magdusi21 03.07.04, 10:08 Jeden kotek i koteczka urodzone 20 maja 2004 szukają domku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anita Re: ODDAM PIĘKNE KOTKI IP: *.chello.pl 05.07.04, 09:32 Chętnie wezmę jednego kotka i kicię. Jak są "ubarwione"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdusi21 Re: ODDAM PIĘKNE KOTKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 20:50 Kotek jest cały czarny a kicia biało-czarna. Wychowują się razem z pieskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: ODDAM PIĘKNE KOTKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 00:06 dokładnie sprawdź osoby którym oddajesz kotki!!!!! spisuj namiary z dowodu i wszystkie dane, dokładny telefon domowy i adres zameldowania oraz adres korespondencyjny a nawet spisuj umowe i mowie zupełnie powaznie nie oddawaj od tak sobie tylko dlatego ze ktos jest chętny a Ty chcesz je oddac bo juz maja odpowiedni wiek sprawdź wszystko dokładnie tak zeby potem spać spokojnie nawet nie myślałam zanim się nie dowiedziałam/ nie doswiadczyłam/ nie zobaczyłam na własne oczy co może spotkać małe kociątka oddane bezmyślnie i szybko roznym ludziom i nie mam wcale na mysli tylko tego ze kotek się znudził i został wyrzucony bo taka wersja byłaby bardzo optymistyczna z tymi ktore rzeczywiscie się zdarzyły i koty przepłaciły to straszną śmiercią w męczarniach nie do opisania a były oddane takim miłym i dobrym ludziom Odpowiedz Link Zgłoś
malwisienia Re: ODDAM PIĘKNE KOTKI 08.07.04, 08:38 najlepiej odwieźć koty osobiście i zobaczyc co to za dom, i umówić się za jakiśczas na telefon a najlepiej odwiedzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdusi21 Re: ODDAM PIĘKNE KOTKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 23:27 Nadal aktualne :-) Odpowiedz Link Zgłoś