monia1492 15.07.05, 14:52 Czy mogę wejść na wystawę z pieskiem którego nie będę wystawiać? Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajranka wystawa psów 15.07.05, 15:08 Dorzucam swoje pytanie: Czy orientujecie się kiedy będą organizowane najbliższe wystawy w Warszawie lub okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
snowy11 Re: wystawa psów 15.07.05, 16:16 no niestety wystawa w Warszawie właśnie się odbyła w ostatni weekend - też przegapiłam, nie wiem kiedy następna. Odpowiedz Link Zgłoś
olencja86 Re: wystawa psów 16.07.05, 17:14 Tu macie wszystkie wystawy w całej Polsce na 2005 i 2006 rok :) www.zkwp.pl/index_pl.htm Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: wystawa psów 15.07.05, 18:38 monia1492 napisała: > Czy mogę wejść na wystawę z pieskiem którego nie będę wystawiać? > Z góry dzięki A właściwie po co? Odpowiedz Link Zgłoś
monia1492 Re: wystawa psów 15.07.05, 20:45 mysiam1 napisała: > A właściwie po co? Chcem "zwiedzić" wystawę i zabrać pieska. Słyszałam, że psom nie biorącym udziały w wystawie wstęp wzbrioniony. Być może wzięcie go ze sobą nie jest najlepszym pomysłem... Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: wystawa psów 16.07.05, 00:17 monia1492 napisała: > mysiam1 napisała: > > > A właściwie po co? > Chcem "zwiedzić" wystawę i zabrać pieska. Słyszałam, że psom nie biorącym udzia > ły w wystawie wstęp wzbrioniony. Być może wzięcie go ze sobą nie jest najlepszy > m pomysłem... Dokładnie - branie go ze sobą jest zupełnie złym pomysłem, nie mówiąc o tym, że na pewno jest zabronione. Idź tam po prostu sama - dla psa to nie byłaby żadna przyjemność przeciskać się w tłumie. Odpowiedz Link Zgłoś
haska-mi Re: wystawa psów 16.07.05, 00:34 Ja byłam na międzynarodowej w P-niu, jednego wystawiałam a drugi kibicował:) Był zachwycony, szczególnie suczkami hehe:))) Nikt mi niczego nie zabraniał ani nie pytał czy wysatwiam oba. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: wystawa psów 16.07.05, 10:07 haska-mi napisała: > Ja byłam na międzynarodowej w P-niu, jednego wystawiałam a drugi kibicował:) > Był zachwycony, szczególnie suczkami hehe:))) Nikt mi niczego nie zabraniał ani > > nie pytał czy wysatwiam oba. Autorce wątku chodzi chyba o coś innego - bo nie pisze, że jakiegokolwiek psa wystawia. A chodzenie z psem wśród tłumów ludzi i to z psem, który zapewne nie jest do tego przyzwyczajony, to jakaś pomyłka. No i poza tym po co? Żeby sobie popatrzył, jak koledzy występują? Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: wystawa psów 16.07.05, 09:46 To bardzo dziwne,że nikt ci tego nie zabraniał bo generalnie zasada jeat taka, że na wystawę są wpuszczane tylko zgłoszone psy.Następna wystawa w w Warszawie będzie mniej więcej w marcu tzw wystawa zimowa.W tym roku została odwołana w związku ze śmiercią Papieża.W Warszawie co roku odbywają się dwie wystawy- letnia i zimowa Odpowiedz Link Zgłoś
captroy Re: wystawa psów 16.07.05, 12:07 ...malo,ze zgloszone to jeszcze z aktualnymi szczepieniami..watpie aby bagatelizowano to na miedzynarodowce.. Pomysl zwiedzania wystawy z psem,raczej chybiony.Wiecej satysfakcji bedziesz miala bez swojego pupila.. Odpowiedz Link Zgłoś
monia1492 Re: wystawa psów 16.07.05, 16:54 Macie zdecydowanie racje - piesio zostanie w domu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: wystawa psów 16.07.05, 21:11 Możesz spokojnie pójść z niezgłoszonym psem na wystawę. Warunkiem jest przedłożenie przy wejściu aktualnego zaświadczenia od weterynarza, że pies jest zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
agaciora Re: wystawa psów 19.07.05, 08:35 Wszystko zalezy od konkretnej wystawy i jej organizatorów; jedni pozwalają na wejście z niewystawianym psem (trzeba mieć zaświadczenie o aktualnych szczepieniach) inni kategorycznie tego zabraniają. Na międzynarodowych wystawach zwykle jest bardzo dużo ludzi i psów i faktycznie lepiej nie zabierać psa "na wycieczkę" bo umęczy się biedaczysko w tłumie. Ale są też wystawy np. niektore krajowe, gdzie wcale nie ma wielu ludzi, jest dużo przestrzeni i wtedy myślę że wzięcie psa nie szkodzi ani nam ani psu ani innym przebywającym na wystawie. Odpowiedz Link Zgłoś