ondinka 16.02.05, 13:45 Mam pytanko: co zrobić z małymi chomikami.Macie jakieś pomysły? (Tylko błagam,nie mówcie, żeby dać kotu !) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujekzkanady Re: Małe chomiki 16.02.05, 14:30 swinki morskie mozna na ruszcie zrobic (sa wysmienite) o chomikach, niestety, nie slyszalem ale mozesz sprobowac kotu tez bym nie dawal kot sobie sam moze zarcie upolowac Odpowiedz Link Zgłoś
ondinka Re: Małe chomiki 16.02.05, 15:17 Też o tym myślałam, ale ja niestety - wegetarianka! Odpowiedz Link Zgłoś
matthieu0 Re: Małe chomiki 16.02.05, 15:02 Możesz się popytać znajomych (najlepiej tych bez kota), czy któryś z nich nie chciałby chomika. Przejdź się także po sklepach zoologicznych i popytaj czy nie przyjęliby malych chomików. Jak nic nie wyjdzie to musisz je wychować.... Odpowiedz Link Zgłoś
ondinka Re: Małe chomiki 16.02.05, 15:15 Dzięki! Problem właśnie w tym, że ze znajomych tylko jeden jest chętny, a sztuk 6 :-( Spróbuję z tymi sklepami. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka zamieść ogłoszenie 16.02.05, 15:36 na forum Zwierzęta-oddam przyjmę.. może akurat zajrzy na nie ktoś, kto chętnie się chomiczkiem/ami zaopiekuje.. Odpowiedz Link Zgłoś