malgosiek2 31.07.04, 16:45 Witam Poszukuję w Szczecinie hodowli kotów tej rasy.Szukałam w necie ,ale najbliższe są w Poznaniu i Koszalinie.Chciałabym kupić kota właśnie tej rasy.Z góry dziękuję za odzew.Pozdrowienia Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ell7 Re: Kot rasy main coon... 03.08.04, 05:03 www.euforia.net.pl ta hodowla jest ze Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Kot rasy main coon... 03.08.04, 08:03 Dziękuję bardzo za odpowiedź.Zbyt gorliwie szukałam,że nie znalazłam.Cieszę się bo o kocie w domu zawsze marzyłam.Pozdrowienia Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
pocztufka Re: Kot rasy main coon... 07.08.04, 12:39 Małgorzato, a gdzie w Koszalinie można "zdobyć" main coona ? możesz podrzucić jakis namiar? będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kot rasy main coon... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 10:22 Koszalin ..... furby-dream.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocia Re: Kot rasy main coon... IP: *.olsztyn.mm.pl 11.08.04, 23:55 W koszalinie mieszka jedynie kot z tej hodowli Furby Dream. (furby- dream.com) To chyba jedna z najlepszych hodowli w Polsce z tego co wiem. Oni mają koty i w Gdyni i Olsztynie i we Wrocławiu chyba jeszcze też to podobno bradzo dobra hodowla. Tak mówią na kocim forum. Mają utytułowane koty. Odpowiedz Link Zgłoś