asica7 13.08.05, 09:40 Chce wynajac mieszkanie w Pradze (dlugodobowo) do 8000 tys kc. Jak bedziecie cos wiedziec, dajcie znac ))Z gory sliczne dzieki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vasermon reality.centrum.cz 13.08.05, 20:03 reality.centrum.cz/hledat.phtml?form=7&realty=13&location=1&price_max=8000&age=&search=1 Odpowiedz Link
taberes Re: reality.centrum.cz 15.08.05, 08:50 Dobry zart akurat w poniedzialek rano na rozpoczecie pracy. Zycze powodzenia z tymi 8000 tysiacami. Jezeli cos znajdziesz daj znac na forum to moze sam sie tam przeprowadze. Odpowiedz Link
asica7 Re: reality.centrum.cz 16.08.05, 09:23 Taberes, ale ja szukam takiego maaaalenkiego mieszknaka I nie jest to cena wygorowana, tak placa znajomi i to za ciut wieksze niz ja chce Zdravim Odpowiedz Link
taberes Re: reality.centrum.cz 16.08.05, 13:07 Anyway, zycze powodzenia. Choc mi sie nie przyrafilo gdy kiedys szukalem mieszkania. Najlepiej kupic Annonce i szukac tam-mi sie udalo bezposrednio u wlasciciela-wiec ominalem te krwiozercze agentury. Mieszka sie mile. Odpowiedz Link
turtusia Re: Mieszkanko w Pradze - szukam (upsss hledam ;) 07.01.06, 18:48 troche pozno pisze ale ja w sprawie tego mieszkanka bo mieszkam obecnie na I.P Pavlova w akademiku ale chcialabym wynajmowac pokoj moze wiesz gdzie mam szukac, wolalabym zamieszkac w mieszkaniu z Polakami ale to raczej malo prawdopodobne.Jestem w stanie placic miesiecznie 4000 za pokoj boze ceny wynajmu w Pradze sa troche kosmiczne no ale takie zycie)POzdrawiam serdecznie i zycze powodzenia w knedlikowym kraju) Odpowiedz Link
cizinec Re: Mieszkanko w Pradze - szukam (upsss hledam ;) 09.01.06, 01:32 hehe, nigdy nie jest za pozno Ludzikom w knedlikowym kraju przeciez donikad sie nie spieszy Odpowiedz Link
turtusia Re: Mieszkanko w Pradze - szukam (upsss hledam ;) 09.01.06, 13:24 mi akurat sie spieszy zmienic lokum bo mieszknie w akadmiku bylo dobre kilka lat temu teraz juz chce bardziej prywatnie) ale widze ze to raczej trudna sprawa znalezc cos w graniocach rozsadnego portfela no nic ale szukam dalej pozdrawiam Odpowiedz Link
cizinec Re: Mieszkanko w Pradze - szukam (upsss hledam ;) 10.01.06, 00:57 Problem chyba polega na ustaleniu definicji owego rozsadnego portfela 4000 Kč za pokoj na miesiac to cena raczej osiagalna, ale do tego musisz doliczyc wszystkie oplaty (prad, woda, telefon etc.). ZTCW zdecydowanie latwiej znalezc wolny pokoj w wiekszych mieszkaniach, pozostaje tylko kwestia wyboru wspolmieszkancow. Tez sie rozgladam za zmiana, choc mi sie az tak bardzo nie spieszy. Pozdrawiam, F. Odpowiedz Link