aglajaaa 06.09.09, 11:10 ... szczęściem Pooooooważnie Nie wiem skąd to... I od rana szczerzę się do tego: www.youtube.com/watch?v=nGvr8R7svv8 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frip0 Re: upiłam się... 06.09.09, 11:15 Agla, a czy nie warto poszukac przyczyny szczęścia?? W przyszłości sie może przydac Odpowiedz Link
aglajaaa Re: upiłam się... 06.09.09, 11:21 Proszę bardzo Lipiec Pasuje do mojego głupiego humoru... lubie w takie dni posłuchać "ukochanego zespołu z lat wczesnej młodości" Fripek, a po co mi przyczyna(?) Grunt, że się czuję suuuuuper Odpowiedz Link
frip0 Re: upiłam się... 06.09.09, 11:28 Przyczyna się przyda na przyszłośc. Ja mam sprawdzone miejsca i ludzi od szczęścia www.youtube.com/watch?v=IJmg5_ROsJE Odpowiedz Link
kawamija Re: upiłam się... 06.09.09, 12:06 no nie.........ale piosenka dnia cóż.....tak bywa, że czasem nas się po prostu chce.......i to świetne momenty są Agla ...........niech trwa........ -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: upiłam się... 06.09.09, 14:14 Nooooo.. Papa Dance są nie do pobicia Chociaż... ja mogłabym całe życie przesiedzieć w filharmonii Niech trwa... jak najdłużej Ostatecznie mogę się z Wami podzielić tą niegarniętą radością Ale jak będę znów biedna i potrzebująca.. mogę na Was liczyć, cooooo(?) Odpowiedz Link
robert.83 Re: upiłam się... 06.09.09, 15:00 > Ale jak będę znów biedna i potrzebująca.. mogę na Was liczyć, cooooo(?) Mamy umowę. Ostatnio jestem ciut pod kreską... ale tylko ostatnio. Odpowiedz Link
frip0 Re: upiłam się... 06.09.09, 15:07 > Ale jak będę znów biedna i potrzebująca.. mogę na Was liczyć, cooooo(?) Nie! Od dzis masz tryskac humorem nooooooooooo(!) Odpowiedz Link
robert.83 Re: upiłam się... 06.09.09, 15:10 > Nie! Od dzis masz tryskac humorem nooooooooooo(!) Niahniahniahniah . Frip, to plagiat!. Odpowiedz Link
aglajaaa Re: upiłam się... 06.09.09, 15:12 Fripek(!) nie kradnij mi nawiasów, noooooo(!) Ale prenumerata w razie czego przedłużona... mam nadzieję Robert, jak umowa to umowa Odpowiedz Link
kawamija Re: upiłam się... 06.09.09, 15:22 aglajaaa napisała: > Ale jak będę znów biedna i potrzebująca.. mogę na Was liczyć, cooooo(?) ja mogę zaoferować ciepły obiad........ale tylko wtedy jak moja Mama ugotuje...............bo to moje gotowanie mogłoby biednego i potrzebującego rozłożyć na łopatki -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
robert.83 Re: upiłam się... 06.09.09, 15:25 Za się przymierzam do placków z jabłkiem. W tym sezonie romantycy gotujący są na topie. Odpowiedz Link
kawamija Re: upiłam się... 06.09.09, 15:50 frip0 napisał: > Jak pomarudze to na obiad też sie załapie?? proponuje tak: najpierw nakarmimy dziecko moje prywatne sztuk 1, potem damy Aglai.....bo biedna i potrzebująca......potem damy ciut,ciut Robertowi.......jak mu te placki nie wyjdą za smaczne....i już TY...............od razu zaznaczam ze moja mama ma naprawdę duże garnki może być ? -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
robert.83 Re: upiłam się... 06.09.09, 15:57 Robertowi.......jak mu te placki nie wyjdą za smaczne. Wyjdą!. I proszę sobie się nie podśmiewać z moich kulinarnych nieumiejętności. Po prostu specjalizuję się w... konsumpcji. Odpowiedz Link
frip0 Re: upiłam się... 06.09.09, 16:00 Zgadzam się, ale uprzedzam, że mam pojemny żołądek i Twoja mama powinna dla mnie przygotowac uczte na wzór średniwiecznych zamków Odpowiedz Link
kawamija Re: upiłam się... 06.09.09, 16:22 Oj Panowie............. Frip tak będzie... Robert.............nie opowiadaj o smaku.......daj spróbować -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
frip0 Re: upiłam się... 06.09.09, 17:07 > Frip tak będzie... Kawo!!! Nie wiesz na co sie zgadzasz Odpowiedz Link
kawamija Re: upiłam się... 06.09.09, 18:03 Spokojnie .............w najgorszym razie czmychnę cichaczem ...........a Ty z moją Mamą........pogadacie, pozmywacie to i owo....zaplanującie obiady na następny tydzień ..... Spokojnie........ -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
frip0 Re: upiłam się... 06.09.09, 18:19 Mame chcesz na pastwe fripa zostawić????? Oj nieładnie Moje wyżywienie to jest tania sprawa. Odpowiedz Link
robert.83 Re: upiłam się... 06.09.09, 18:18 Ha! Operacja zakończona. Założenia taktyczne: zrobić placki z jabłkiem Cel: placki muszą być jadalne Cel poboczny: placki muszą być smakowo poprawne Zasoby: 2 szklanki mąki pszennej, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, 2-3 łyżki cukru, (wyszło 8 łyżeczek), 1 cukier waniliowy, szczypta soli, 2 jajka , 400 g. kefiru (no 440 wyszło), 5 jabłek Przebieg: Sypkie składniki wymieszano, jajca dwa wbito inspekcję antyskorupkową poczyniwszy, kefir wlano prawie cały (resztę skonsumowano doraźnie. Masę plackową wymieszano do osiągnięcia pożądanego stanu skupienia i maści. Jabłka w liczbie czterech obrano, skórki zjedzono. Piąte jabłko zjedzono. Masę plackową uzupełniono o uprzednio podziabane jadalne elementy jabłek. Patelnię znaleziono... na nią wylano olej celem podgrzania. Stan oleju podgrzanego (w najgłębszym miejscu): 2,5mm. Na lustro oleju wylano zawartość ok. 2/3 chochelki prefabrykatu. Wierzchem chochelki rozpaćkano substancję po połowie patelni. Wysokość preplacka w najwyższym miejscu: 7mm. Placek spalono. Czynność powtarzano (z zastrzeżeniem do spalania placków, czego zaniechano) do momentu wyczerpania zasobów. W procesie wykonano kilkanaście placków jabłkowych z przeznaczeniem w 20% konsumpcja "na froncie prac", 7% egzemplarz testowy (odpisany w straty po spaleniu), 73% konsumpcja opóźniona/zapasy. Cel główny osiągnięto (szczegółowe dane medyczno-kliniczne nie będą dystrybuowane). Cel poboczny osiągnięto: placki w 89,7% przypominają placki domowe z domu rodzinnego z lat 90tych minionego wieku. Ku chwale gotujących romantyków! Odpowiedz Link
frip0 Re: upiłam się... 06.09.09, 18:28 Placek mierzono suwmiarką?? Ps. Skórka jest niezdrowa Odpowiedz Link
robert.83 Re: upiłam się... 06.09.09, 18:32 > Placek mierzono suwmiarką?? Nie, oczami. > Ps. Skórka jest niezdrowa Ramy dadę i skórkom.. ...Naprawdę jest niezdrowa? Przecie to najzdrowsza część jabłka z witaminami i tymi takimi no... innymi mikrostładnikami. Odpowiedz Link
frip0 Re: upiłam się... 06.09.09, 18:44 > ...Naprawdę jest niezdrowa? Przecie to najzdrowsza część jabłka z witaminami i > tymi takimi no... innymi mikrostładnikami. ......i z pestycydami > Nie, oczami. Geniusz Jak Ty to robisz?? To ja powinienem dostać z przyczyn obiektywnych ten talent. Odpowiedz Link
robert.83 Re: upiłam się... 06.09.09, 18:47 Patrzę tak sobie patrzę, a na ciekłokrystalicznym wyświetlaczu na czerwonawym tle pojawiają mi się napisy z danymi. Terminatora nie widziałeś? Odpowiedz Link
frip0 Re: upiłam się... 06.09.09, 18:53 > Patrzę tak sobie patrzę, a na ciekłokrystalicznym wyświetlaczu na czerwonawym > tle pojawiają mi się napisy z danymi. Terminatora nie widziałeś? Mam lustro Odpowiedz Link
kawamija Re: upiłam się... 06.09.09, 19:04 Robert...........no padłam......na podłogę...w kuchni oczywiście -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: upiłam się... 06.09.09, 19:09 ooooooo(!) czyli sukces(?) a dałeś komuś do degustacji, bo wiesz... Twoje własne doznania (smakowe) mogą być nieco subiektywne, mylne... Odpowiedz Link
robert.83 Re: upiłam się... 06.09.09, 19:10 > ooooooo(!) czyli sukces(?) a dałeś komuś do degustacji, bo wiesz... Twoje własne doznania (smakowe) mogą być nieco subiektywne, mylne... > Jeszcze nikt nigdy tak ładnie nie sępił packa jak TY. Odpowiedz Link
kawamija Re: upiłam się... 06.09.09, 19:14 ACh Ty...........jak ja pisałam byś o smaku nie opowidał a dał samemu ocenić.......to nie było zaproszenia.....a jak Aglaja to od razu chodź poczęstuje a może i kefirku dam....... ach....i jak tu ma nie być kobiecej zawiści -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: upiłam się... 06.09.09, 19:18 Kawa, leć na degustację a dla mnie (ze względów oczywistych) moglibyście podesłać jakąś przesyłką priorytetową(?) Luuuuuuubię taki placki "dnia następnego" ;D Odpowiedz Link
robert.83 Re: upiłam się... 06.09.09, 19:29 Skończył mi się kefirek tymczasowo. Ale placka oddam bardzo chętnie, prawie za nic. Odpowiedz Link
aglajaaa Re: upiłam się... 06.09.09, 18:59 ooooo(!) Obiad już mam z głowy jeszcze tylko kolacje i śniadania i temat posiłków zamknięty... Ale biedny i potrzebujący... hmmm.. to nie tylko strawa (i to nawet nie duchowa) Odpowiedz Link
kawamija Re: upiłam się... 06.09.09, 19:02 oooooooooooooo Agla rozwiń temat..........a czegóż Ci jeszcze trzeba -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: upiłam się... 06.09.09, 19:07 Nie powiem, bo się wstydzę... Ale z pewnością nie jest to o czym myślicie... bo Wy zawsze tylko o jednym Odpowiedz Link
frip0 Re: upiłam się... 06.09.09, 19:10 Agla skoro to nie to o czym myslimy no to nie ma sie czego wstydzić Pisz bo z ciekawości umre Odpowiedz Link
kawamija Re: upiłam się... 06.09.09, 19:10 aglajaaa napisała: > Nie powiem, bo się wstydzę... Ale z pewnością nie jest to o czym myślicie... bo > Wy zawsze tylko o jednym moze Frip, bo ja.........to raczej nie....jeszcze się dobranocka nawet nie skończyła -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
frip0 Re: upiłam się... 06.09.09, 19:12 phii też wymysliłaś Cnotliwy to tylko ja tu jestem Odpowiedz Link
kawamija Re: upiłam się... 06.09.09, 19:17 frip0 napisał: > phii też wymysliłaś Cnotliwy to tylko ja tu jestem phii tez napisałeś a skąd ta wiedza.....jakaś ankieta na forum była na ten temat -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
robert.83 Re: upiłam się... 06.09.09, 19:07 Czemu jak widzę ten post to się szczerzę? Aleossochossi? Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: upiłam się... 06.09.09, 18:58 I tak udowodniono wpływ Papa Dance na dobry nastrój i na rozwój zdolności kulinarnych Dobry wieczór. Zauważyliście jak szybko robi się zmierzch? Jesień? Odpowiedz Link
frip0 Re: upiłam się... 06.09.09, 19:02 > Zauważyliście jak szybko robi się zmierzch? Jesień? Chwalic Boga Ja te pore uwielbiam Odpowiedz Link
frip0 Re: upiłam się... 06.09.09, 19:19 Ale jak tu jesieni nie uwielbiac- te długie wieczory, przemyśleia, nastrojowa muzyczka........ Odpowiedz Link
aglajaaa Re: upiłam się... 06.09.09, 19:20 Marzenie... u mnie jak zwykle odwrotnie to dobry nastrój wpływa na konieczność(!) słuchania PD A jesień (pomimo tego, że ją lubię) zagląda zdecydowanie za wcześnie... Odpowiedz Link
tapatik Re: upiłam się... 06.09.09, 22:28 aglajaaa napisała: > ... szczęściem > Pooooooważnie > Nie wiem skąd to... Pij, pij.. będziesz łatwiejsza Odpowiedz Link