Dodaj do ulubionych

Szukam noclegu w Pradze 29.08-01.09.2010

25.08.10, 09:04
Szukam noclegu w centrum Pragi dla 3 osób dorosłych + małe dziecko
(minimum 2 pokoje).
Proszę o informacje na forum lub na maila gazetowego.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kytutr Re: Szukam noclegu w Pradze 29.08-01.09.2010 25.08.10, 10:02
      Nie chcę być niegrzeczny, ale czy to nie prośba typu: "Hej, odwalcie całą robotę
      za mnie, bo nie chce. Przeszukajcie internet i podajcie mi te właściwe linki, bo
      ja nie znam angielskiego, nie znam czeskiego i nie mam czasu na tłumaczenie słów
      typu hotel, nocleg, pokoje do wynajęci czy apartament."

Więc ja żadnych linków nie podam, weźże się sam do roboty.
      • wislok1 Re: Szukam noclegu w Pradze 29.08-01.09.2010 25.08.10, 22:10
        Są ludzie, którzy się nie wezmą do roboty, bo mają taką mentalność, że się boją załatwiać samemu. Boją się panicznie RYZYKA.
        Najlepiej, żeby ktoś im coś załatwił, kupił, żeby się przykleić do innej rodziny na wczasach.
        Moja żona ma taką kuzynkę, strach się bać.
        • nerudo Re: Szukam noclegu w Pradze 29.08-01.09.2010 26.08.10, 14:06
          No.. A ty jestes facetem bez jaj i nie potrafisz powiedziec NIE... Żałosne.
          • wislok1 Wrrrr 26.08.10, 22:10
            Facet, uspokój się.
            O mnie się nie martw, nie jeżdżę z kuzynką żony na wczasy.
      • nerudo Re: Szukam noclegu w Pradze 29.08-01.09.2010 26.08.10, 14:14
        No widzisz jestem leniem (jak widzisz ty nie potrafisz nawet tego).
        Zastanawia mnie tylko fakt jaki byl sens pisania tych twoich wypocin, musiales sie bardzo nameczyc aby to napisac.
        Jak widac jak sie nie ma co do zaproponowania to sie pisze bzdury.
        Weź sie do pracy nierobie.
        • wislok1 Drogi panie 26.08.10, 22:18
          Forum dyskusyjne nie jest miejscem, gdzie ktoś panu załatwi nocleg w konkretnym terminie, przedstawi mnóstwo propozycji
          i jeszcze pan będzie wybrzydzał.

Rozumiem, że ktoś szuka wskazówek, prosi o namiary.
          Ale konkretny termin samemu się załatwia, samemyu decyduje, mamy podobno telefony, internet, itp.
          Ktoś panu zarezerwuje nocleg, panu się nie spodoba i jeszcze od pana oberwie.

Sam pan poszukaj i przestań obrażać innych, jak panu szczerze napiszą, co sądzą o takim lenistwie
          • nerudo Re: Drogi panie 27.08.10, 08:43
            Dziekuje za dobre rady, prosze rowniez zwrocic uwage ze zagladaja tu osoby ktore "oferuja" tam do wynajecia lokale noclegowe.
            Szerze mowiac nie rozumie jednego - jesli ktos nia ma cos normalnego do powiedzenia to po co pisze... Czyzby z nudow..?
            • kanapony Re: Drogi panie 27.08.10, 10:34
              tu prawie nigdy nie umieszcza się ofet noclegów...
              Może raz czy dwa jakiś pensjonat nowo-otwraty umieścił swoją reklamę
              ale to chyba jakiś przygraniczny
            • wislok1 Re: Drogi panie 27.08.10, 22:29
              Szczerze mówiąc, to niech pan wejdzie na hostelsclub,
              wpisze daty pobytu
              i wybierze miejsce noclegu.
              Jest naprawdę duuuużo hosteli, pensjonatów i hoteli w samym centrum, można wybierać i przebierać, ceny są w złotych, sa mapy okolicy, przy rezerwacji płaci się 10% zaliczki kartą kredytową.
              Naprawdę trudno coś polecić konkretnego, bo dla 5 klientów w "noclegowni" jest fajnie, dla 2 do d.... No i co najważniejsze, miejsca może nie być dla 4 osób w każdej "noclegowni", mamy sezon.
              Nie znam lepszej strony.
              Oczywiście takie wybieranie wymaga trochę czasu
    • wislok1 Taaa 25.08.10, 22:07
      Jest forum turystyczne, gdzie są wątki o noclegacg, np. ten:

forum.gazeta.pl/forum/w,806,114965579,114965579,Praga_noclegi.html
      • nerudo Re: Taaa 26.08.10, 14:18
        Dzięki za linka.
        Już wcześniej go czytalem ale tam polecają same hotele gdzieś nieco dalej od centrum.
        Ponieważ jade z małym dzieckiem zależy mi na tym aby być blisko centrum.

Pozdrawiam
        Miłego dnia
        • wislok1 Re: Taaa 26.08.10, 22:12
          Gdybyś zobaczył stronę hostelsclub, to byś zauważył, że jest tam dużo hosteli i pensjonatów w samym centrum Pragi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka