Dodaj do ulubionych

chory pies??POMOCY!!!

IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 29.09.04, 11:02
moj kundelek (8 lat)od tygodnia ciagle lize sobie lapki przednie, podloge,
wykladzine, dywany. ciagle. nie chce przestac a jak sie staram go odgonic to
na mnie warczy. czy go bola zaby? czy ma jakies robaki? pomozcie.
Obserwuj wątek
    • pierozek_monika Re: chory pies??POMOCY!!! 29.09.04, 11:07
      skoro robi tak już od tygodnia, czas aby go obejrzał lekarz weterynarii.
    • Gość: vww Re: chory pies??POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 11:20
      albo ma uczulenie - bo liże łapki, albo nerwicę - bo liże wszystko.
      Tak czy inaczej brykaj do weta.
    • Gość: agga Re: chory pies??POMOCY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 12:15
      no i kolejny przyklad glupoty wlascicieli psow - niby sie martwi o pieska bo
      cos mu jest OD TYGODNIA, a marnuje czas na forum zamiast isc z psem do veta.
      Jejku!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy naprawde to jest nieuleczalne???????
      • Gość: zmęczona Tobą. Re: do aggi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 12:22
        wiesz co, czytam sobie twoje posty i zastanawiam się skąd w ludziach i
        kobietach (chyba) tyle frustracji. wyzyj się na jakims worze treningowym i wróć
        tu w lepszym nastroju bo jak dotąd to chyba nie skalałaś się produkcją choć
        jednego pozytywnego posta. Nie wiem czy to wyposzczenie seksualne czy kłopoty w
        pracy tak nastawiają cie do innych i życia. Wrzuć sobie na luz i jak cie
        denerwują niektórzy to siedź cicho a sama lepiej sie poczujesz...

ja wiem, że ty posiadasz patetnt na mądrośc i jesteś wspaniałym psim
        psychologiem a inni są głupcami... ale dla otoczenia taka zwichrowana osobowość
        jak twoja jest bardzo męcząca. wierz mi co mówię. Masz wąskie grono przyjaciół,
        niestety...
        • Gość: agga Re: do aggi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 12:50
          Dzieki temu forum mam wspanialy nastroj; o jakies dwa punkty w gore okad je
          odrylam;
          nie mam zwyczaju tlumaczyc sie przed kimkolwiek ale dla ciebie zrobie wyjatek -
          mam kochajacego mezczyzne, uwielbien swoja prace (jak juz pisalam - pracuje w
          biurze podrozy), zyje na dobrej stopie, mam dwa psy i kotke, szerokie grono
          znajomych i bardzo waskie grono przyjaciol, nie uwazam sie za psychologa bo nie
          te studia skonczylam, szczerze mowiac nie mam o tym zielonego pojecia, ale
          kazdy moze moje wypowiedzi odebrac jak chce - nie bronie mu... tak jak ja mam
          PRAWO pisac co tylko zechce na TYM forum i na kazdym innym.
          Denerwuje cie to, ze mam inne zdanie? Dla ciebie moje wypowiedzi sa
          nienoramlne, a dla mnie świrków... I o co chodzi???
          I nie wiem o co ci chodzi z tym patentem na madrosc - jest tu o wiele wiecej
          osob, ktore sie nadzwyczajnie wymadrzaja na kazdy temat... Ja tylko glosze
          swoje opinie, czego nikt mi nie moze zabronic - super, nie?
          • Gość: magda Re: do aggi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 13:00
            no jak masz wspaniały nastrój tworząc posty takie jak dotychczas to gratuluję!!!

PS. Mnie tam wali co Ty masz do powiedzenia, ale ton osoby nie znoszącej
            sprzeciwu mnie wyprowadza z równowagi. pomyśl czasem jak cos palniesz...

I to na tyle. męczy mnie konwersacja na tym poziomie, a niestety mam w zwyczaju
            dostosowywac sie do interlokutora. Zatem arivederci!!!
            • Gość: agga do magdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 13:05
              to omijaj moje posty - przeciez nie kaze ci ich czytac, skoro tak ci nie pasuja
              i cie denerwuja - po co je czytasz???
              • Gość: magda Re: do magdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 13:11
                niestety, czasem nie dam rady ich omijać i bezwiednie myszka ląduje na twoim
                mailu...
                • mana72 Re: do magdy 29.09.04, 13:22
                  jestes sfrustrowana brzydką babą. stad ten ton, a twoja omnipotencja jest
                  powalająca. milego dnia aggaggggaa
                  • Gość: agga Re: do magdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:34
                    Wyslac ci moje zdjecie na maila? I nie mam powodow do frustracji.
                    Tobie tez zycze milegi dnia.
                • Gość: agga Re: do magdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:33
                  akurat bezwiednie...
                  Przeciez takie forum, to czy inne, zostalo stworzone do dyskusji.
                  Tu na temat zwierzakow - jestem tym osobiscie zaiteresowana bo mam psy i kota.
                  Ale czasem postawa niektorych powoduje, ze mnie nie wiem, czy smiac sie czy
                  plakac...
                  • Gość: oooo! Re: do magdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:58
                    najlepiej się zesraj.
                    • Gość: agga Re: do magdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 15:15
                      nie zeby mnie takie chamstwo ruszalo, ale ja nie jestem wulgarna, co mi sie
                      chwali bardzo - jak rowniez ublizam wam, świrkom tylko od glupoli, idiotow,
                      skretynialych babć podworkowych itp. ale nie klne. To tak brzydko...
                      • Gość: oooo! Re: do magdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 15:20
                        ~ zesrac się ~ to nie jest przekleństwo. To jest wyrażenie potoczne o
                        wydźwięku pejoratywnym.
                        • Gość: agga Re: do magdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 15:42
                          jakie by nie bylo - chamskie i wulgarne. Chyba ze ty srasz jak to okreslasz -
                          bo ja wole wyproznienia. Chamstwo tez jest uleczalne, wiesz?
                          • Gość: bleeeeeeee Re: do magdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 15:46
                            Nie. Nie jest.zapytaj o to swoje drugie wcielenie.
                            • Gość: agga do rzygacza-przedmowcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 16:03
                              Lecza taz z tego, w dzisiejszych czasach...
                              Ale napewno bedziesz stal/a w bardzo dlugiej kolejce i nie licz, ze mnie tam
                              spotkasz bo zaliczam sie do wyszego gatunku niz wasz marny, glupi narod, ktory
                              nie pozwala sie wypowiadac na inne tematy niz te, kotre akurat wam pasuja,
                              świrki.
                              • Gość: bleeeee Re: do rzygacza-przedmowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 16:07
                                skopiuj to i pokaz psychiatrze. Dostaniesz z mety dużo ulubionych proszków i
                                długie zwolnienie. I nie denerwuj się aż tak, bo robisz bardzo dużo literowek.
                                • Gość: agga Re: do rzygacza-przedmowcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 16:14
                                  Ale mimo literowek wiesz o co chodzi. Malo co potrafi mnie wyprowadzic mnie z
                                  rownowagi np.zoofilia - szkoda mi zwierzat...
    • Gość: antypojeb Re: chory pies??POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 19:09
      W taki sposób pracują ludzie w sejmie RP. Pytają na forum o lizanie psa. Nie
      widzisz dziewczyno, że piesek a ten sposób daje ci do zrozumienia, że ma ochotę
      na lizanko.
    • antypojeb Re: chory pies??POMOCY!!! 29.09.04, 19:17
      Chciałbym cię poinformować, że właśnie doniosłem na ciebie do Kancelarii Sejmu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka