wislok1 26.05.04, 20:03 Dyskutujemy m.in. o GRANICACH między państwami takich jak nasza na Olzie i naszych sąsiadach z CZECH Naprawdę warto !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycho7 to forum jest zamkniete 18.06.04, 10:02 Z przyzwoitosci moglbys o tym napisac. Nie kazdy ma ochote pisywac na forach zamknietych. Po co wiec ma na prozno klikac aby sie o tym dowiedziec? Odpowiedz Link
wislok1 Re: to forum jest zamkniete 18.06.04, 10:42 Kto nie ma ochoty, ten nie będzie pisał na żadnym forum Odpowiedz Link
alex.stela Re: to forum jest zamkniete 18.06.04, 14:38 Widzisz, wiślok, jesteś nieprzyzwoity! WYJAŚNIAM: TAK, TO FORUM JEST ZAMKNIĘTE, DZIĘKI CZEMU NIE MA TAM NIEPOTRZEBNEGO OBRZUCANIA SIĘ BŁOTEM I PYSKÓWEK. TO FORUM JEST OTWARTE DLA WSZYSTKICH, KTÓRZY MAJĄ OCHOTĘ NA NIM PISAĆ. Odpowiedz Link
rycho7 nie bede pisal na forum zamknietym 18.06.04, 15:00 alex.stela napisał: > TO FORUM JEST OTWARTE DLA WSZYSTKICH, KTÓRZY MAJĄ OCHOTĘ NA NIM PISAĆ. Zamknietego forum nie mozna nawet przeczytac bez zapisywania sie. Mam zasade, ze nie zapisuje sie do zadnych organizacji - na forum zamkniete tez. I nie zmusi mnie do tego nawet ochota przeczytania lub napisania. Proste. Niestety kazdy kto dostaje nozyczki cenzorskie dostaje amoku, najbardziej na swoim wlasnym punkcie. Bo byc cenzorem to zajecie z gruntu niegodziwe. Z malpami z brzytwa nie mam zamiaru wchodzic w kontakt. Wiem jak sie skonczy. Odpowiedz Link
alex.stela Re: nie bede pisal na forum zamknietym 18.06.04, 16:04 Jak nie chcesz, to nie musisz. To było tylko zaproszenie, a nie nakaz. Odpowiedz Link
elve Re: nie bede pisal na forum zamknietym 18.06.04, 17:03 rychu, solennie informuję, że ja też mogę cenzurować, mimo że forum jest otwarte. mam nadzieję, że mimo to zostaniesz Odpowiedz Link
utrat Re: nie bede pisal na forum zamknietym 18.06.04, 22:53 elve napisała: > rychu, solennie informuję, że ja też mogę cenzurować, mimo że forum jest > otwarte. mam nadzieję, że mimo to zostaniesz ja na Czechoslowacji rowniez moge cenzurowac. informuje Cie, drogi Rychu po raz drugi o tym. i mimo, ze ta cenzura zdradzam idealy - ciagle nie zamierzam chamstwa tolerowac. I jakos nie czuje sie winny... A powinienem? Odpowiedz Link
rycho7 jako cham nie zamierzam probowac 21.06.04, 13:53 utrat napisał: > ciagle nie zamierzam > chamstwa tolerowac. I jakos nie czuje sie winny... A powinienem? Zgadnij? Odpowiedz Link
utrat Re: jako cham nie zamierzam probowac 21.06.04, 18:24 rycho7 napisał: > utrat napisał: > > > ciagle nie zamierzam > > chamstwa tolerowac. I jakos nie czuje sie winny... A powinienem? > > Zgadnij? no jakos nic nie przychodzi mi do glowy... pomozesz mi, drogi Rychu? Odpowiedz Link
rycho7 niestety nie pomoge 22.06.04, 21:24 utrat napisał: > no jakos nic nie przychodzi mi do glowy... pomozesz mi, drogi Rychu? Cenzorzy nie maja glowy. Kiscie sie we wlasnym sosie. Juz wiem kogo omijac. Odpowiedz Link
rycho7 Re: nie bede pisal na forum zamknietym 21.06.04, 13:50 elve napisała: > rychu, solennie informuję, że ja też mogę cenzurować, mimo że forum jest > otwarte. mam nadzieję, że mimo to zostaniesz To co pisze nie odnosi sie do otwartego forum Czechy. Bywam tu dosc czesto. Interwencji cenzorskich nie zauwazylem. Ale moze to wynika z "czeskiej materii". Moze jestes czeska "malpa z brzytwa". Zupelnie niegrozna. Nie mialem okazji rozpoznac tego gatunku. Odpowiedz Link
stary.prochazka morderca do potęgi trzeciej 21.06.04, 19:57 dobrze, w takim razie ja też przyłączam się do grona "morderców forów" i to do trzeciej potęgi (3 fora) razem z miejskim Forum Pruszków którym się opiekuję, a które jest jednym z najżywszych podwarszawskich forów, bo wielu ludzi chce mieć forum bez spamu i trolli, forum "Rosyjska Muza Filmy Knigi" na którym również tnę, kiedy tylko pojawia się polityka i odsyłam do specjalnie utworzonego w tym celu forum Polska-Rosja a także moim własnym forum prywatnym- "Filmy Barei", na ktorym zdarzyło mi się tylko kosmetycznie wycinać własne, juz niepotrzebne wątki. Cenzura jest koniecznością, drogi Rychu, bo każdy ma prawo do wolności wypowiedzi ale nie każdy umie z niego korzystać. Odpowiedz Link
alex.stela Re: to forum jest zamkniete 18.06.04, 14:40 Widzisz, wiślok, jesteś nieprzyzwoity! WYJAŚNIAM: TAK, TO FORUM JEST ZAMKNIĘTE, DZIĘKI CZEMU NIE MA TAM NIEPOTRZEBNEGO OBRZUCANIA SIĘ BŁOTEM I PYSKÓWEK. TAK, TO FORUM JEST ZAMKNIĘTE, ALE JEST OTWARTE DLA WSZYSTKICH, KTÓRZY MAJĄ OCHOTĘ NA NIM PISAĆ. To tylko tak, z przyzwoitości napisałem... Odpowiedz Link
stoik1 ale fajna dyskusja była 01.03.05, 20:46 a skoro juz podnoszę, to przy okazji -zapraszam również ( ale się ludzie czepiaja pierdół ) Odpowiedz Link
gin-z-tonikiem Re: ale fajna dyskusja była 01.03.05, 23:22 stoik1 napisał: > ( ale się ludzie czepiaja pierdół ) Jak się ktoś bardzo uprze, to się go nie przekona. Jak pisał Witkacy - Odpowiedz Link
slunko Re: to forum jest zamkniete 01.03.05, 23:48 a ja uwazam, ze zapisywanie sie jest jednak odpychajace. moi czescy znajomi nie czytaja forum ceskoslovensko, bo nalezy sie zapisac, a wiec tez zalozyc sobie konto w GW. a na to nie kazdy ma ochote. nie moge im tez wyslac linka, jesli piszecie tam cos ciekawego, bo oni jako niezapisani nie moga tego otworzyc. nie zawsze wiec jest tak, ze kto chce czytac, ten sie zapisze... Odpowiedz Link
utrat Re: to forum jest zamkniete 02.03.05, 09:26 z drugiej strony jednak stali bywalcy forum na pewno maja zalozone konto.... nie jest to trudne przeciez. Odpowiedz Link
gin-z-tonikiem zniechęcanie 02.03.05, 11:17 Może to i nie zachęca, ale za to chroni przed przypadkowymi komentatorami, którzy często lubią niewybredne żarty. A jak człowiek musie się zalogować, założyć konto, to mu się odechciewa. Ten, kto chce dyskutować na forum nawet się cieszy,że przypadkowe docinki zostają "odsiane". Wielka szkoda, że Twoi przyjaciele nie pisują na tym forum , byłoby o wiele bogatsze i ciekawsze dzięki ich głosom. Może uda Ci się ich przekonać, że warto ten jeden raz założyć konto (przecież to nic nie kosztuje) a będą mogli uczestniczyć we wszystkich forach. ZAPRASZAMY ich serdecznie do nas! (przepraszam za śmiałość, mam nadzieję, że mogę w imieniu Wszystkich tak napisać? a zwłaszcza w imieniu założyciela?) Odpowiedz Link
gin-z-tonikiem Re: zniechęcanie 02.03.05, 11:19 miało być: może to i ZNIECHĘCA, ale za to chroni przed przypadkowymi komentatorami. itd. Odpowiedz Link
wislok1 Kwestia gustu 02.03.05, 11:51 Jak ktoś nie chce pisać, to zawsze znajdzie wymówkę Odpowiedz Link