siciliana 29.08.05, 12:48 Czy znacie moze weterynarza w centrum W-wy którego mozecie polecic :) Własnie dostałam małego kotka i musze sie z nim wybrać do weterynarza :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marianna.rokita Re: Weterynarz - W-wa - pls help :) 29.08.05, 12:54 Multiwet ul.Gagarina 5 Calodobowo. Generalnie wszyscy tam sa warci polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kotkolot Re: Weterynarz - W-wa - pls help :) 29.08.05, 21:16 Polecam dr Hoffmann-Jagielska, przyjmuje w lecznicy przy ul. Czestochowskiej 20 (wejscie od Bialobrzeskiej). Nie jest to centrum, ale bliska Ochota. Mysle jednak ze warto pojechac kawalek dalej, ale trafic do naprawde dobrego lekarza. Telefon do lecznicy: 824 29 46. Pani dr Jagielska leczy koty moje i mojej mamy (a sa to dwa rozdzielne zestawy, bo mieszkamy osobno), Odpowiedz Link Zgłoś
wiesia.and.company Re: Trzymam z Marianną - Gagarina 5! 30.08.05, 16:17 Byłam kiedyś u pani Jagielskiej. Ona jest w porządku, ale inne lekarki.... Nie znam doktora Dembele, ale go chwalą jako specjalistę od chorób skórnych. Trzymam się Multiwetu na Gagarina już od paru lat, wcześniej miałam kontakty z innymi lekarzami i klinikami. Tu jednak na pewno zostanę, bo naprawdę wszyscy lekarze są świetni. Masz także na miejscu laboratorium i lekarz już po dwóch godzinach, lub wcześniej, może odczytać wyniki i podjąc stosowne leczenie - niekiedy jest to decydujące o stanie zwierzątka. Do tej kliniki i do lekarzy wydzwaniałam nawet nocą z lasu (głębokiego), gdy musiałam zasięgnąć porady, co robić z maluteńkim bezradnym kotkiem z biegunką. Tak więc nawet na telefon dostaniesz poradę bezpłatnie. Poza tym lekarzy zawsze jest kilku, panie w recepcji zawsze dwie, środki dla zwierząt i leki kupisz w recepcji (całodobowo, bo lekarz wyda też), a sąsiednie drzwi z recepcji wiodą do normalnego sklepiku z artykułami dla zwierząt (gdzie kupisz też i kaftaniki pooperacyjne, kołnierze i inne). Ale napisałam reklamę dla Multiwetu...! Ale też słuszną, bo gdy już ktoś tam pójdzie, to na ogół zostaje. Pozdrawiam. Wiesia i siódemka Odpowiedz Link Zgłoś