as38 19.08.04, 20:35 Bardzo bym chciała zaprzyjażnić sie z kociakiem tej rasy, niestety nie moge znalezc informacji odnosnie hodowli tyej rasy na terenie trojmiasta. Moze wy cos wiecie? CZekam na informacje! Joasia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
as38 Re: DEVON REX - Gdańsk, Gdynia 20.08.04, 22:39 Nikt nic nie wie o Devonach w Trojmiescie? ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
ohida Re: DEVON REX - Gdańsk, Gdynia 20.08.04, 23:15 Devonki nie są rasą bardzo popularną (no, popularną to nie do końca dobre słowo, popularną rasą są, ale niezbyt rozpowszechnioną) - w Polsce hodowli jest kilka - kilkanaście. Może się zdarzyć, że w okolicy Trójmiasta nie ma żadnej (w internecie trudno jakąś wyszukać). Napewno pojedyncze Devon Rexy są zarejestrowane w oddziałach SHKRP, ale czy akurat hodowcy mają w planach kociaki? Pomailuj, podzwoń do oddziałów Związku, może coś podpowiedzą www.shkrp.net/main.htm A tak poza tym to polecam wyszukać w sieci wypatrzonego maluszka, dogadać wszystko z hodowcą, wsiąść w pociąg, a potem wrócić z ogonem :] Wbrew pozorom to nic trudnego. W ubiegłym roku przed wakacjami urodził mi się szalony pomysł, żeby po kociaka pojechać za granicę. Zaplanowałam, wyruszyłam, a teraz mam - za swoje ;) Ale czego się nie zrobi dla takiego wymarzonego stwora :) Odpowiedz Link Zgłoś
as38 Re: DEVON REX - Gdańsk, Gdynia 23.08.04, 08:56 ;)) To Fakt! Myslałam o takim trybie tyklko w tym rzecz, ze mam pewne doswiadczenia jezeli chodzi o kociaki i wiem, ze czasem lepiej sie w ciemno nie umawiac... chociaz faktycznie bardzo bym chciała po prostu juz go miec! Oswoic! Jezeli chodzi o shkrp to nie ma odziału w gdansku... a hodowla jest tylko jedna i to w dodatku nie maja tera kociakow... Szkoda. POzdrawiam i dziekuje za info. ;) Asia Odpowiedz Link Zgłoś