ursulad 16.10.07, 15:18 Szkola Polska w Pradze pilnie poszukuje nauczyciela jezyka angielskiego. Kontakt: Agata Vlasakova 241 40 34 43 lub polskas@o2.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
japolan Re: Praca dla anglisty! 16.10.07, 23:35 Dobry wieczór! Jak dobrze, że to ogłoszenie jest po polsku. W języku czeskim czasownik "organizujący" zdanie mógłby zostać odebrany dość ... swoiście. W drugą stronę też zdarzają się skojarzenia przykładowo w tytule strony: www.fsspx.cz/px032.html Ad rem: Dziś wieczorem wysłałem SMS-y z informacją o tej propozycji pracy. Z poważaniem, Odpowiedz Link
ursulad Re: Praca dla anglisty! 17.10.07, 15:19 Hmmmm.....specjalnie napisałam "poszukuje", a nie "szuka". Oj, japolanie. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
japolan Re: Praca dla anglisty! 18.10.07, 00:18 Dobry wieczór! W każdym bądź razie, rozesłałem wici wśród części znajomych w sprawie tej oferty pracy. Gdy pojawiły się pytania o kwestie formalne, to niektórzy nie byli zachwyceni, że chodzi o szkołę na prawach polskiej szkoły publicznej, z uwagi na wymóg posiadania "papierów" pedagogicznych. Ale może te "wici" coś dadzą. Z pozdrowieniami, Odpowiedz Link
ursulad Re: Praca dla anglisty! 18.10.07, 07:33 W każdym bądź razie - bardzo dziękuję! Tak, z wykształceniem pedagogicznym to problem... Odpowiedz Link
agata.v Re: Praca dla anglisty! 19.10.07, 13:02 W przypadku klas młodszych (gdzie j. angielski jest dodatkowym przedmiotem) papiery nie są konieczne. Ważna jest: znajomość języka, chęć do pracy i umiejętność pracy z dziećmi w wieku 6-10 lat. Odpowiedz Link