Gość: jaro IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 26.01.04, 09:38 jak nazywa sie rasa psa który czesto jest przy koniach, wyleciało mi to z głowy (taki piesek występował w filmie Maska)bede wdzieczny za przypomnienie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nancy Re: rasa psa do koni ??? IP: 193.111.166.* 26.01.04, 12:00 Jack Russell terier. Ale dlaczego przy koniach? Mnie z końmi bardziej kojarzą się beagle, w dużych sforach towarzyszyły myśliwym na koniach na polowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: rasa psa do koni ??? 26.01.04, 14:03 Oj, to chyba nie ten piesek z "Maski" ;-) Z końmi - beagle i dalmatyńczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: rasa psa do koni ??? 26.01.04, 15:22 I chyba wszelkie psy myśliwskie ;-), ale Russel Terrier chyba nie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot_dog Re: rasa psa do koni ??? IP: *.crowley.pl 26.01.04, 20:45 Mnie osobiscie bardzo pasowałby ogar polski.Świetna rasa,lubi ruch,łagodny dla ludzi,towarzyski.Ostatnio przezywa renesans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: rasa psa do koni ??? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.04, 21:57 setery tez pieknie wygladaja przy koniach Odpowiedz Link Zgłoś
beata1003 Re: rasa psa do koni ??? 27.01.04, 16:31 Nie wiem o jakim piesku piszesz, ale moge Ci polecic gonczego polskiego. Sa to psy mysliwskie bardzo wytrzymale na wysilek i uwielbiajace gonitwe. Sama mam takiego psa (ale nie mam konia :(( Natomiast znam takich posiadaczy gonczych, ktorzy uprawiaja jezdziectwo i posiadaja konie, i sa z tych psow bardzo zadowoleni. Jezeli jestes zainteresowany, moge Cie z takimi osobami skontaktowac. Odpowiedz Link Zgłoś