Dodaj do ulubionych

moja sunia pije swoje siusiu

03.10.05, 16:09
Powiedzcie proszę czy to jest normalne, czy musimy iść do lekarza? Od paru dni moja sunia zaczela pic swoje siuski, jestem tym bardzo zaniepokojona. Może jej brakuje czegoś w organizmie? Co moze byc przyczyną? Dziekuje z gory na pomoc.
Obserwuj wątek
    • kakui Re: moja sunia pije swoje siusiu 06.10.05, 23:34
      prowokacja
      • rezurekcja Re: moja sunia pije swoje siusiu 07.10.05, 09:57
        kakui napisała:

> prowokacja

niestety nie
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=525&w=29905819&v=2&s=0
        • suzanna Re: moja sunia pije swoje siusiu 07.10.05, 11:23
          dlaczego miałaby to byc prowokacja? Przecież to zwierzatko, myslę że takie zachowania u zwierząt mają miejsce i nie zawsze oznaczaja chorobę. Gdybym ten watek umiesciła na forum np. mężczyzna albo kobieta, to owszem można by mnie posądzic o prowokację. A ja się po prostu boję o moją małą psinkę i każde moim zdaniem nienaturalne albo dziwne zachowanie staram się jakoś wytłumaczyć.
          • rezurekcja Re: moja sunia pije swoje siusiu 07.10.05, 11:54
            suzanna napisała:

> dlaczego miałaby to byc prowokacja?

eh, nie znasz ludzkiej pomyslowosci w wymyslaniu dziwnych tematow.
            Jak sie miewa psica?
            • suzanna Re: moja sunia pije swoje siusiu 07.10.05, 12:04
              moj temat rzeczywiscie moze wydawac sie dziwny, ale ja naprawde nie wiedzialam co robic. Wyobraz sobie 3-miesieczną sunię shih-tzu, kochaną kulkę energii z kucykiem na głowie :-), która jak tylko się zsika od razu traci zainteresowanie wszystkim i zabiera sie za zabawe swoimi siuskami. Wydaje mi się, że tak jak Pani Jóźwik napisała (watek umieścilam tez na forum wet). była to zabawa, ciekawość, bo juz jej przeszło. Już nie ma tego problemu. Zaczął się inny, gorszy...domyslcie się jaki, ja juz do tego gnojka małego kochanego nie mam siły. :-)
              • rezurekcja czyzby zaczela 07.10.05, 12:54
                spozywac wlasne guano? ponoc wystarczy podawac tabletki ze żwacza Rumen Tabs

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=29123338&v=2&s=0
                • suzanna Re: czyzby zaczela 07.10.05, 13:37
                  dokładnie. i tym razem nie tylko swoje. Dwa razy na spacerze ja przyłapałam. Wrrr
                  • rezurekcja Re: czyzby zaczela 07.10.05, 13:51
                    suzanna napisała:

> dokładnie. i tym razem nie tylko swoje. Dwa razy na spacerze ja przyłapałam.

znam ten bol. moj tez spozywa. zwlaszcza ludzkie jest atrakcyjne.
                    Mlode psy tak miewaja, a potem wyrastaja. Ale mOj ma juz 10 lat...
                    Musze kupic ten Rumen.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka