arioso1 11.08.07, 23:39 proszę o komentarze nt tego wózka- dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julia78 Re: graco ultima plus 12.08.07, 17:58 Ja mam i jestem bardzo zadowolona choć nie jest to wózek idealny. Kupiłam go bo musiałam jeździć z małym na rehabilitację i musiałam wózek wraz z dzieckiem wnosić na wysokie 2 piętro ;-) Plusy to wg mnie - waga, rozkładane zupełnie na płasko oparcie, półeczka dla dziecka i ogromny, odpinany kosz. Minusy - brak regulowanego podnóżka-zależy więc w jakim wieku dziecko. Mojemu nóżki zwisały i było to niewygodne. Kółka jako takie-w mieście super, na zakupy super ale już jazda po piasku i dziurach to masakra. Mam 2 wózki-na spacery po lesie, parku, błocie piachu i śniegu używam Kortiny Roana (ciężka ale super stabilna i na miękkim zawieszeniu) a na krotkie zakupy i jazde po miescie Ultimę. Odpowiedz Link Zgłoś
julia78 Re: graco ultima plus 12.08.07, 18:03 Bylismy w tym roku na wakacjach nad jeziorem w lesie i nawet sie sprawdził choć komfort jazdy nieporównywalny do wózka na dużych pompowanych kołach i z dobra amortyzacją. Ma też dość mocne hamulce co ważne w niektórych przypadkach. Po złożeniu nie zajmuje tez zbyt duzo miejsca (my złożony wkładaliśmy za przednie siedzenie pasażera)- choć typowe parasolki zajmują zdecydowanie mniej. Generalnie nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś