msikorski 10.05.06, 10:05 Witam, mam wyżła niemieckiego. W styczniu miała pierwszą cieczkę. W lutym skończyła rok. czy to normalne, że dzisiaj dostała drugą cieczkę? z góry dziękuje za odp M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szmaja Re: Cieczka - problem ? 11.05.06, 03:23 mhm, no jesli u ludzi moze byc nieregularnie, to u psow pewnie tez. ja bym poszla do lekarza - mimo wszystko, na wszelki wpyadek. a w ogole, czy to jest/bedziesz chcial, zeby byla suka hodowlana? bo jesli nie, to moze lepiej ja po prostu wysterylizowac? dla jej zdrowia to lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
eulalija Re: Cieczka - problem ? 12.05.06, 10:58 Raczej normalne, moja ON-ka też podobnie miała, pierwsza cieczka w wieku 6 miesięcy, w odstępie dosłownie półtora miesiąca, kolejna, trzecia cieczka przyszła po 5 miesiącach i tak było przez prawie trzy lata, do sterylizacji. Ale wizyta kontrolna u weta nie zaszkodzi, obmaca ją dokładnie, sprawdzi czy coś nie dzieje się w dole brzuszka, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś