Dodaj do ulubionych

Weterynarz - W-wa - pls help :)

29.08.05, 12:48
Czy znacie moze weterynarza w centrum W-wy którego mozecie polecic :) Własnie
dostałam małego kotka i musze sie z nim wybrać do weterynarza :)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • marianna.rokita Re: Weterynarz - W-wa - pls help :) 29.08.05, 12:54
      Multiwet
      ul.Gagarina 5

Calodobowo.

Generalnie wszyscy tam sa warci polecenia.

• kotkolot Re: Weterynarz - W-wa - pls help :) 29.08.05, 21:16
        Polecam dr Hoffmann-Jagielska, przyjmuje w lecznicy przy ul. Czestochowskiej 20
        (wejscie od Bialobrzeskiej). Nie jest to centrum, ale bliska Ochota. Mysle
        jednak ze warto pojechac kawalek dalej, ale trafic do naprawde dobrego lekarza.
        Telefon do lecznicy: 824 29 46. Pani dr Jagielska leczy koty moje i mojej mamy
        (a sa to dwa rozdzielne zestawy, bo mieszkamy osobno),
        • wiesia.and.company Re: Trzymam z Marianną - Gagarina 5! 30.08.05, 16:17
          Byłam kiedyś u pani Jagielskiej. Ona jest w porządku, ale inne lekarki....
          Nie znam doktora Dembele, ale go chwalą jako specjalistę od chorób skórnych.
          Trzymam się Multiwetu na Gagarina już od paru lat, wcześniej miałam kontakty z
          innymi lekarzami i klinikami. Tu jednak na pewno zostanę, bo naprawdę wszyscy
          lekarze są świetni. Masz także na miejscu laboratorium i lekarz już po dwóch
          godzinach, lub wcześniej, może odczytać wyniki i podjąc stosowne leczenie -
          niekiedy jest to decydujące o stanie zwierzątka. Do tej kliniki i do lekarzy
          wydzwaniałam nawet nocą z lasu (głębokiego), gdy musiałam zasięgnąć porady, co
          robić z maluteńkim bezradnym kotkiem z biegunką. Tak więc nawet na telefon
          dostaniesz poradę bezpłatnie.
          Poza tym lekarzy zawsze jest kilku, panie w recepcji zawsze dwie, środki dla
          zwierząt i leki kupisz w recepcji (całodobowo, bo lekarz wyda też), a sąsiednie
          drzwi z recepcji wiodą do normalnego sklepiku z artykułami dla zwierząt (gdzie
          kupisz też i kaftaniki pooperacyjne, kołnierze i inne).
          Ale napisałam reklamę dla Multiwetu...! Ale też słuszną, bo gdy już ktoś tam
          pójdzie, to na ogół zostaje.
          Pozdrawiam. Wiesia i siódemka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka