bolek71 18.12.03, 23:32 vapaatila.net/alko/promillelukko/hutikka_v0_13.html ........proponuje potrenowac przed sylwestrem ,przyda sie na pewno ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tenzinn Re: test 19.12.03, 00:00 tylko nie mow ze przy 2 promilach (a nie procentach) trafiles od razu, niewierze:) Odpowiedz Link
badfable Re: test 19.12.03, 02:43 Ja to robie tak... pinta whiskey Crown Royal na poczatek ,okolo 20 dwie szybkie setki jakiejs dobrej bialej typu Absolut -czarna porzeczka,okolo 22 zamykam sie i z wolna sacze dobre piwo,cztery przed dwunasta zamawiam szampana na dwoje ,piec po dwunastej wypijam litr mineralnej i dwie setki dobrej bialej w typie Absolut czarna porzeczka,okolo 2 AM sacze z wolna piwo ,pozniej robie maly pass i zamawiam setke dobrej bialej w typie Absolut-powiedzmy --czarna porzeczka,okolo pol godziny kloce sie o paltocik w szatni i oczywiscie otrzymuje niebieska kurtke na narty w formacie M. Wracam podirytowany jak co roku i otrzymuje numerek do szatni ,ktory zgubilem przy stoliku.Z uciechy raz jeszcze zamawiam szampana na dwoje i do popitki dwa razy po sto gram a chociazby dobrej bialej wodki w typie Absolut - czarna porzeczka.Zegnam sie z orkiestra wypijajac z nimi ostatni kieliszek -50 g jakiejs dobrej starej Zoladkowej Gorzkiej i w drodze do szatni aby nie byc niekulturalnym zamawiam male co nie co w postaci 100 g cytrynowki i 50 g likieru z bylej NRD Mint - Owerth co by znaczylo ze odchodze do domu mietowy.Taksowkarzowi objasniam krotko --do duzego pokoju i wypijam schowane na ta okolicznosc malenkie co nieco w postaci oczywiscie Crown Royal w ilosci jednej pinty.Ale aby utrzymac mozliwosc przejscia po linii od orkiestry do stolika caly rok nieustannie trenuje co i Wam moi kochani goraco polecam.bf Odpowiedz Link
tradycja1 Re: test 19.12.03, 03:16 Trening czyni mistrza! Sprobuj cos jesc w miedzyczasie wiecej alkoholu przyswoisz. I pamietaj ze szatniarz nie odpowiada za rzeczy pozostawione w szatni. Odpowiedz Link
badfable Re: test 19.12.03, 03:25 Hiiz donn kuenng..tak czyni Ale powiemn Ci Tradycjo w zaufaniu ze ide juz na inny trawnik,bo tutaj ludziska pisza o takich porach ze ja juz spie ,albo jeszcze pracuje,albo dopiero wstaje dopiero(jak mawial A.Miauczynski),coz milo mi bylo itd .. zreszta i tak stad wyjezdzam .. wbrew pozorom i wbrew sobie.. pzdr bf Odpowiedz Link
tenzinn Re: test 19.12.03, 03:27 W ktora strone podazasz teraz Zydzie Wieczny Tulaczu?:) ps to nie bedzie kalendarza z Tybetu?? Odpowiedz Link
badfable Re: test 19.12.03, 03:28 Nie bedzie --do domu-do mojej Polski rozdartej sobie wezme--jade budowac Kraj..bf Odpowiedz Link
tenzinn Re: test 19.12.03, 03:29 Nie wierze, chyba wrocisz na 5000 co? Bed nie rob jaj, marxx sie potnie, mika powiesi, ja wyjade do Tybetu.:( Odpowiedz Link
badfable Re: test 19.12.03, 03:33 Nie robie w ogole zadnych jaj .Mam bilet zabukowany na niedziele tuz po Nowym Roku.Dosc powiedzial Stacho dobywajac cygaro spod materaca.bf Odpowiedz Link
badfable Re: test 19.12.03, 03:47 Dzisiaj to zrobilem,powaznie ,nie mam ochoty na zarty.Musze wykupic bilet w sobote po Bozym Narodzeniu.Juz jakis czas temu miale tego wszystkiego dosc.Najgorsza ta samotnosc--tam chociaz koledzy byli(jacy -tacy-i owacy ale zawsze na realu),odleglosci,roznice miedzy ludzmi--tu jestem jak zakalec w torcie --za duzo mysle ,za duzo wkladam serca i wyobrazni w robote i taki jeden z drugim co jak sie sam przyznal zadnej w zyciu ksiazki nie przeczytal jest gora bo kombinuje jak wyrwac pare godzin over.. Wkurwilo mnie juz to .W Europie w swojej branzy --jak szedlem przez sale Targow to wszyscy mnie poznawali --nie przez twarz--przez wiedze,doswiadczenie,poznanie tematow,a tutaj nawet w wlasnym pierdzidolku jak masz dusze powstanca to zginiesz jak powstaniec.Sznurk,klej Glue,pustoslowie i nic wiecej.pzdr bf Odpowiedz Link
tenzinn Re: test 19.12.03, 04:00 Wow, mam nadzieje ze z Polski stukniesz na forum. Moze bedziesz korespondentam zagranicznym. Coz pozostaje zyczyc powodzenia. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: test 19.12.03, 05:13 Bad wszystko przez to ze tak daleko od Chicago jestes. My tu na miejscu skutecznie pocieszamy! Wstrzymaj sie z wylotem do PL polecimy razem :) Lub na pocieszenie przywioze Ci Zubrowke . Odpowiedz Link
tenzinn Re: test 19.12.03, 05:20 bad, jesli mozesz w niedziele do wpadnij do chicago moze na koniec sie poznamy :) Odpowiedz Link
badfable Re: test 19.12.03, 05:50 Gosciu! ...przez 45 minut tkwilem na chat Chicago..ale sie juz przyzwyczailem tkwic..tkwic ...brzmi to ladnie ;)) W niedziele przyjedzie taki koles zakupic na tydzien wczesniej moje auto ---zaaaawsze mial na nie ochote ;)) cos nie spotykanego tutaj ---musze sprzatnac po sobie i wyrwac wszystkie pieniazki .. sooooorki ... i zalatwic maaaase spraw. Napisze na pewno pod innym nickiem ale poznasz ..bo sie chyba przedstawie ;)i nie zapomnij o mantrach.. :))) bf Odpowiedz Link