Dodaj do ulubionych

pasmanteria-Praga

30.09.10, 11:21
Hej,
czy ktoś z Was natknął się może w Pradze na pasmanterię z prawdziwego zdarzenia? Potrzebuję kupić naszywkę, taką, jaką naszywa się na materiał aby coś zamaskować albo dla ozdoby. Niestety nie mogę znaleźć w Pradze miejsca, gdzie coś takiego można kupić sad Byłam w Bila Labut - nie ma. Byłam też w Palladium w takim sklepie w podziemiach z różnymi włóczkami i mulinami - ale tam też nie ma. Wiem, gdzie kupić naszywki z zespołami muzycznymi ale wolałabym coś bardziej stonowanego smile Czy ktoś widział takie miejsce i mnie poratuje? Dzięki!
Obserwuj wątek
    • bw-k Re: pasmanteria-Praga 01.10.10, 12:40
      Widziałam małą pasmanterię na Trziste - Mala Strana, po przeciwnej stronie Ambasady Irlandii. Pasmanteria jest rownież v Kotvie, chyba na trzecim piętrze, vis a vis Palladium.
      Znam i bywam w jeszcze jednej,ale nie pamiętam nazwy ulicy. Wychodzi się na nią bocznym wyjściem z Palladiu - tym, które prowadzi na ulicę z torami tramwajowymi. Są tam również materiały,więc może...
    • laluna75 Re: pasmanteria-Praga 19.10.10, 16:06
      Niedaleko Polskiej szkoły - jest taka fajnie wyposażona pasmanteria - na ulicy Nuselskiej pomiędzy numerem 7 a 23 (dokładny numer nie znam). Na wysokości świateł.
      P.S. Naszywki można tez znaleźć w H&M... zależy czy Hello Kittty czy tez Spiderman... wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka