ouioui 25.09.05, 20:49 Wsród waszych zwierzaków? U mnie.... kot zrzucil mi na noge waze ( kostka powaznie zraniona i spuchnieta) a potem koteczka... wylala na leb sos sojowy.Nie ma jak wietnamska kuchnia we wlosach :twisted: Jaki numer Wam wyciely ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ouioui Re: Co dobrego slychac? 25.09.05, 21:00 No i to byly moje wlasne zwierzaki a nie hotelowe.Hotelowe bywaja grzeczniejsze :D Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Re: Co dobrego slychac? 25.09.05, 21:23 acha moja kotka ma ruje i mnie wnerwia :/ spie se rano a ta lazi mi po plecach :/ i wyje przeokropnie .... cos w stylu "olllllllaaaaaaa, łolllllllaaaaaa" Odpowiedz Link Zgłoś
ouioui Re: Co dobrego slychac? 25.09.05, 21:27 To ja wysterylizuj,albo zrob koncert z nia Kakui Iglesias + Miss Versace :0) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Co dobrego slychac? 25.09.05, 21:47 nic wśród moich, ale tez w najbliższym czasie nic nie będzie słychać nowego, bo przygotowywałam się do wzięcia drugiego psa i plany wzięły w łeb :( no cóż - będę miała jednego psa (dwa koty) i tyle ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Co dobrego slychac? 25.09.05, 22:19 Pierożku, wiesz ze Cie sciskam. I wiesz, ze mam nadzieje,ze wszystko sie dobrze skonczy. I bedziesz miala swoje 2 psy i 2 koty. A nawet i trzy koty, podobaja ci sie CRX colour pointy nie? Buzi Kotek. 3mam kciuki za Ciebie i.... kuzyna:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Co dobrego slychac? 26.09.05, 09:20 no podobają ;))) ale u Ciebie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Co dobrego slychac? 26.09.05, 16:30 No Pierogu, zapisalam Ci CRXa w spadku jak by mi sie cos nie daj Boze stalo :) Sorry moja ostatnia wole musisz uszanowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
zofia35 Re: Co dobrego slychac? 25.09.05, 22:25 A u mnie nic dobrego:(( Ciągle mnie wycinają:(( No normalnie te adminy to sami rasiści,nie lubicie kobiet po 30-stce czy co?? Może to się komuś uda przeczytać,albo i nie bo znowu wytną. Chyba trza tu będzie zacząć komuś dupe lizać:))) KOCHAM WSZYSTKICH ADMINISTRATORÓW!!!!!! Starczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Co dobrego slychac? 25.09.05, 22:27 No dobra Zoska,spamerze okrutny przekonalas mnie.Ale nie pisz wyrazow na d... DDDDobrze? Tez bede krzyczec tak jak ty: Kocham Koty i Psy ( zeby bylo na temat ) i wszystkich ADMINISTRATOROW! Drogie abuse to watek relaxowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
zofia35 Re: Co dobrego slychac? 25.09.05, 22:31 Ale ja też kocham psy:)) Koty mniej,ale krzywdy nie zrobie:) NAwet spytajcie się Kakui jak doradzała mi kupno yorka:) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Co dobrego slychac? 25.09.05, 22:35 To Tobie? Ihiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Zosia masz pozdro od Kakui 25.09.05, 22:39 onama banana do 00:32 :) Losowego tak jak Umfana miala:) Oczywiscie piszemy to, o wplywie bananow na kondycje yorkow.Ide po miss_dronio. Moze tez sie zalapie na bananowce? Modzie Arie masz bana moze? Odpowiedz Link Zgłoś
zofia35 Re: Zosia masz pozdro od Kakui 25.09.05, 22:43 Dzięki.Też ją pozdrów:)) Ufana do mnie pisała.Też ją wycieli,nawet w moim poście. Doszłyśmy do wniosku,że to wszystko przez radio maryja:))) Adminy śpią:) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Zosia masz pozdro od Kakui 25.09.05, 22:51 Nie Adminy maja wybory znaczy,ze siedza zwarci gotowi i pija piwo:) Pozdro dla Adminow;) Oczywiscie piszemy o kocie Adminie.Prawda Zosiu? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Zosia masz pozdro od Kakui 25.09.05, 23:05 No baaaaaa nnnn, kot Admin czuje sie wysmienicie. Co prawda nie zjadl obiadu, jeno piwo wypil, ale ma sie swietnie:) Tak donosi agencja Itartass. Odpowiedz Link Zgłoś
zofia35 Re: Zosia masz pozdro od Kakui 25.09.05, 23:12 OOOOOOOO Mój Boże,przecież on może mieć wzdęcia:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Zosia masz pozdro od Kakui 25.09.05, 23:26 No nie mow Zoska,ze mam mu masowac....brzuszek:D Podam infacol tylko co ja zrobie jak mnie podrapie i bedzie parskal? Odpowiedz Link Zgłoś
zofia35 Re: Zosia masz pozdro od Kakui 25.09.05, 23:45 Gdzieś przeczytałam że infacol jest do bani,chyba będziesz musiała masować:) A może zacznie mruczeć...tak od razu prochy chcesz mu wciaskać,no wiesz... Ładna dziś pogoda była co nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Zosia masz pozdro od Kakui 26.09.05, 00:06 W sam raz na spacer z psem:) Co nie? Nie strasz....MRUCZACY ( kot ) ADMIN???? O choinka! Odpowiedz Link Zgłoś
zofia35 Re: Zosia masz pozdro od Kakui 26.09.05, 12:08 Cholerka psuje mi się lap:(( Wszystko przez kota admina:( Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Zosia masz pozdro od Kakui 26.09.05, 16:31 Ja bym na Twoim mscu napisala do abuse.Koniecznie. Pewnie tak go to zezlosci,ze zaatakuje mysz. Odpowiedz Link Zgłoś