Dodaj do ulubionych

Czuję się paskudnie

10.11.04, 23:07
wcześniej jakoś tak o tym nawet nie myślałem, lecz weterynarz doradził by uśpić kilka piesków ponieważ jest ich w stosunku do wagi suki po prostu za dużo i takim sposobem z miotu 6 piesków została trójka, wieczorem wsadziłem 3 do reklamówki i wyrzuciłem; czuję się fatalnie i wiem, że to co zrobiłem jest złe, bardzo bardzo złe, czuję się jak morderca i chyba nim jestem
Obserwuj wątek
    • alishya Re: Czuję się paskudnie 10.11.04, 23:09
      szukasz sensacji zeby zrobic tu afere i zdobyc jak najwiecej odpowiedzi...
      musisz byc desperacko znudzonym czlowiekiem zainwestuj w psychiatre :)

A.
      • miss_dronio Re: Czuję się paskudnie 10.11.04, 23:22
        Alisho, nie przejmuj sie prostactwem trolli:) To biedne zakompleksione osoby.
        Zobacz jakie mają smutne życie: przyłażą tu dzień w dzień, od miesięcy i walą
        w klawisze wypisując swoje grafomańskie bzdury. Nie są w stanie napisać nic co
        by kogokolwiek serio zainteresowało, nie są w stanie z nikim się polubić na
        forum, znaleźć kumpla, przyjaciela......biedactwa...
        Myślę, ze wkrótce zostaną stąd trwale usunięci:) A póki co zapraszamy na forum
        troll-free Nasze Zwierzęta:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24438
        • alishya miss dronio 10.11.04, 23:23
          podaje lapke na znak sympatii ;)
          • m.pw Re: miss dronio 11.11.04, 23:26
            poniewaz teraz tzreba sie logowac, mozna takiego grafomana namierzyc. juz jeden
            taki, który rozsylal po ludziach wiadomosc ze jak sie nie wezmie od niego
            kociaków to je zabije lopata tak jak to zrobil z poprzednim miotem.
            Info dotarlo do TOZu i chyba facet ma klopoty. Zdaje sie ze skonczy sie w
            sprawa sadzie z aznecanie sie nad zwierzetami.
            • miss_dronio Re: miss dronio 11.11.04, 23:31
              Zgadza się:) Administracja portalu ma pełne dane osób zalogowanych i ma
              obowiązek przekazania ich prokuraturze jeśli zostanie wszczęte postępowanie:)
              Tylko do czasu moze się niektórym wydawać, ze sa bezkarni:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka