Dodaj do ulubionych

Otwarcie Tesco

26.05.11, 15:25
Co sądzicie o naszym nowym supermarkecie Tesco?

Z mojej strony dodam,że byłam pół godziny po otwarciu i przejść się nie dało:/. Chyba ludzie z całego powiatu się zjechali. Wąskie przejścia,sporo mniej miejsca niż w Wafelku.
Ceny nie zachęcają raczej do kupowania, za to są produkty markowe,które były nie dostępne wcześniej we Włoszczowie no i firmowe - tescowe...
Nawet balony rozdawali... a był Pan z mikrofonem,który tylko przeszkadzał ludziom w zakupach.Nie wspomnę już o tym,że kilka razy nie było prądu... Kiepska organizacja.
A jak wasze wrażenia?
Obserwuj wątek
    • hipohondryk1 Re: Otwarcie Tesco 26.05.11, 16:51
      Ciasno. Będzie ciężko minąć się dwoma wózkami. Poza tym - ujdzie. Ceny jak ceny, jedno taniej drugie drożej. Jak wszędzie.
      • q_q_q Re: Otwarcie Tesco 26.05.11, 20:52
        Tesco jak Tesco. Okoliczne sklepy, a nawet te trochę dalej połozone, obniżyły trochę ceny na artykuły pierwszej potrzeby - np. Żywiec w puszce w Tesco 3,19 a w Euro sklepie koło zawodówki 2,99 :):):) Taniej niż w Biedronce:) Wielki pozytyw ;)
        • pro83fus Re: Otwarcie Tesco 29.05.11, 20:34
          Zawsze jak jest otwarcie nowego sklepu są tłumy. Nawet jeśli ktoś nie ma zamiaru kupować wchodzi pochodzić. Pamiętam co się działo jak otwierany był WAFELEK czy BIEDRONKA. Dokładnie to samo, walka i kłótnie o wózki. I nie sądzę żeby inne małe sklepiki poupadały. Tak samo mówili przy otwarciu Biedronki. Jakoś nie słyszałem żeby z tego powodu pozamykano jakieś sklepy. Do puki człowiek zarabia to będzie wydawał czy to w duzym markecie czy osiedlowym sklepiku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka