deniss_peniss 27.03.08, 07:58 Witam, szukam bezpośrednich połączeń między Wrocławiem a Pragą, autobusem lub pociągiem. Wiem że jest autobusowe z przesiadką w Kłodzku. Może macie większą wiedzę ode mnie. Z góry dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
endiwu Re: Wrocław - Praga 28.03.08, 22:43 Dwa razy w tygodniu (w jeździ przez Wrocław autobus relacji Mińsk- Praga (pod banderą Eurolines, chociaż to inna firma), odjeżdża z Wrocławia wczesnym rankiem, ale nie wiem, w jakie dni, a dwa razy w tygodniu (niedziela i czwartek o 13:50) Ryga - Praga. Mozna kupic bilet przez Internet: www.centrala-autobusowa.pl. Cena biletu w jedną stronę 85 PLN lub 600 KC. Zobacz też na www.biletyautobusowe.pl - wygląda na to, że jest też jakiś autobus, który jedzie pon, śr, piątek o 2:30 z Wroc., ale kosztuje wg tej strony 175 PLN (!) Odpowiedz Link
deniss_peniss Re: Wrocław - Praga 29.03.08, 14:45 Dzięki wielkie za pomoc, chyba zdecyduję się na centralę-autobusową.pl, całkiem przyjemnie się porusza po tej ich stronce Odpowiedz Link