Dodaj do ulubionych

KONCERT GORĄCYCH SERC - Krasocin 13.01.2007

03.01.07, 14:32
XV Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy
Sobota 13.01.2007
Krasocin - Remiza OSP

KONCERT GORĄCYCH SERC zagrają:

W K G
DENATURAT
HEADSHOT

Po koncercie do rana muza z płyt w klimacie punk, reggae, rock

Organizatorzy: Sztab WOŚP przy GP w Krasocinie oraz Krewni i Znajomi Królika

Start godz. 19.00
Wjazd: 8 zł

Patronat honorowy
Wójt Gminy Krasocin - Józef Siwek.
Obserwuj wątek
    • krasota Re: KONCERT GORĄCYCH SERC - Krasocin 13.01.2007 03.01.07, 16:44
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,999,54561565,54852454.html
    • krasota Re: KONCERT GORĄCYCH SERC - Krasocin 13.01.2007 04.01.07, 19:38
      Będzie się działo, oj będzie się działo ;)
      • lord.vader1 Re: KONCERT GORĄCYCH SERC - Krasocin 13.01.2007 05.01.07, 11:05
        No proszę, a jednak można.
        Gratuluję konceptu. Tak trzymać.
        • krasota Re: KONCERT GORĄCYCH SERC - Krasocin 13.01.2007 05.01.07, 13:26
          www.wolnykrasocin.prv.pl/
        • cineo Re: KONCERT GORĄCYCH SERC - Krasocin 13.01.2007 06.01.07, 14:37
          i mnie się podoba: rotfl
    • miejscowy.element Re: KONCERT GORĄCYCH SERC - Krasocin 13.01.2007 06.01.07, 10:03
      Ale Kosmos
    • cineo Re: KONCERT GORĄCYCH SERC - Krasocin 13.01.2007 13.01.07, 09:13
      Dwa dni grania w gminie Krasocin
      Kategoria: WOŚP
      Powiat: Włoszczowa
      Rozpoczęcie: sobota, 13 stycznia 2007, 16:00
      Zakończenie: niedziela, 14 stycznia 2007, 20:00

Ciekawe, dwudniowe granie zapowiada się także w gminie Krasocin. XV Finał
      Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy rozpoczyna się tutaj w sobotę.
      Orkiestrowe granie zacznie się w Domu Ludowym w Sułkowie o godzinie 16. Będzie
      tam można obejrzeć jasełka bożonarodzeniowe, które zostaną połączone ze zbiórką
      pieniędzy na rzecz dzieci poszkodowanych w wypadkach.

W sobotę w starej remizie Ochotniczej Straży Pożarnej w Krasocinie o godzinie
      19 odbędzie się Koncert Gorących Serc, w którym zagrają takie zespoły jak: WKG
      z Kielc, DENATURAT z Szydłowca oraz HEAD SHOT z Bukowy oraz Defraudacja z
      Zagnańska. Wstęp kosztuje 8 złotych. Po koncercie, aż do świtu będzie można
      pobawić się przy dźwiękach muzyki alternatywnej puszczanej z płyt.

W niedzielę od wczesnych godzin porannych na ulicach Krasocina, Stojewska i
      Mieczyna z orkiestrowymi puszkami pojawią się wolontariusze. Organizatorzy
      imprezy: Grzegorz Dąbrowski i Aleksander Górecki oraz krewni i
      znajomi „Królika” zapraszają po południu do Zespołu Placówek Oświatowych w
      Krasocinie. O godzinie 15 rozpoczną się tam występy artystyczne uczniów. Na
      początek przedstawienie teatralne „Jaś i Małgosia”.

Potem dla miłośników muzyki strażackiej zagra orkiestra Ochotniczej Straży
      Pożarnej z Krasocina, a swoje umiejętności wokalne zaprezentuje miejscowe Koło
      Gospodyń Wiejskich. W tym samym czasie trwać będzie kiermasz publikacji na
      temat gminy Krasocin, wystawa zatytułowana „Krasocin i okolice w obiektywie”
      oraz aukcja gadżetów. Organizatorem koncertu jest sztab WOŚP przy Gimnazjum
      Publicznym w Krasocinie.

W sąsiedniej Bukowie również będzie się działo w najbliższą niedzielę. Kwesta
      rozpoczyna się tutaj o godzinie 8 rano. O godzinie 15 odbędzie się wielki,
      kolorowy, głośny przemarsz wokół osiedla. Godzinę później rozpocznie się
      koncert Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy na hali sportowej w szkole. Wezmą
      w nim udział: dzieci z Samorządowego Przedszkola, Szkoły Podstawowej i
      Gimnazjum w Bukowie, dzieciaki z ogniska muzycznego działającego przy
      Stowarzyszeniu Społeczno - Kulturalnym „Razem” oraz dzieci z koła tanecznego
      działającego przy tymże stowarzyszeniu. Przewidziana jest również licytacja
      prac plastycznych oraz słodki kramik.

old.echodnia.eu/wosp/?cat=2&id=1361
      • qrodek1 Re: KONCERT GORĄCYCH SERC - Krasocin 13.01.2007 13.01.07, 10:18
        LOL - ale się pozmieniało. Ciekawe czy władza wspiera organizatorów?
    • zeppelyn Re: KONCERT GORĄCYCH SERC - Krasocin 13.01.2007 14.01.07, 15:03
      Koncert był naprawdę świetny. Dawno się tak dobrze nie bawiłem:)
      Pozdrowienia dla organizatorów!:)
      • cineo Re: KONCERT GORĄCYCH SERC - Krasocin 13.01.2007 15.01.07, 13:06
        :)
        • herkulesxxx KONCERT GORĄCYCH SERC - Krasocin 13.01.2007 15.01.07, 15:17
          Byłem na "Koncercie" w Krasopcinie 13 stycznia - Żenada.
          Kto był organizatorem tego byle czegoś.
          Mam nadzieje że to nauczka na przyszłość aby nie robić tego nigdy więcej.
          A zapomniałbym że to nie jest tylko wyłącznie moja opinia.
          Wąskie grono zwolenników owej muzyki winni spotykać się w lesie.
          Przepraszam jeżeli kogoś to ubodło.
          • krasota Re: KONCERT GORĄCYCH SERC - Krasocin 13.01.2007 16.01.07, 14:37
            herkulesxxx napisał:

> Byłem na "Koncercie" w Krasopcinie 13 stycznia - Żenada.
            > Kto był organizatorem tego byle czegoś.
            > Mam nadzieje że to nauczka na przyszłość aby nie robić tego nigdy więcej.
            > A zapomniałbym że to nie jest tylko wyłącznie moja opinia.
            > Wąskie grono zwolenników owej muzyki winni spotykać się w lesie.
            > Przepraszam jeżeli kogoś to ubodło.

No właśnie. Nie rozumiem co Ci się nie podobało. Muzyka punk - rock'owa?
            Pewnie niektórzy, tacy jak Ty woleliby jakieś smęty południowo - amerykańskie.
            Skąd określenie "byle co"?
            Pozdrawiam i również bez urazy.
          • ckwm Re: KONCERT GORĄCYCH SERC - Krasocin 13.01.2007 17.01.07, 15:12
            hello, herkulesxxx był w Krasopcinie i mu sie nie podobało szkoda, że nie
            zajrzał do nas do nas do Krasocina, tam była świetna impreza. Pozdrawiam
            wszystkich którzy dobrze się bawili...
            fotki z imprezy są na
            www.wolnykrasocin.prv.pl
            • cineo Re: KONCERT GORĄCYCH SERC - Krasocin 13.01.2007 17.01.07, 19:23
              www.wolnykrasocin.prv.pl widzę, że impreza była udana :)
              pozdrawiam
              PS. Krasota może zrób szpilę ze stronką
              • krasota Re: KONCERT GORĄCYCH SERC - Krasocin 13.01.2007 17.01.07, 20:15
                cineo napisał:

> www.wolnykrasocin.prv.pl widzę, że impreza była udana :)
                > pozdrawiam
                > PS. Krasota może zrób szpilę ze stronką

Zrobione - pozdrawiam.
          • puella10 Re: KONCERT GORĄCYCH SERC - Krasocin 13.01.2007 18.01.07, 15:30
            mam takie samo zdanie na temat miejscowych disco , tylko powinniście się
            spotykać w stodole na młocce zboża cepami. upa, upa. i nie będę nikogo
            przepraszać za niechcącą obrazę. jeśli chcesz w krasocinie stachurskiego to
            idź do miejscowego k.o.wca w gminie. na koncercie było super, a zebrana kasa
            mówi za siebie
          • biessy Re: KONCERT GORĄCYCH SERC - Krasocin 13.01.2007 18.01.07, 18:24
            witam panie herkules, mówisz pan żenada więc sie pytam co pan chciałby zobaczyć
            w Krasocinie, co panu odpowiada.Sądzę żeś pan niewiele jeszcze w życiu widział,
            nie mówiac już o zrozumieniu przekazu jakiejkolwiek wyższej sztuki, czy to
            będzie teatr, książka, obraz,hepening,muzyka.Podstawową rzeczą jest szacunek do
            czegokolwiek i kogokolwiek a jeśli pan nie potrafisz tego z siebie wykrzesać to
            chociaż wysil się pan na obojętność, nie wspomnę o tolerancji.Czepiasz się pan,
            a nie spojrzysz na to szerzej co ci młodzi ludzie zrobili. Dlamnie jest to
            kapitalna rzecz, obojętne jaka by to nie była muzyka, to zrobili to w bardzo
            szczytnym celu, podzielili się swoją kasą z kimś jeszcze. gdyby oni tego nie
            zrobili to co? niiiiccccc.Dzieciaki działajcie tak dalej i nie zwracajcie uwagi
            na malkontentów tacy zawsze się znajdą, Owsiak też miał wielu wrogów.Mam
            nadzieję że niedługo zaprosi nas pan do Krasocina na Tango Mrożka albo na
            koncert Krystyny Prońko, a może pan nie wiersz o co chodzi. Chciałbym znać
            pańskie upodobania muzyczne, o autorów książek nie pytam z wiadomych powodów.I
            jeszcze jedno apropo przekazu (tekstu)często jest ważniejszy niż sama muzyka i
            wyraża to co chciało by sie nieraz wykrzyczeć samemu tylko trzeba się
            wsłuchać.Mi nie przeszkadza żadna muza najwyżej jej nie słucham. A jeśli
            dzieciaki coś robią to nie upierdalaj im skrzydeł. Jakby powiedział
            nieodżałowany pan Janek Himilzbach ,, mają skurwysyny diament ale nie potrafią
            go oszlifować'' Jestem ciekawy zdania innych forumowiczów.
          • utikanaha do herkulesa 19.01.07, 22:17
            koleś nikt nie trzymał cię na siłę na tym koncercie, były plakaty mogłeś
            czytać, czytając punk reggae rock wiedziałam czego się spodziewać.A ty co,
            chciałes warunków jak pod krechą albo we wspaku na ślaskiej. Rozmawiałam ze
            znajomymi i czekamy na wiecej takich imprez.I nie wyganiaj nas do lasu.Cześć.
    • zeppelyn Re: KONCERT GORĄCYCH SERC - Krasocin 13.01.2007 15.01.07, 17:31
      Nie chodzi tutaj o to kto grał. Nie chodzi też o to jak to wszystko było
      zorganizowane. Ważne jest to że ktoś próbował zrobić Coś w takiej kulturalnej
      dziurze jaką jest Krasocin. I poniekąd mu sie to udało. Że ty sie nie bawiłeś to
      nie znaczy ze bylo źle. Bawiło za to 30 innych osób. Nikt Cie nie zmuszał do
      wysłuchiwania, więc swoje durne opinie zachowaj dla siebie. Mogłeś jechać na
      dyskotekę do Żelisławic czy gdzie tylko. Wolny wybór. Nie wiem skąd ty jesteś
      koleś, ale jak z Krasocina to już wogóle ciebie nie rozumiem..
    • faust1980 Re: KONCERT GORĄCYCH SERC - Krasocin 13.01.2007 19.01.07, 09:02
      Witam wszystkich !

Jakieś 9 lat temu wyprowadziłem się z Pięknocina, ale słuchy o organizowanym
      koncercie do mnie dotarły. Niestety kompletny brak wolnego czasu niepozwolił mi
      na uczestnictwo w tym przełomowym wydarzeniu, jednak jak czytam Wasze relacje to
      serce mi się ściska, że nie mogłem tam być - razem ze starymi wyjadaczami.
      Postrófka dla Alka, Freda, Królika i całej reszty - trzymajcie się stare
      pierdziele. Mam nadzieję, że tego typu imprezy częściej będą gościć w Krasocinie.
    • krasota Re: KONCERT GORĄCYCH SERC - Krasocin 13.01.2007 29.01.07, 22:32
      Ahoj!!!
      Gwoli ścisłości na gminnej stronie parę fotek ze "szkolnej" WOŚP w Krasocinie. Oj działo się ;)
      tinyurl.com/2gjgtu
    • 1978aa Re: KONCERT GORĄCYCH SERC - Krasocin 13.01.2007 09.02.07, 21:42
      Szkoda , że 10 lat temu nie było takich imprez w Krasocinie:-\\\\\
      • lord.vader1 Re: KONCERT GORĄCYCH SERC - Krasocin 13.01.2007 10.02.07, 11:24
        spokojnie - to dopiero początek :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka