Gość: mallina Re: camerton - bóc i ham IP: *.dip.t-dialin.net 18.03.02, 19:51 ee tam..wcale nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Auala Re: camerton - bóc i ham IP: 217.99.1.* 18.03.02, 21:40 Gość portalu: www napisał(a): > jw. Nie zgadzam sie- jkazdy ma prawo do wyrazania swoich opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan? Re: camerton - bóc i ham IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 13:33 camerton włożył kij w mrowisko i dostał razy, trzymaj sie camerton. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 33 Re: camerton - bóc i ham IP: *.chello.pl 19.03.02, 13:41 nie dostal - to dobry człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
camerton Re: camerton - bóc i ham 19.03.02, 13:42 co tu się odbywa - można się dowiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siano Re: camerton - bóc i ham IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 13:47 Wątek poraża głębią.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan? Re: camerton - bóc i ham IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 13:48 wydaje się że ktoś chce Cię obrazić ,stawiam na Asie z innego wątku(koleżanka pp) ,serwer wysyłkowy ten sam :adres .chello.pl ale moge się mylić.Jeśli tak z góry przepraszam. pozdr. camerton Odpowiedz Link Zgłoś
camerton Re: camerton - bóc i ham 19.03.02, 13:53 dzięki ale chyba skutek jakby odwrotny od zamierzonego.. są tu jednak również fajni ludzie dobrze wiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: camerton - bóc i ham IP: *.chello.pl 19.03.02, 14:20 No to przeprosiny przyjęte, bo rzeczywiście się mylisz Fan. Proponowałam na innym wątku taki projekt, ale jednak go nie założyłam, chłopaki podali sobie ręce i jest dobrze. W całym forum spotykam ludzi, którzy piszą z tego samego serwera co ja, czasem zgadzam się z nimi, czasem nie, ale miałabym odwagę podpisać się swoim imieniem pod wątkiem który założę, wierz mi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan? Re: camerton - bóc i ham IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 14:31 Przepraszam Asiu raz jescze i pozdrawim również. Odpowiedz Link Zgłoś
camerton Re: camerton - bóc i ham 19.03.02, 14:33 ale może już się tu nie przepraszajcie więcej bo widok tego wątku na samej górze..... rozumiecie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś