picia 27.04.01, 14:52 Ludzie,otokłeszczon! W jaki sposób-dokładne odpowiedzi-przyozdobiłem swoją megagitare przed odejsciem z domu bb??? 20 NAJDOKŁADNIEJSZYCH i Najszybszych odpowiedzi nagradzone bedzie T-shirtami z podpisem PA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwerty Re: Pytanie konkursowe od PICI IP: *.it.pl 27.04.01, 15:08 kurde, nie mam pojecia pamietam tylko majtki Gosi w srodku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tweed Re: Pytanie konkursowe od PICI IP: *.grey.com.pl 27.04.01, 15:15 picia napisał(a): > Ludzie,otokłeszczon! > W jaki sposób-dokładne odpowiedzi-przyozdobiłem swoją megagitare przed > odejsciem z domu bb??? > 20 NAJDOKŁADNIEJSZYCH i Najszybszych odpowiedzi nagradzone bedzie T-shirtami z > podpisem PA wsadziles tam gosi majty? Odpowiedz Link Zgłoś
sseba Re: Pytanie konkursowe od PICI 27.04.01, 15:16 co ty? Gosia sama je wsadzila :-) potajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos Re: Pytanie konkursowe od PICI IP: *.pl-net.pl 27.04.01, 15:19 Chyba założyłeś gitarze swój kapelusz NIKE. Nie liczac oczywiscie majt Gosi (perfumowanych). Odpowiedz Link Zgłoś
sseba Re: Pytanie konkursowe od PICI 27.04.01, 15:21 a mi sie wydaje ze gitara byla w czarnym futerale :-) i cos miala na glowie (albo czapke albo chustke) czesci intymne gitary skrywaly majtki. ale pytanie jest ogolnie trudne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basik Re: Pytanie konkursowe od PICI IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 27.04.01, 15:22 Niespodzianką od Małgosi byly jej perfumowane figi w gitarze./to chyba był pomysł Manueli/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatek Re: Pytanie konkursowe od PICI IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.01, 15:25 Czapka na szyjce i czarny obcisły futerał? Odpowiedz Link Zgłoś
lars1984 Re: Pytanie konkursowe od PICI 27.04.01, 15:25 Oczywiscie ze byly to majtusie Malgoski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lambo Re: Pytanie konkursowe od PICI IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.01, 15:37 Chyba gitare podpisal kazdy mieszkaniec czarnym lub granatowym mazakiem, goska z manuela wsadzila do pokrowca (czarnego) swoje wyperfumowane i wycalowane przez siebie i manuele majtki (biale) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos Re: Pytanie konkursowe od PICI IP: *.pl-net.pl 27.04.01, 15:51 Heja Picia, No to czym w koncu przystrioles megagitare? Majtki, szal, czarny pokrowiec i czapka. Daj cynk bo internauci ubiora ja w koncy w skafander kosmiczny Gagarina i rękawice Gołoty!!! P.S. Jak odebrac koszulke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Pytanie konkursowe od PICI IP: *.bhv.pl 27.04.01, 15:58 - czarny pokrowiec - majtki Gosi (do pudła) - czapka na górę Odpowiedz Link Zgłoś
gregi Re: Pytanie konkursowe od PICI 27.04.01, 22:52 miales majtki od manueli i gosi szal gitare kapelusik nike czarny biale jeansy torbe i walizke bigbrother.p.s dostane koszulke????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Pytanie konkursowe od PICI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.01, 16:31 wiec tak na pewno gitara byla w czarnym futerale (małozniszczonym) a srodku byly majtki Gosi (ktore wczesniej razem z Manuelą pocałowały i spryskaly perumami) na futerale bla twoja czapka i to chyba na tyle pozrdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BETI Re: Pytanie konkursowe od PICI IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 27.04.01, 21:45 1. był futerał -czarny (mam czarno-biały telewizor) 2. w futerale (lub w gitarze?) majtki Gosi - tylko raz założone; 3. wydłużona część futerału obwiązana chustką (od kogo?) A czapeczka to chyba była na Twojej głowie. Trafiłam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksyh Re: Pytanie konkursowe od PICI IP: *.tele2.pl 27.04.01, 22:26 picia napisał(a): > Ludzie,otokłeszczon! > W jaki sposób-dokładne odpowiedzi-przyozdobiłem swoją megagitare przed > odejsciem z domu bb??? > > Gosia i Manuela pomalowały usta. Potem przyłożyły je do koronkowych majteczek Gosi. (które miała tylko raz na sobie) Spryskały majtki perfumami i schowały je do pokrowca z "megagitarą". Chyba wszystko. Ksyh i wszystko jasne!!!!!!!!! Aha mam jeszcze jedno pytanko: Jeżeli wygram to skąd będziecie wiedzieć gdzie wyslać nagrodę ???(albo chociaż napisać jak odebrać ją???) w razie czego podaje maila: krdomans@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jim Re: Pytanie konkursowe od PICI IP: *.tele2.pl 27.04.01, 22:34 Do megagitary zaostały włożone perfumowane,z odbiciem ust(Manueli i Gosi)majtki Gosi - które miała tylko raz na sobie. Megagitara była w czarnym futerale!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kat Re: Pytanie konkursowe od PICI IP: *.rumia.sdi.tpnet.pl 27.04.01, 22:37 w środku majtki (założone tylko raz) od Gosi, z odciśniętym pocałunkiem jej i Manueli oraz poperfumowane. Gitara była w czarnym pokrowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
gregi Re: Pytanie konkursowe od PICI 28.04.01, 11:55 miales majtki z całusami od manueli i gosi czrny kapelusik nike gitare torbe walizke srebrna big brother kurtke z zadania z samochodem na ktorej z tylu byla gwiazda z napisem picia gladiator i ze wszystkimi podpisami mieszkancow bb. P.S Dostane koszulke??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lambo Re: Pytanie konkursowe od PICI IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.01, 22:34 I CO Z TYMI KOSZULKAMI !?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś