poinsecja09 26.06.10, 19:54 odkupie lek o nazwie dostinex 8 tabletek. W polsce kosztuje okolo 350 zl. Słyszalam ze w u Was mozna dostac go znacznie taniej. Moze akurat trafie na osobe na tym forum, ktora bedzie miec ten lek w domu, i nie bedzie go juz potrzebowac Pozdr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tlum.cz Re: odkupie lek 26.06.10, 22:27 Polską receptę możesz realizować również w czeskiej aptece. Odpowiedz Link
poinsecja09 Re: odkupie lek 27.06.10, 11:56 z tym. ze cena nie będzie taka sama poza tym do Czech mam tysiąc kilometrow Odpowiedz Link
kanapony Re: odkupie lek 08.07.10, 14:54 pewnie, że nie będzie realizowałam kiedyś polską receptę na 1 opakowanie leku dofinansowanego w Polsce normalnie płacę jakieś 12-14zł za to tu, w Brnie, zapłaciłam 100% i jeszcze pani dała mi drugie opakowanie - w sumie 30 koron... od tej pory nic już nie kupuję w polskiej aptece Odpowiedz Link
1dpirwitz Re: odkupie lek 02.08.10, 20:39 a czy ktos z Panstwa bylby sklonny pomoc mi w zrealizowaniu recepty? chodzi o lek ktory nie jest dostepny w polsce. recepta wypisana jest przez moja mame lekarza, wszystko w 100% legalnie i bezpiecznie. ja nie moge pojechac do czech bo mam teraz praktyki medyczne i nie moge ich opuscic. czy moge liczyc na Wasza pomoc? dpirwitz@gmail.com kanapony napisała: > pewnie, że nie będzie > > realizowałam kiedyś polską receptę na 1 opakowanie leku > dofinansowanego > w Polsce normalnie płacę jakieś 12-14zł za to > > tu, w Brnie, zapłaciłam 100% i jeszcze pani dała mi drugie > opakowanie - w sumie 30 koron... > > od tej pory nic już nie kupuję w polskiej aptece > > Odpowiedz Link