eremitka81 13.08.04, 16:06 Sa jakies kursy?? A moze znajda sie jacys korepetytorzy z czeskiego!? Jestem studentka 5 roku anglistyki UW i w zamian oferuje korepetycje z angielskiego Kontakt na maila! Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gajasirocco Re: gdzie w Warszawie mozna sie uczyc czeskiego?? 13.08.04, 16:20 mogę iść na taki układ- zapraszam do Karawanseraju na Jelonkach-osiedle studenckie-6653859! Odpowiedz Link
utrat Re: gdzie w Warszawie mozna sie uczyc czeskiego?? 13.08.04, 22:55 czeskie centrum cos tam organizuje. poza tym ISZIP UW Odpowiedz Link
eremitka81 Re: gdzie w Warszawie mozna sie uczyc czeskiego?? 09.10.04, 20:10 he he a kogo mam prosic do telefonu?? gajasirocco?? Odpowiedz Link
siecz Re: gdzie w Warszawie mozna sie uczyc czeskiego?? 14.08.04, 10:36 Cholera, żałuję że nie mieszkam w Warszawie. Kocham czeski, nienawidzę angielskiego i taki układ byłby dla mnie błogosławieństwem. Po raz kolejny zapraszam na moją stronkę: www.slawistyka.ath.bielsko.pl/czeski/index.html Odpowiedz Link
rumcajs2 Re: gdzie w Warszawie mozna sie uczyc czeskiego?? 14.08.04, 13:06 Mam kolezanke ktora studiuje slavistyke w Warszawie i moglaby pewnie uczyc czeskiego . Moze zapytam !!! Moj adres mailowy to krzycho777@wp.pl Odpowiedz Link
miziek Re: gdzie w Warszawie mozna sie uczyc czeskiego?? 15.08.04, 11:21 Właśnie, wystarczy przejść się na wydział slawistyki Odpowiedz Link
gajasirocco Re: gdzie w Warszawie mozna sie uczyc czeskiego?? 15.08.04, 13:11 lub do Krawanseraju na Jelonkach, gdzie jest nauka języka czeskiego- wszystkie poziomy-czynne codziennie-tel 6653859 Odpowiedz Link
stary.prochazka Re: gdzie w Warszawie mozna sie uczyc czeskiego?? 09.10.04, 23:21 nawet był bym zainteresowany, gdyby nie te Jelonki...chodziłem na zajęcia Wu-eF (w środy na 8 rano!) do trenera Zbigniewa Ruska i wiem co to znaczy tam dojechacPoza tym mam traumatyczne wspomnienia bo rozwaliłem sobie nogę i rzeszte semestru zaliczyłem z nogą w gipsie. Ech, II rok, człowiek był młody a teraz...szkoda gadać Odpowiedz Link