Gość: milka IP: *.cyberia-net.com 26.07.03, 12:21 Od kilku dni mam trzymiesięcznego bernardynka! To mój pierwszy pies. Dlatego potrzebuję porad dotyczących żywienia, opieki, tresury. Z góry dziękuję za wszystkie opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milka Re: Bernardyn IP: *.cyberia-net.com 27.07.03, 12:59 Czyżby nikt z was nie miał bernardyna i nic nie wiedział o tej rasie? Odpowiedz Link Zgłoś
sela1 Re: Bernardyn 27.07.03, 13:06 Gość portalu: milka napisał(a): > Czyżby nikt z was nie miał bernardyna i nic nie wiedział o tej rasie? Może coś dowiesz się na ten temat ze stronki www.bernardyn.prv.pl/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Bernardyn IP: *.cyberia-net.com 27.07.03, 15:35 dzieki za stronke pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoja Re: Bernardyn IP: *.sympatico.ca 27.07.03, 20:51 Gość portalu: milka napisał(a): > Od kilku dni mam trzymiesięcznego bernardynka! To mój pierwszy pies. Dlatego > potrzebuję porad dotyczących żywienia, opieki, tresury. Z góry dziękuję za > wszystkie opinie. Nie chce zabrzmiec bardzo z gory, ale sa miejsca, gdzie mozna dokladniej dyskutowac na kazdy wymieniony przez Ciebie temat - danej rasy, zywienia czy szkolenia. Nie sposob wzszystkiego sie dowiedziec na jednym, bardzo generalnym, forum. Sa ksiazki, jest internet, z internetu linki do grup dyskusyjnych na dany temat. Tak tylko powiem, ze tresura bernardyna niewiele sie roznic powinna od tresury jakiekogolwiek innego psa - kazdego psa trzeba szkolic i nie ma inych metod dla kazdej rasy. Odpowiedz Link Zgłoś
sela1 Re: Bernardyn 27.07.03, 21:05 Powiedziałaś już wszystko i nie jesteś już interesująca :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
odyseusz Re: Bernardyn 28.07.03, 02:26 Polecam www.lukrowi.pl na forum jest osobny dział poświęcony tylko tej rasie, poza tym pomocna jest też książka A. Marcińca Bernardyn... Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Bernardyn 29.07.03, 11:57 milka adres do lukrowych www.lukrowi.pl/forum/?p=2&id_forum=1 i temat tylko bernardyn zapraszam tam mogę ci udzielić wielu porad zresztą jak sobie wszystko poczytasz to za wiele nie bede miał juz do powiedzenia jestem tam jako holub Odpowiedz Link Zgłoś