Dodaj do ulubionych

Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!!!

19.10.11, 16:08
zanosi sie na międzynarodowy skandal

www.novinky.cz/krimi/247924-snim-o-vrazdach-dekana-a-pedagogu-vyhrozuje-univerzite-v-brne-student.html
Obserwuj wątek
    • sieczu2010 Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 19.10.11, 19:47
      Widzicie - i jak ja się mam bronić. Napracowałem się nad schematami, obliczeniami itp., a oni ze mnie zrobili zwyrodnialca. Jak mogę się bronić, skoro sądy kompletnie olewają to, co napiszę.

----------------------------------------------------------------------------
      Jeśli chce pan napisać słownik czesko-polski, to musi pan znać język prasłowiański - doktor Roman Madecki (Uniwersytet Masaryka w Brnie) podczas egzaminu na studia doktoranckie.
    • wislok1 Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 19.10.11, 23:19
      No tak,
      Sieczu za kilka lat będzie śpiewał piosenkę Maleńczuka:
      "jutro wychodzę z więzienia, kilka lat życia diabli wzięli"
    • elve Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 20.10.11, 00:47
      ha! jak tylko zobaczyłam, że chodzi o studenta z Brna, coś mi zaświtało smile Sieczu nareszcie ma swoją minutę sławy.
      • zdenek.smetana Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 20.10.11, 09:15
        Wczoraj wieczorem był na stronie GW na pierwszej stronie:
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114875,10501834.html
        Żal człowieka, teraz to naprawdę ktoś mu powinien pomóc...
        Jak ktoś jest frustratem to nawet pobyt w Czechach mu nie pomoże, wręcz przeciwnie.
        • zdenek.smetana Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 20.10.11, 22:29
          Ciąg dalszy: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,10508045.html
          Jeszcze trochę i będzie europejski nakaz aresztowania wink
    • straszliwiec Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 20.10.11, 07:05
      A dziś nawet na onecie wiadomosci.onet.pl/swiat/polski-student-grozil-czeskiej-uczelni-masakra,1,4885427,wiadomosc.html Tylko, że tekst jest tendencyjny, spodziewałam się czegoś więcej po polskich mediach a nie bazowania na czeskim artykule. Dobrze, że chociaż sieczu wydał oświadczenie, więc któraś z agencji prasowych się z tym zapozna.
      sieczu.ic.cz/Oswiadczenie.pdf
      Nie rozumiem tylko, dlaczego sieczu zaprzecza sam sobie, mówiąc że w dniu zaklejenia zamków był w pl a później, że tego dnia podłożył ryby na uczelni.

A co do samego wyroku, żal mi chłopaka. Mam nadzieję, że jeszcze się odbije po tych niepowodzeniach. Jak mówią każdy kij ma dwa końce, więc pewnie dało się pewne rzeczy załatwić inaczej, ale buńczuczna natura nie jest łatwa w przejawianiu zapędów dyplomaty.
      • sieczu2010 Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 20.10.11, 07:28
        Było więcej zaklejeń zamków - to, do którego się przyznałem na stronach miało miejsce w lipcu 2010 i pojechałem wtedy do Polski na drugą turę wyborów prezydenckich.

To, za które mnie skazali - 6 lub 7 stycznia 2011. Między tymi akcjami były jeszcze inne, pojedyncze ataki tego typu.

Jeśli chce pan napisać słownik czesko-polski, to musi pan znać język prasłowiański - doktor Roman Madecki (Uniwersytet Masaryka w Brnie) podczas egzaminu na studia doktoranckie.
        • straszliwiec Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 20.10.11, 07:33
          Aha, w ten sposób, mogłeś to tak opisać w oświadczeniu, bo inni też mogą się przyczepić do tego bo wydaje się być nie logiczne. Chyba, że tylko ja niedokładnie przeczytałam.
          • sieczu2010 Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 20.10.11, 07:46
            Dzięki za uwagę. Poprawiłem. Jestem trochę zdenerwowany.

• gambriunus1 Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 20.10.11, 19:21
      Szczerze napisze ze mnie to juz nic nie dziwi...kompleksy ludzkie sa w stanie doprowadzić do najgorszych rzeczy, włącznie z namacalna zbrodnia. Według mnie niczym się nie rożni Sieczu ze swoimi kompleksami od zwykłej szmatki dającej za kasę.......takie samo pokrzywdzenie przez los, takie same kompleksy, taka sama krzywda innych ludzi i siebie - z uśmiechem na twarzy i poczuciem satysfakcji.....czy ktoś się temu jeszcze dziwi? postudiujcie troche psychologie zaburzeń osobowości to się dowiecie ciekawych rzeczy. .
      • marguy Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 20.10.11, 23:12
        Coz, igral, igral az sie doigral na wlasne zyczenie.
        Sam sobie spierniczyl zycie duza geba i pogarda dla innych.
        Czy jest w tym jakas paranoja?
        Byc moze 'syndrom prezesa' i latwe uleganie doktrynacji.
        • czechofil Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 21.10.11, 07:46

brno.idnes.cz/kdybych-chtel-vrazdit-tak-to-udelam-rika-student-ktery-hrozil-skole-117-/brno-zpravy.aspx?c=A111020_152754_brno-zpravy_bor
          • kanapony Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 21.10.11, 10:28
            w tekście jest chyba błąd ortograficzny !!!
            smile
            • ondrys Sieczu glowe w gore! 21.10.11, 12:09
              Sieczu glowe w gore! Wez tak:

najgorszy scenariusz to ten, ze na pare miesiecy sobie posiedzisz. Skonczy sie, przeniesiesz sie do Polski, znajdziesz robote, moze i slownik czesko-polski napiszesz. Ja robie kolekcje, wiec klienta juz masz smile. Ze jakis tam profesor jest leniwy, wiec zamiast ci pomoc, powie ze trzeba znac staroslowianski by sie cie pozbawil, to jego klopot, nie twoj. Zycie sie nie skonczy, swiat sie nie zawali (zakladajac, ze wyjdziesz przed 21/12/12 hehe).

Palac budynki, pamietaj o robotnikach ktorzy ciezko pracowali od 6-tej rano latem zima, by cos wybudowac, by uniwesytet powstal i studenci jak i ty nie uczyli sie w deszczu. I ich prace zniszczysz tylko po to bo kur*a tak?! Do palenia to papierosy sa, nie budynki smile.

Strzelajac ludzi, pamietaj ze oni bez bronie sa tak samo bezmocni twarz w twarz tobie, jak ty w twarz czeskiej justycy (o ktorej nie ma idealow, lecz twoj przypadek nie znam, nie nachlaniam sie na zadna z stron). Bramki pilarskie to do strzelania w nie sa, a nie ludzie smile.

Jesli profesorzy sa po stronie prawa, to sie nie kompromituj.
              Jesli ty jestesz po stronie prawa, to oni nie jesta warci takiej uwagi jak CT1 Udalosti Prime Time "Plomienie w Brnie" smile.

Do wydatkow energii polecam z wlasnych doswiadczen sport, seks, prace fizyczna - w tej kolejnosci smile. Pomaga to ciali i duszy.

Pozrawiam z Pola Krola smile,
              Ondrys.
              • wislok1 Daruj sobie takie teksty 21.10.11, 23:18
                Problem z sieczu polega na tym, że jest mocny w gembie, a nie w rozumie.
                Najpierw z hukiem zapowiada, co on to nie zrobi ( np. zabije się, wysadzi uniwerek oraz wyrżnie wykładowców ).
                Ktoś te chore brednie weźmie poważnie, zaalarmuje media oraz policję, zrobi się dym.
                I wtedy nasz "bohater" nagle staje się taki malutki, ze wszystkiego się wycofuje, skamle o litość jak szczeniak.

Tu trzeba psychiatry, nie policji i prokuratora
                • sieczu2010 Re: Daruj sobie takie teksty 22.10.11, 07:17
                  Sam sobie idź do psychiatry, czechofilski pajacu. Wiadomo było, że wszystko będzie obstawione. Jak inaczej zwrócić uwagę na pseudoproces bez żadnych dowodów? Zobaczymy, jaki będziesz mocny, jak będziesz miał z nimi do czynienia. To jest parodia. Nienawidzę tego narodu i tym bardziej polskich czechofilów, którzy im zawsze przyklaskują.

• neni_zac Re: Daruj sobie takie teksty 22.10.11, 14:24
                    On totiž dariusz už nezmiňuje nikde svoje chování dávno před nějakými rybami a podobně. Asi se mu nechce pochlubit se velmi nenávistnými a sprostými příspěvky na diskusních fórech MU, které obsahovaly ty jeho "nepopulární politické názory" především vůči menšinám, odlišné sexualitě atd. Pochopitelně už i tam se objevovaly výhružky násilím ve stylu kdy kde a komu namlátí z ostatních diskutujících. Dávno před svým vyloučením to byl sprostej a nenávistnej člověk, ale zároveň taky jen obyčejný provokatér, který tohle považuje za vtipnou zábavu pro sebe i na úkor toho, že to ostatní obtěžuje, nebo možná spíš právě proto.

Proto ho asi určitě moc netíží dopad tady tohohle toho, když je sám momentálně v Polsku, kde je děsně vysmátej z toho, že se mu tak úspěšně daří otravovat filosofickou fakultu smile.
                    • sieczu2010 Re: Daruj sobie takie teksty 23.10.11, 09:29
                      Co Krzysiu,

Wygrzebałeś ze swoją dziewczyną jakiś komentarz sfrustrowanej forumowiczki z forów uniwersyteckich, która nie może przeboleć, że ktoś ma inne argumenty? Trzeba było widzieć, jak ostro pisali inni. Nie tylko ja tam trollowałem. Jak przypatrzysz się numerom IP dyskutujących i pseudonimom, zobaczysz, że posty tego typu pisze tylko kilka osób, robią to jednak w kółko.

• wislok1 Re: Daruj sobie takie teksty 22.10.11, 22:04
                    Pogrążasz się cały czas.
                    Każde twoje pier... w internecie jest nonstop obserwowane i módl się o to, żeby uznali cię za wariata. Bo inaczej ...
                    • sieczu2010 Re: Daruj sobie takie teksty 23.10.11, 09:26
                      Masz mnie za amatora? Przecież wiem, że mają wszystko na podsłuchu. Gdybyś potrafił myśleć w szerszych horyzontach niż czechofil, to wiedziałbyś, iż wszystko, co napisałem wcześniej i co się teraz dzieje, układa się w szerszą całość. Co prawda nie spodziewałem się takiego jednostronnego przekazu w mediach (szczególnie w polskich) i po cichu liczyłem na uznanie odwołania, ale nie było innego sposobu, jak zainteresować sprawą media. Do Czech już i tak nie pojadę.

• sieczu2010 Ten reportaż wymiata 22.10.11, 07:19
      Ten wymiata. Od 4:00

prima.stream.cz/krimi-zpravy/622171-krimi-zpravy-19-10-2011

• kanapony Re: Ten reportaż wymiata 23.10.11, 13:32
        sieczu jest jak ratlerek - szczeka, ale jak co do czego, to ogon pod siebie
        więc porównanie go do Breivika uważam za grubo przesadzone
        choć nigdy się nie wie, co w głowie drugiego siedzi i do czego jest zdolny

jednak rozumiem, dlaczego ten reportaż został tak a nie inaczej przedstawiony
        teraz sieczu rzeczywiście ma utrudniony przyjazd do Brna
        a z Polski może sobie szczekać
        ale już nic nie zalepi, nie podłoży i nie na.ra

a przecież w gruncie rzeczy o to chodzi
        • slavko2 Re: Ten reportaż wymiata 24.10.11, 10:00
          kanapony nie podjudzaj bo bedziesz miała na sobie słuzby specjalne
          • sieczu2010 Re: Ten reportaż wymiata 24.10.11, 17:03
            Zaraz będzie miała wjazd na chatę, jak ja.

• kanapony Re: Ten reportaż wymiata 24.10.11, 21:10
              oj tam , oj tam
    • axayacatl No jo no... 22.10.11, 08:33
      Tomu zamindrákovanému chudákovi byla za potřebí pomoc psychologa, ale to jsem doporučoval ještě když byl "nadějný student" Masarykovi univerzity. Teď už je zralý na "stálé" lůžko někde na polské psychiatrii.... MU, soudy a PČR by se pak mohli zabývat důležitějšími věcmi než jedním zkrachovalým polským studentem.
    • ewa9786 Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 24.10.11, 21:56
      Mas pravdu Axa. A kolik to stoi penez...
      • sieczu2010 Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 25.10.11, 19:10
        Idź idiotko z tego forum. Zobaczysz, jak zostaniesz o coś oskarżona na podstawie fałszywych zeznań świadków, co można łatwo udowodnić. Będziesz robiła wszystko - prezentacje, obliczenia, podważała zeznania, a skorumpowany sąd będzie to wszystko odrzucał. Teraz masz pieniądze i liżesz tyłek Czechom, to jesteś wielka paniusia. Zobaczysz później - oni nie znają czegoś takiego jak wdzięczność. Im się wszystko należy, oni są nieomylni, wszyscy są źli, tylko nie oni. W czeskim sądzie możesz zostać skazana za cokolwiek - i nic nie możesz zrobić, chociaż prawo jest po twojej stronie.

• wislok1 Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 25.10.11, 21:41
          Na twoim miejscu bym przeprosił Ewę, przeginasz chłopie nonstop
          • wislok1 Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 25.10.11, 23:10
            Twoje agresywne wypowiedzi dają dużo do myślenia, robisz dużo, żeby jednak nie uznali ciebie za wariata, a za niebezpiecznego dla otoczenia, ale w pełni poczytalnego frustrata.

Powiedz mi tylko jedno : jak to jest, że teraz przyznałeś się do zrobienia kupy i podłożenia ryb,
            a wcześniej zaprzeczałeś na forum nawet temu, że tego dnia byłeś w Brnie ?
            Tych co cię widzieli tego dnia na uniwerku, nazywałeś głupkami.
            Za miesiąc się przyznasz do zniszczenia zamków, tak będzie.
            No, chyba, że to zrobili kosmici
            • sieczu2010 Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 26.10.11, 06:39
              Bzdura - chodziło o zupełnie inny dzień. Nigdy nie zaprzeczałem, że wtedy byłem na uniwersytecie. Sorry, chciałbyś iść do więzienia za gówno i za ryby? (2 lata?). We wniosku o ułaskawienie i tak nie mam nic do stracenia. Zamków nie zakleiłem ani nie rzucałem petard, czy nie detonowałem bomb. Tamci mnie niby widzieli, jak podkładam i detonuję bomby, a potem uciekam, co jest totalną głupotą.

• daghda.irish.pub Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 26.10.11, 07:18
                Teraz to trochę za późno - trzeba było myśleć wcześniej. Nie musiałeś "pokazywać Czechom gdzie ich miejsce", swojej "antyczeskiej" i "antyczechofilskiej" postawy. A teraz za przeproszeniem, dostałeś od Knedla w mordę i beczysz...

My się do Ciebie przyzwyczailiśmy, że jesteś takim Polakiem-Inwektywem i obrażasz każdego, kto ma odmienne zdanie. Jeszcze jakiś czas temu, to bodajże na GoldenLine było, próbowałem Cię zrozumieć. Teraz już mi się nie chce i kiwam z politowaniem głową - nic się nie nauczyłeś.

Cierp ciało jak żeś chciało.
                • sieczu2010 Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 26.10.11, 07:41
                  Nie porównuj tego do uczciwej walki. To tak, jakbyś wszedł na ring sam przeciwko stu osobom. Nawet, gdybyś wygrał walkę, to skorumpowany sędzia przyznałby zwycięstwo przeciwnikom. Media cytowałyby sędziego pomijając istotne fakty. Co do Czechów, to okazuje się, że zawsze miałem rację - to skorumpowana, bananowa republika. Jaki sens mają takie zmagania lub proces? Możesz robić cokolwiek, a i tak nie masz szans na oczyszczenie swojego imienia. W moim przypadku to była parodia.

Wszyscy tutaj cwaniakujecie, bo macie pieniądze i podlizujecie się im na okrągło. Oni udają przyjaciół, ale tylko do czasu.

• daghda.irish.pub Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 26.10.11, 09:32
                    sieczu2010 napisał:

> Nie porównuj tego do uczciwej walki. To tak, jakbyś wszedł na ring sam przeciwk
                    > o stu osobom. Nawet, gdybyś wygrał walkę, to skorumpowany sędzia przyznałby zwy
                    > cięstwo przeciwnikom. Media cytowałyby sędziego pomijając istotne fakty.

To tak jak z cwaniakami u mnie na starym placu: wyszydzali, darli japę, kombinowali. Aż dostali po mordzie od naszej ekipy. Choć nikt nie podzielał zdania, że sprawy załatwia się siłowo, wszyscy byli zgodni co do jednego - jak ktoś pyszczy, to nie ma dziwu że oberwał.

> Co do
                    > Czechów, to okazuje się, że zawsze miałem rację - to skorumpowana, bananowa re
                    > publika. Jaki sens mają takie zmagania lub proces? Możesz robić cokolwiek, a i
                    > tak nie masz szans na oczyszczenie swojego imienia. W moim przypadku to była p
                    > arodia.
                    >

Trzeba było siedzieć cicho na dupie. Zależało Ci na rozwoju, etc. A teraz masz - smród za Tobą będzie się ciągnął wieki. Jak w korporacji albo nawet małej firmie - pyszczysz, podskakujesz - wylatujesz. A jak trafisz na wrednego szefa, to załatwi Ci dyscyplinarkę. I Ty masz się za dorosłego człowieka?

> Wszyscy tutaj cwaniakujecie, bo macie pieniądze i podlizujecie się im na okrągł
                    > o. Oni udają przyjaciół, ale tylko do czasu.
                    >

Te Twoje insynuacje są po prostu śmieszne i żałosne. Wnerwia mnie parę rzeczy tutaj ale np. nie wyrzykuję w urzędzie czy w pracy, że pozaklejam zamki albo kogoś zabiję, podkładając bombę. Dziwisz się? Zachowywałes się, za przeproszeniem - jak pojeb, obrażałeś ludzi na prawo i lewo. Nawet, jak ktoś tolerował Twoje wypowiedzi i opinię, to Ty i tak go obrazałeś. A teraz wielce dziwi Cię to, że 99% ludzi się od Ciebie odwraca.

Kto mieczem wojuje od miecza ginie. Zostałeś sam na placu boju, ludzie poczuli się zagrożeni Twoim zachowaniem - a jak Ty, jako jeden element mechanizmu przestajesz działać poprawnie, machina Cię wypluje. I zmartwię Cię - tak to działa od wieków, podobno.
                    • sieczu2010 Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 26.10.11, 09:47
                      > To tak jak z cwaniakami u mnie na starym placu: wyszydzali, darli japę, kombino
                      > wali. Aż dostali po mordzie od naszej ekipy.

To właśnie ja tak uważam o Czechach. Oni pyskują, poniżają, a wystarczy krzyknąć, to już lecą z płaczem na skargę do przełożonych lub na policję. Ich nawet nie trzeba uderzać. Cóż, udają pokrzywdzonych mając za sobą sądy i polskich czechofilów. Wiedzą, że są bezkarni, to mszczą się do śmierci.

> Trzeba było siedzieć cicho na dupie. Zależało Ci na rozwoju, etc. A teraz masz
                      > - smród za Tobą będzie się ciągnął wieki.

Wyszłoby na jedno - tylko wszystko odbyłoby się po cichu.

> Jak w korporacji albo nawet małej fir
                      > mie - pyszczysz, podskakujesz - wylatujesz. A jak trafisz na wrednego szefa, to
                      > załatwi Ci dyscyplinarkę. I Ty masz się za dorosłego człowieka?

I wtedy państwo powinno mi zagwarantować uczciwy proces z pracodawcą.

> Te Twoje insynuacje są po prostu śmieszne i żałosne. Wnerwia mnie parę rzeczy t
                      > utaj ale np. nie wyrzykuję w urzędzie czy w pracy, że pozaklejam zamki albo kog
                      > oś zabiję, podkładając bombę. Dziwisz się?

Ja tych bomb nie podkładałem, ani nie zakleiłem zamków. Nie wykrzykiwałem też o tym, że to zrobię. Sprawa wyglądała zupełnie inaczej. Jest różnica między śmierdzącą rybą, czy kupą a bezpośrednim atakiem na kogoś. Kogo to jednak obchodzi? Z ostatnią akcją nie miałem wyboru - musiałem jakoś zainteresować media, co mi się udało. Nie wiem, na ile plan się uda, lecz przynajmniej sędzia i dziekan będą mieli problemy, chcąc podobnie załatwić kogoś innego.

> Zostałeś sam na placu boju

Dobra, zostałem sam. Nie mam żadnych praw. Nie mam prawa do uczciwego procesu, nie mam prawa do obrony. Oni będą składać kolejne zgłoszenia, dostanę kolejne wyroki. Co taki człowiek może zrobić? No co? Są dwa wyjścia - samobójstwo lub usunięcie przyczyny i samobójstwo.

• kanapony Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 27.10.11, 12:59
                sieczu2010 napisał:

> Zamków nie zakl
                > eiłem ani nie rzucałem petard, czy nie detonowałem bomb. T

Już sam nie pamiętasz, czemu zaprzeczałeś i jakie powody podawałeś... lepiej sobie zapisuj takie rzeczy
                bo gdzieś czytałam, że wcale tych zamków nie było 30
                po potwierdzeniu, że zakleiłeś
                wink

>
                > ----------------------------------------------------------------------------
                > Jeśli chce pan napisać słownik czesko-polski, to musi pan znać język prasłowiań
                > ski - doktor Roman Madecki (Uniwersytet Masaryka w Brnie) podczas egzaminu na s
                > tudia doktoranckie.
                • sieczu2010 Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 27.10.11, 13:18
                  To wy - czechofile nie potraficie czytać. Nigdzie nie przyznawałem się do zaklejenia zamków. To geniusze z Wydziału Filologii nawet nie potrafią ich policzyć, o czym cały czas piszę. Raz mówią, że było zaklejonych 25, innym razem 30, jeszcze innym razem, że 33. Jak chcesz iść do więzienia za kupę albo śmierdzącą rybę, to się przyznaj. Ale u czechofilów nie zdziwiłbym się. Przyznaliby się, bo to czeski sąd, potem poszliby na 10 lat do więzienia i cieszyliby się ze sprawiedliwego i łagodnego wyroku.

• sieczu2010 Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 26.10.11, 14:19
            A na twoim miejscu skasowałbym te dwa wątki - jeden twój i ten głupi. Ja już pisałem, że są to moje prywatne sprawy, a wy w takim miejscu poruszacie je stronniczo.

• wislok1 Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 26.10.11, 22:24
              Chcąc nie chcąc stałeś się osobą publiczną,
              sam to spowodowałeś. I miej tylko do siebie o to pretensje.
              Nic nie będzie skasowane, kasowanie zawsze może być intepretowane jako ukrywanie, manipulowanie, itp.
              Wulgaryzmy swiadczą o tych, którzy je stosują.
              Każdy ma swój rozum i potrafi całą aferę ocenić.

Nie rozumiem jak dorosły człowiek może tak głupio się zachowywać jak ty
              • sieczu2010 Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 27.10.11, 07:53
                Głupio się zachowywać? Może dla czechofilów walka o sprawiedliwość jest głupim zachowaniem. Ty oczywiście pogodziłbyś się z wyrokiem na podstawie fałszywych zeznań podstawionych świadków, podobnie jak inni czechofile. W końcu to czeski, zawsze sprawiedliwy sąd. Fajnie o sobie poczytać, że kleiłem zamki, rzucałem petardami, rozmieszczałem ładunki wybuchowe - najlepiej nic nie robić, tylko przyznać się do wymyślonych czynów. Ale co tam dla czechofilów - zrobić tylko z kogoś psychola. Czesi zawsze mają rację.

Ja nie jestem osobą publiczną - w mediach byłem tylko przez chwilę i to w zdecydowanie tendencyjnych artykułach.

---------------------------------------------------------------------------
                • wislok1 Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 27.10.11, 23:28
                  forum.gazeta.pl/forum/w,12607,129912952,,Sieczu_na_znanym_portalu_to_juz_nie_zarty_.html?v=2
                  Nie wiem, jak możesz zaprzeczać niszczeniu zamków :
                  "zamków nie zakleiłem"
                  , skoro, sam się do tego przyznajesz wcześniej :
                  "Było więcej zaklejeń zamków - to, do którego się przyznałem."

Na twoim miejscu bym się głeboko zastanowił nad tym dokumentem:
                  aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=7421020110602

Pie..., że czegoś nie zrobiłeś, jak sam się do tego przyznałeś gdzie indziej, jest żenujące,
                  przeproś chłopie za swoje zachowanie i przyznaj się do wszystkiego,
                  inaczej widzę to ciemno, tylko prawda może uratować ciebie przed kryminałem
                  • sieczu2010 Re: Sieczu na znanym portalu to juz nie zarty!!! 28.10.11, 07:42
                    Tylko, że wtedy, kiedy zaklejono te wszystkie zamki, byłem w Polsce. Ja wiedziałem, że wielki detektyw Madecki pobiera moją stronę i myślałem, że w razie problemów bez problemu się obronię i ośmieszę oskarżenie. Tę fotkę do listu gończego sam im wysłałem.

---------------------------------------------------------------------------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka