marcinn_a 14.02.09, 15:46 picasaweb.google.com/marcink295/DropBox?authkey=EdSWIrPuS9U&pli=1# Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanapony Re: Kilka impresji z Pragi cz.II 15.02.09, 00:28 9. fajne - mój styl 10. bardzo romantyczne bardzo ładne są Twoje zdjęcia! Odpowiedz Link
marcinn_a Re: Kilka impresji z Pragi cz.II 15.02.09, 00:44 Dzieki wielkie Po prostu uwielbiam to miasto Odpowiedz Link
mariuszszcz Re: Kilka impresji z Pragi cz.II 15.02.09, 02:24 Czyje są te zdjęcia? Bardzo chętnie zamieściłbym jedno z nich w moim osobistym przewodniku po Pradze (oczywiście z podaniem autora): www.mariuszszczygiel.com.pl/471,osobisty-przewodnik-po-pradze Proszę o kontakt mailowy przez moją stronę www. Pozdrawiam, M. Szcz. Odpowiedz Link
marcinn_a Re: Kilka impresji z Pragi cz.II 15.02.09, 14:05 Panie MAriuszu-napisalem na maila.Pozdrawiam Odpowiedz Link
marguyu Re: Kilka impresji z Pragi cz.II 15.02.09, 14:29 Marcinie, Wyjatkowo udane zdjecia ) Odpowiedz Link
eliska41 Re: Kilka impresji z Pragi cz.II 19.02.09, 09:41 Panie Mariuszu czy zna Pan miejsce na Václavaku 14 zvane "Dobrá čajovna" www.tea.cz/cajovna/index.php?toc=&&hires=2vaclavakn.jpg&&gal=1vaclavak&&row= Jest to swietne miejsce - oaza klídu a dobrého čaje.Turysci - ty halasliwi tam nie chodza, jesli ktos o čajovně nie wie trudno jest ja znalezc. Chociaz jest blizko Muzeum i Konia. Wejscie tam wiedzie przez pasaz na male nadvoři. Jest to miejsce jak z innego swiata. Nie blyszczy nowoscia i przepychem. Bardzo lubie tam chodzic. Polecam Czechy to nie tylko pivo i dobre wino ale mnostwo čajoven. Ta na Václavaku jest super mimo wielu lat swego istnienia dalej ma dobra herbate. Odpowiedz Link
mmwesolowska Re: Kilka impresji z Pragi cz.II 16.02.09, 09:47 Zdjecia bardzo udane, szkoda, ze z miejsc, ktore zna kazdy. Moze nastepnym razem warto wybrac sie do tych mniej znanych turystom dzielnic? Odpowiedz Link
kanapony Re: Kilka impresji z Pragi cz.II 16.02.09, 17:54 kiedy to milo jest spojrzec na dobrze znane miejce oczami innych zawsze coś nowego się zauważy Odpowiedz Link
marcinn_a Re: Kilka impresji z Pragi cz.II 17.02.09, 13:27 W Pradze byłem w swoim zyciu wiele razy-pierwszy raz jeszcze za komuny-zaluje ze bylem wtedy gnojek i nie mialem aparatu-bo byla wtedy inna - na swoj sposob rowniez klimatyczna.Niestety wtedy bardziej interesowalo mnie ze w sklepach jest mnostwo słodyczy,niz piekno miastaOgolnie mam mnostwo zdjec stamtad,nie tylko z tych znanych miejsc..Natomiast wrzucajac je tu dokonuje raczej wyboru emocjonalnego..Ten wyjazd z ktorego wrzucilem tą partię był dla mnie wyjątkowy z wielu względów.Jak znajde czas wrzuce troche z miejsc nie turystycznychPozdrawiam Odpowiedz Link