Dodaj do ulubionych

Kubańczyk?

IP: 213.25.197.* 14.12.01, 23:38
Jak to jest? Nazywa się Rubasiński, a ojca ma Kubańczyka. No i to imie - takie
niekubańskie... No i jak go pierwszy raz zobaczyłem, to zupełnie nie z Kubą mi
się skojarzył...
Ja tam przeciwko... Niekubańczykom nic nie mam. Z takim jednym Niekubańczykiem
to nawet kiedyś... ho ho, ale po co gadać, że się jest Kubańczykiem, jak się
jest... Niekubańczykiem...:-)

Zrozumieliście o co mi chodzi?
Obserwuj wątek
    • nina_ Re: Kubańczyk? 14.12.01, 23:47
      To nie jest istotne,kubanczyk czy tez inny niekubanczyk. Zastanawiam sie,jak
      mozna w lat 20 nie miec w sobie nic zycia i byc takim nudziarzem. Zachowuje sie
      jak by byl emerytem.
      • Gość: La_ki22 Re: Kubańczyk? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 00:03
        Chciałabyś zeby się z tobą bzykał i wtedy nie byłby nudziarzem. Chcesz go mieć
        u siebie w środku i poczuć jego banana?
      • Gość: Mar Re: Kubańczyk? IP: 213.25.197.* 15.12.01, 12:35
        nina_ napisał(a):

> To nie jest istotne,kubanczyk czy tez inny niekubanczyk.

Nie jest istotne, ale ciekawe

> Zastanawiam sie,jak
        > mozna w lat 20 nie miec w sobie nic zycia i byc takim nudziarzem. Zachowuje sie
        >
        > jak by byl emerytem.

Nie każdy musi być hiphopowcem, który jest ciągle cool, lubi imprezki, zna się na
        młodzieżowej muzyce i we łbie ma siano. Włącz sobie MTV albo Tenbit na TVN, to
        tam jest takich pełno... Nie wiem skąd się bierze ten spokój, ale może jest to
        włośnie dojrzałość, której mu tak wszyscy odmawiają.
    • Gość: anka WITAJ NINO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 00:08
      WIDZĘ, ŻE ZNOWU PUSZCZASZ SIĘ NA FORUM. DO DOMU CIPOLINDO.
    • Gość: erwinboo David jest beznadziejny!!!!! IP: *.chello.pl 15.12.01, 18:15
      Swoja glupota bije wszytskich na glowe. Gdzie ten facet chodzil do szkoly.
      Mieszka w Polsce od 14 lat (czyli od 1 klasy szkoly podstawowej chodzil do
      polskiej szkoly) a skladnia jego wypowiedzi przyprawia o mdlosci i
      szczekoscisk. Przeciez on nawet jednego slowa nie potrafi poprawnie
      powiedziec!!!! ZGROZA!!! Zdal mature i jest na drugim roku studiow !!!!!
      RANY!!!!! A poza tym potworny brudas: smierdzace spodnie, stare, grube
      skarpety, od 3 miesiecy te same i do tych skarpet nie zapiete klapki!!!!!!
      Rzygac sie chce!!!!!!!
      • maczek100 Re: David jest beznadziejny!!!!! 15.12.01, 18:56
        MAR gratylacje za extra grzebanie w internecie , niezłe to z dawdem, a to dupek.
        • Gość: Mar za co gratulacje??? IP: 213.25.197.* 15.12.01, 21:05
          ja nic nigdzie nie wygrzebałem...???
      • Gość: Jakub Re: Moje podsumowanie ;-) Dawidek nie wygrasz IP: *.zanet.pl 15.12.01, 21:55
        Gość portalu: erwinboo napisał(a):

> Mieszka w Polsce od 14 lat (czyli od 1 klasy szkoly podstawowej chodzil do
        > polskiej szkoly) a skladnia jego wypowiedzi przyprawia o mdlosci i
        > szczekoscisk.

POPRAWKA: Mieszka w Polsce OD 14 ROKU ŻYCIA, a nie od 14 lat! W wieku 14 lat
        człowiek ma już wykaształcone kości i mięśnie żuchwy, a to wiąże się z wymową. Do
        tego język kubański i polski są specyficzne, więc o poprawną wymowę trudno.

Jednak ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ w kwestii składni i inteligencji. I o ile nad tym
        pierwszym można pracować, to nad drugim mając 20 lat już nie bardzo... ale wiele
        rzeczy jest tylko z pozoru niemożliwych...

Określenie Dawida mianiem nudziarza i osoby przypominającej zachowania emeryta (
        pod czym się podpisuję), może obrażać nasze kochane Babcie i Dziadków... ale
        prawda może boleć.

To miło, że możemy zobaczyć film na www.big-brother.show.prv.pl , ale mie dziwi
        jedno. Dlaczego ujawnia się to przed finałem? Wychodzi to subiektywna postawa
        twórców strony, bo raczej nie ich pogoń za sensacją (ujawniliby to bowiem od
        razu).

Pozdrawiam...
        a Dawid i tak nie wygra!!!

PS. Trochę to świńskie zachowanie, że film ujawniają dopiero teraz...
        ale mi się podobało :-)

wwww.big-brother.prv.pl <-
      • Gość: BOLO Re: David jest beznadziejny!!!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.12.01, 22:03
        Popieram w 100%. a wogóle BB2 to flaki z olejem. Jeszcze jak byli: Irek, Arek i
        Ilona to ja cię mogę, ale teraz to syf, kiła i mogiła!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka