej części mi nie zależy kompletniebig_grin
                                          • sorrento_8 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:09
                                            frip0 napisał:

> no ale na tej części mi nie zależy kompletniebig_grin

Mógłbyś sie jej pozbyć ;D?
                                            • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:10
                                              taksmileJeśli w zamian dostałbym wygląd i wzrost
                              • aglajaaa Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:50
                                Doooobra Fripek.. Lipiec Cię zobaczy na żywosmile Mam nadzieje, że kiedyś wreszcie
                                uda jej się z Tobą umówićsmile
                                A ja - skoro Sorrento zainicjowała to ja już pociągnę to dalej - chciałam
                                dopytać... to jak(?) Jesteś smagłym brunetem czy bladym blondynem?
                                I mówić mi tu(!) bo poproszę o zdjęciewink i mi sie nie wykręcisz.. jakimś
                                nadgarstkiembig_grin
                                • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:56
                                  Mam bladą cere, ale opalam sie ładnie na lekki brąz. Brunetsmile
                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:58
                                    a masz zarost?
                                    • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:00
                                      No mam jak każdy facet, ale golę się często bo nie moge zapuszczać sad
                                      • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:02
                                        oooo szkoda
                                        mi sie podobaja mezczyzni z zarostemsmile mniamsmile
                                        • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:04
                                          no ja nie moge zapuścić.
                                      • sorrento_8 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:02
                                        A jak wyglądasz z takim dwudniowym zarostem? i czy taki dwudniowy
                                        możesz znieść?
                                        • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:05
                                          Szczerze to nawet nie wiem, nie przyglądam sie sobiesmile
                                          • aglajaaa Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:13
                                            Fripek... a czy ja mogę.. w ramach tej prenumeraty... prosić o... no wiesz...

Jeśli nie to najwyżej powiedz mi 'sspadaj i nie zawracaj glowy'wink
                                            • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:17
                                              Ale o so chozi?
                                            • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:24
                                              o fotke chodzi?
                                              • aglajaaa Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:25
                                                Widzisz jaki jesteś domyślny(?)
                                                Taaaak...
                                                • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:28
                                                  Agla przecież wiesz, że sie wstydzesad
                                                  może akt big_grin?
                                                  • aglajaaa Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:31
                                                    Fripek... aktem to mnie zawstydzisz... a tego chyba nie chcesz, cooooo(?)
                                                    Mnie się wstydisz(?) no wiesz(!)
                                                  • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:38
                                                    no nie wstydze sie, ale przecież ja wiem jak wygądamsmile
                                                  • aglajaaa Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:00
                                                    Rozumiem, że nie mam na co liczyć... Teraz się oddalę, by znów pogrążyć się w
                                                    smutku... Bez serca jesteś Fripek, wiesz(?)
                                                  • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:04
                                                    Ja Ci zaoszczędziłem wizualnego cierpienia
                                                  • aglajaaa Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:13
                                                    Fripek... ale nie wiesz czy to będzie cierpienie... A może cierpię teraz kiedy
                                                    mi odmówiłeś(?) Nie pomyslałes o tym...
                                                    Chłopak, noooo...

Wiesz, ja nie chcę być natrętnawink
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:15
                                                    A moze Fripek lubi natretne ?
                                                  • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:16
                                                    A co w zamian dostane??tongue_out
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:17
                                                    W zamian zabierzemy Ci ta "hustawke" smile
                                                  • aglajaaa Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:24
                                                    A w zamian zobaczysz moje "kompleksy"... może być?
                                                    Albo... sam wymyslisz co chcesz w zamianwink
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:26
                                                    aglajaaa napisała:

> A w zamian zobaczysz moje "kompleksy"... może być?
                                                    > Albo... sam wymyslisz co chcesz w zamianwink
                                                    >
                                                    Najlepsza zacheta jest pierwszy krok, zmobilizuj Fripka sama ukazujac swe oblicze smile
                  • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 18:15
                    No las smile
    • lesher Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:29
      Wrzuć coś w odtwarzacz.
      Takiego kopiącego w tyłek i walącego w mordę.

Mnie zawsze pomaga smile
    • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:44
      A probowales kiedys nie wstawac rano, tylko wieczorem? Wtedy nie mialbys hustawek smile
      • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:45
        hehe!!! dobry pomysl: przespanie problemubig_grin
        • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:49
          kolacjo-sniadanie, poranno-wieczorny prysznic i lulu... smile
          • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:01
            czyli śniadanie jem na
            kolacje???
            • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:04
              A co bylo pierwsze? jajko czy kura?
              • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:05
                o rany!!! tego nie wie niktbig_grin
                • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:07
                  Dzisiaj zjadlem 2 jajka na kolacje nie zastanawiajac sie nad tym odwiecznym
                  dylematem big_grin
                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:09
                    ok:
                    jajko musiala zniesc kura. ale kura wziela sie z jajka, wiec.....
                    juz wiem: Bóg stworzyl kure, a ta zniosla jajko.
                    • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:11
                      Genialna jestes big_grin dodam, ze to jajko stworzyl z... zebra kury big_grin
                      • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:12
                        niebig_grin
                        jajko wyszlo sobie no wiesz, inna stronabig_grin
                        • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:14
                          To ja juz zglupialem sad W koncu z czego Bós stworzyl to jajko? Moze z zebra
                          Adama? smile
                          • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:15
                            nie. Bóg stworzyl kure, a jajko kura zniosla potem, no wiesz tak sama z siebiebig_grin
                            • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:16
                              Z tego wszystkiego zapomnialem o kogucie? Czy to jakis produkt uboczny moze?? big_grin
                              • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:20
                                tak. kogut to mutant. pojawil sie, poniewaz kurzy/drobiarski rod musial
                                przetrwac, abysmy mogli dzisiaj ucinac łby kurczakom i jesc rosół.
                                • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:22
                                  No niezle wrrrr... czyzby to jakas analogia do dwunoznych? big_grin
                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:24
                                    hehe!!!!!
                                    wiedzialamsmile
                                    w sumie jakby sie przyjrzec tematowi blizej... to...
                                    wiele wspolnego jestbig_grin
                                    • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:29
                                      Jak ja dawno nie jadlem rosolu sad
                                      • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:32
                                        hehe, ja tez. a uwielbiamsmile
                                        i to jest jedna z potraw, ktora dobrze mi wychodzismile
                                        • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:33
                                          A Fripek lubi rosol?
                                          • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:36
                                            tego nie wiembig_grin
                                            może sam sie wypowie.
                                            • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:38
                                              jak nie sprobuje Twojego rosolu, to sie nie wypowie big_grin
                                              • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:42
                                                fripek lubi rosół, ale woli pomidorowaąsmile
                                                • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:43
                                                  to z torebki dostanie pomidorowa smile
                                                • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:43
                                                  fripek, na rosole robi sie pomidorowa wiesz?
      • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:51
        Próbowałem. Bez skutkusad
        • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:53
          To teraz w powazna nute uderze. Wieczorem rozmawiaj z wesolymi ludzmi, zartuj i
          smiej sie. To kazdemu pomaga smile
          • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 19:58
            To już lepsza radasmile Praktykuje i czasem pomagasmile
            • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:05
              A najlepiej pokaz to zdjecie i czytaj zachwyty... to jeszcze bardziej pomaga smile
              • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:07
                ha ha ha nie strasze luddzismile
                • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:08
                  Kokietujesz big_grin
                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:10
                    nie da rady, chce sie z nim umowic, gada ze brzydki, a moze nie chce mi napisac
                    prosto w monitor, ze jestem troche wiekowa dla niegobig_grin
                    • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:13
                      To Go sila zlapiemy jak bedzie wracal z pracy big_grin niech tylko powie kiedy goli sie
                      • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:14
                        no wlasnie, wieczorem zeby miec to juz z glowy na rano czy rano, zeby juz nie
                        golic sie wieczorembig_grin
                    • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:22
                      Wiekowa?? dobrebig_grin
                      • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:23
                        Juz wiem... daj sie ogolic "wiekowej" Lipiec big_grin niech sama wybierze pore dnia big_grin
                        • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:29
                          odpada, nic z tego. znam Go, nie skusi siesmile
                          • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:31
                            nie ma wyjscia.. w koncu to watek "łączmy się" smile
                      • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:30
                        a nie? jestes dla mnie jak młodszy braciszek, ktorego nie mambig_grin
                        • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:34
                          A starszego braciszka masz ?
                          • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:36
                            mamsmile
                        • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:35
                          Ja mam znajome w Twoim wiekusmile
                          • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:37
                            i jak?
                            fajna? można z nia pogadac?
                            • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:39
                              no pewniesmile bo te młodsze to mniej rozwinięte niż jabig_grin
                              • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:40
                                w jakim sensie?
                                • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:42
                                  Ty Lipiec nie pytaj w jakim sensie... stan przed lustrem i sama zobaczysz big_grin
                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:44
                                    hahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! please!!!!! ale sie
                                    usmialam!!!!!!!!!!!!!!hahahah!!!!!!!!
                                    • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:48
                                      Nie mow mi, ze nie masz lustra big_grin
                                      I pamietaj, zeby z Fripkiem spotykac sie o stalem porze dnia (rano)
                                      wtedy bedziesz emocjanalnie zrownowazona big_grin
                                • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:43
                                  W sensie emocjonalnym big_grin
                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:46
                                    frip0 napisał:

> W sensie emocjonalnym big_grin
                                    no tak... zalezy w jakiej porze dnia sie spotykacie (hustawki) big_grin
                              • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:41
                                Nie mowilem... kokietuje big_grin
                                • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:42
                                  hehe!!!!!
                                  dobry w tym jestbig_grin
                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:44
                                    po nauki do niego chodzic wypada big_grin
                                    • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:46
                                      no wlasnie, ja tak nie umiembig_grin
                                      • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:50
                                        Bo kobiety nie wiedza, ze kokietuja smile
                                        • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:54
                                          czyli robimy to nieswiadomie??wink
                                          • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:56
                                            Oczywiscie, to sa Wasze cechy smile
                                            Taki Wasz urok smile
                                            • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:59
                                              echsmile
                                              podoba mi sie tosmile
                                              podoba mi sie bycie kobietąsmile
                                              • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:02
                                                Kazdej sie podoba... niektore specjalnie przebijaja opony w swoich autach big_grin I
                                                juz tlum uczynnych zjawia sie big_grin
                                                • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:06
                                                  a Fripek zapamietal sie w kokieterii i wpadl w glegoki dol, nawet do klawiatury
                                                  nie moze dostac sad
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:07
                                                    pewnie je twarozek na kolacjesmile
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:09
                                                    Chcialas powiedziec... sniadanie big_grin
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:09
                                                    hehe!! tak to prawdabig_grin
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:12
                                                    To ja juz wiem, dlaczego kiedys bylem w takim dolku sad Pamietam, ze tez zjadlem
                                                    twarozek sad
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:21
                                                    i od tamtej pory juz nie jesz?big_grin
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:26
                                                    Pamietam, ze kiedys jeszcze raz jadlem... jak mi zamkneli sklep miesny przed
                                                    nosem big_grin A tam za szyba same pysznosci w gablotach: schab pieczony i boczek obok
                                                    karkowki. To bylo traumatyczne przezycie big_grin
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:28
                                                    jak 99,9999999% facetow jestes miesozerca?
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:30
                                                    tego nie wiedzialem big_grin 99,9% facetow tego nie wie... mysla, ze sa piwoszami big_grin
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:36
                                                    hehe!!!
                                                    mysla ale i tak nie przeraza ich perspektywa piwnego miesnia oraz faktu, ze
                                                    patrzac w dol moga nie widziec pewnej czescie swojego cialabig_grin
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:40
                                                    widza, widza... po to sa lustra przeciez big_grin
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:58
                                                    no ale zeby nie widziec patrzac w dol????
                                                    szok!!!big_grin
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 22:00
                                                    jak sie lezy, to nie trzeba patrzec w dol big_grin
                                                • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:06
                                                  eee ja tak nie bede robicsmile
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:08
                                                    Nie rob tak, nie ze swoim samochodem.
                                                    Ewentualnie jak w tej reklamie... do jeziora mozesz Fripka auto zsunąć big_grin Niech
                                                    ma czyste big_grin
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:12
                                                    ale tylko wtedy jak nie bedzie chcial jesc mojego rosolu z kury, ktora byla
                                                    pierwsza przed jajkiembig_grin
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:14
                                                    Ja juz nie bede jadl rosolu sad odkad uswiadomilas mi... jak powstaje big_grin
                                                  • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:33
                                                    Turlam sie ze smiechhubig_grin Rzeczywiście twarozek jadłemsmileA Lipcowa
                                                    pewnie delicje wcina i zapija je pepsibig_grin
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:34
                                                    hahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 tak fripku, takbig_grin
                                                    ale wiesz, ze ja moge przy moich kilogramachbig_grin
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:38
                                                    Nie bardzo rozumiem, dlaczego ludzie tak porpzrzucali sie po roznych watkach?
                                                    niektorzy nawet zalozyli i nie odezwali sie pozniej. Po co taki galimatias?smile
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:39
                                                    ktory watek masz na mysli?
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:41
                                                    nie pamietam, bo ja pierwszy raz czatuje, ale i Ty zalozylas jakis
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:47
                                                    aaa o to ci chodzismile
                                                    wkleilam tam utwor, ktory oddaje moj dzisiejszy nastrojsmile
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:51
                                                    Ja nie jestem w stanie czytac na biezaco wszystkich watkow, a co dopiero brac
                                                    aktywny udzial we wszystkich big_grin po kilku dniach takiego odswiezania stron,
                                                    wpadlbym w dolem Fripa big_grin
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:55
                                                    hehe!!! no coś Tysmile tutaj jest tak, ze jak ktos wpadnie w dolek, to go wyciagamy
                                                    za uszy!!smile nawet jak sie bardzo bronibig_grin
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:56
                                                    a Fripka nikt nie wyciaga, wszyscy poszli na inne fora big_grin
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 22:00
                                                    hehe!! ja probuje, ale czasem juz nie mam sily do niegobig_grin
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 22:02
                                                    no to koniecznie trzeba go wyswatac, ja moge zorganizowac sznur... zeby nie
                                                    uciekl big_grin
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 22:03
                                                    big_grin
                                                    nic z tego, on nie chce.
                                                    chce miec tylko kolezanke, nic wiecejsmile
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 22:07
                                                    No i kolezanka wystarczy, niech zamieszka z kolezanka, je rosolki i budzi sie
                                                    wieczorami... wszak kolezanka tez ma swoje potrzeby big_grin
                                                  • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:48
                                                    Widzisz jaka z Ciebie fuksiarasmile Nie do, że wzrost masz przyzwoity,
                                                    ładna jesteś to jeszcze i figurke bez zarzutusmile
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:54
                                                    hehe!!! no wiesz musze przystopowacsmile a noz mi sie zacznie tyc?
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:55
                                                    Nie stopuj !!
                                                    Pozniej poglaszczesz sie i powiesz:
                                                    duma piwosza smile
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 21:59
                                                    a kiedys... jak naucze sie wstawiac linki, to tez umieszcze piosenke smile
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 22:00
                                                    hehe!!! o nie!!!!! nigdybig_grin
                                                  • frip0 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 22:00
                                                    może masz genetyke taką, że nie przytyjeszsmile
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 22:01
                                                    w sumie chyba taksmile
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 22:04
                                                    wiesz Lipiec... to straszne, jak czlowiec je delicje, boczek i pije piwo, a
                                                    brzuch do kregoslupa przyrosniety big_grin
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 22:07
                                                    juz wole to niz beczke przed sobabig_grin
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 22:08
                                                    wolisz siedziec w domu jak silniejszy wiatr wieje? big_grin
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 22:11
                                                    po miescie chodze z ciezka torebka, no bo wiesz, kobieta w swojej torebce musi
                                                    miec wszystkie niezbedne rzeczy: kosmetyczke i takie tambig_grin
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 22:13
                                                    no i parasolke smile nie mowiac o piwie dla meza big_grin
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 22:16
                                                    no tak, parasolke nosze tez!big_grin ale piwa nie nosze, bo nie mam meza. a poza tym
                                                    piwo ble!!ohyda!
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 22:18
                                                    w lipcu rodzona, a piwa nie lubi... sad a moze jeszcze nie probowalas? smile
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 22:23
                                                    wlasnie, ze probowalam i dlatego ble!!
                                                    wole wino i jakiegos dobrego drinkasmile
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 22:26
                                                    Uff... juz myslalem, ze abstynentka jestes big_grin a Ty normalna kobieta... z krwi i
                                                    wina big_grin Wiesz... zeby Fripek nie zmarnowal sie przy Tobie big_grin
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 22:27
                                                    no dziekibig_grin
                                                    jeszcze on wiele moglby sie ode mnie nauczycsmile
                                                  • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 22:35
                                                    Dam juz odpoczac oczom od kompa, milo sie gaworzylo.
                                                    Dobranoc smile
                                                  • 17lipiec1976 Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 22:35
                                                    dobranocsmile
                          • ja_gadzet Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 20:37
                            Trzeba bylo tak od razu... teraz i Lipiec mozesz miec znajoma w wieku swoich
                            znajomych big_grin
    • tapatik Re: Huśtawki nastrojów 30.08.09, 22:52
      Rozumiem, że gdy wstajesz wkurwiony, to w ciągyu dnia nastrój Ci wraca?
      To może połóż pinezki pod łóżkiem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka